Yarın başlıyorum biraz korkuyorum çalışan varsa nasıldı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yıl1 ay çalışmadan istifa verdim okulum başlamadan harçlık çıksın diye yaz başı başvurdum ama yok yani... çalıştığının karşılığını almayı geçtim hiç alamıyorsun o çalışmaya karşılık, ésssek gibi çalıştırıyorlar zaten 1. Haftanın sonunda bel agrisindan falan duramiyorsun ama hala çalışmak zorundasın, reyonlar falan öyle birde müdürün azıcık ters birisiyse yandin her türlü mobbing yapar hiçbir şey begendiemezsin... berbat yani
09 Yorumla
Soran1 yılCidden mi ya BİM miydi peki
Cevap sahibi1 yılGeçen yıl a101 de çalıştım aynıydı, bu yıl bime girip denemek istedim ama bir şey değişmedi...50 kg halinle 100 kg yük itersin çünkü işin bu, gece geç saatlere kadar sayim yapılır, kasayı ögrenirsin ama eğer açık çıkarsa ve bu açığı başka çalışanlar yapsa bile senin maaşından kesilir çünkü sen acemisin ve kolayca üzerine yikarlar.
Soran1 yılKasaya arkadaş bile olsa kimseyi geçirmemek lazım kendi kasada açık çıkmaması için de dikkatli olmak lazım. Benim bildiğim taşımayı erkekler yapıyor öyle duymuştum keşke taşımasaydın yapamıyorum diyip. Evet 9 da bitiyor ama çıkmak 9 buçuk 10 u buluyor buda sorun ama bazıları da zorlanmadiklarını söylüyor kimi de aşırı zorlanıyor biraz korkuyorum yarın ilk iş günüm kötü olsun istemiyorum çalışmak istiyorum sence nasıl olur
Cevap sahibi1 yılYapamıyorum diye bir şey diyemezsin çünkü senin vasfın orada çalışmak öyle bir dünya yok bir kere shsmns kasaya başkası geçmesin deme luxun yok çünkü özellikle ürün geldiği gün kalabalık olur ve hem ürün yerleştirme hem market hem kasa var birkaç çalışan hepsine yetmek zorunda sen ürün yerleştirirken başkası kasaya bakar müşteriyi bekletecek hali olamaz ve sen benim kasama geçme diyemezsin. Zorlanmayanlar sallıyor ablam 10 senedir kasiyerlik yapıyor çalışmadığı market kalmadı hala yorgunluktan ölüyor. Umarım iyi geçer
Soran1 yılAma iş görüşmesinde bölge sorumlusu senin kasan olcak sifren olcak kasanın kimseye verme açık çıkarsa sen sorumlu olursun vs demisti
Cevap sahibi1 yılOnu demek zorundalar çünkü eğer demezlerse kendileri suçlu olacak. Bu şekilde prosedür tamamlanır sana söylerek. Ama öyle bir şey olmuyor yani eger sen market içerisinde bir işle meşgulken başkası senin kasana bakarsa bakma diye bir şey diyemezsin yani.
Soran1 yılYa ben korkuyorum çok mu zorrr yarın 12 de başlıycam part time bu arada
Cevap sahibi1 yılKorkacak bir şey yok sonuçta tek çalışan sen değilsin elinde sonunda calisman gerekiyor bir yerden başlaman lazım yani... zor mu hiç yalan söylemeyeceğim evet zor
Soran1 yılİnşallah yaparım ya
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Sevgili dostum, yeni bir işe başlamak her zaman biraz heyecan verici olabilir, bu oldukça doğal. İlerideki deneyimlerin açısından gerçekten güzel bir adım atıyorsun. 👍 BİM'de çalışan genç arkadaşlarımın genel deneyimlerine dayanarak söyleyebilirim ki, genelde iş ortamı dinamik ve hız gerektiren bir yapıya sahip. Müşteri ilişkileri, stok yönetimi gibi konularda tecrübe kazanabilir, iletişim becerilerini geliştirebilirsin.🍀
Unutma, her iş deneyimi seni gelecekte daha da donanımlı bir birey yapma yolunda bir adım. O yüzden moralini yüksek tut ve bu yeni maceraya pozitif bak! Bir sıkıntı ya da soru yaşarsan ekip arkadaşlarınla veya yöneticinle iletişim kurmaktan çekinme. Başarılar diliyorum! 🎉00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
6Cevap
1 yılA101 de çalıştım BİM daha iyi diyorlar calisma arkadaşlarına bağlı bird
051 Yorumla
Soran1 yılEvet BİM daha iyi herkes öyle diyor a 101 görüşmeye gittim adam şöyle zor böyle zor dedi maaş da 11 bin diyince bimde 17 18 veriyorlar dedim bime git dedi düşün yani. Nasıldı a 101
- 1 yıl
Ne 11 bini yalan söylüyor 20 bin maaşın var
- 1 yıl
Yemek parasıyla birlikte
- 1 yıl
İş arkadaşların eğer gençlerse eglenirsiniz espiri yaparsinjz ama yaşlılarsa zor olur
Soran1 yılYok ben part time başvurmuştum
Soran1 yılYok çalışmak çok mu zordu çalışma kısmını sormuştum
- 1 yıl
Zor vallaha oturman yasak Molan 20 dk yeni geldin diye işleri sana yikcaklar
Soran1 yılO kadar sürede o kadar kişi napıyorsunuz ki iş bitmiyor çok mu zor
- 1 yıl
Toz alerjim vardı benim çok zorlandım pislik temizliyoruz akşama kadar srfeizler yere döküyor herşeyi. Buz dolabı reyonu kan doluyor temizliyorsun kar tutuyor dondurma dolabı kaziyorsun. Ekmekligi süpürüyor sun ve en kötüsü bu kadar işi yapıyorsun ama zaman geçmiyor.🥹😢
- 1 yıl
Sevkiyat gelirse sayım olursa evine gitmen yasak tatilin Molan dahi olsa.
Soran1 yılÇok mu yorucu ya yarın 12 de gidip basliycam korkuyorum
Soran1 yılNasıl yasak mağaza 9 da kapaniyorsa kaçta cikariz
- 1 yıl
İlk günler işi öğrenmeye çalıştigin için zaman çabuk geçiyor yeni gelin gibi oluyorsun 2. Hafta çok zorluyor kasa en kolayı ama beyin yakıyor çok müşteri olunca birde sorun çıkaran o.. çocukları oluyor o en kötüsü inşallah her şey kolay olur aksilik olmaz
- 1 yıl
Sayım varsa gece 1 de bile eve gelebilirsin
- 1 yıl
Ben sayım günü başka mağazaya geçtim çok şanslıyım hep 4 ayak üstüne düşerim ✨❤️
Soran1 yılEyvahh en çok müşterilerden korkuyorum müşteri olduğum halde kaç kere bimde müşteriyle tartıştım çok laf atan oldu kes haddini bil vs dediğim çok oldu cidden insanlar konusunda şanssızım müşterilerden biraz ortamdan mağaza sorumlusu çalışma arkadaşları vs korkuyorum psikolojim bozulur falan diye
Soran1 yılKasa daha mı rahat hepsindsn
- 1 yıl
Bak şunu öğrendim sana da hayat tecrübesi olcak dunyadski en o... Çocuğu insanı da göreceksin müşteri olarak en melek peygamber insanı da göreceksin.. ve anlayacak sin iyiler kadar kötüler var bir denge içinde ve 2 öğrendiğim şey ise her malın bir alıcısı var tarihi geçmiş bozuk şeyleri almak için can atan insanlar var bu hayatta da da böyle ben eski sevgililerim kimse bunla olmaz vs nasıl beni terk ediyor derdim her malın bir alıcısı var srfeiz pislik de olsa
Soran1 yılMüşteri olarak en kötüsü nasıldı örnek verebilir misin mesela
- 1 yıl
Yaşlılar ve cimriler kg ile bişi alıyor ya 1 Gr eksik olsun almiyorum diyor vs vs
- 1 yıl
Ürün geçtikten sonra iptal edenle iade çok sıkıntılı
Soran1 yılNxjsjsns peki en rahat hangisi reyon mu kasa mı
- 1 yıl
Kasa bence kalabalık değilse beyin bulanıyor ben eve gelince rüyamda hep ürün geciriyordum psikolojisini bozuyor insanin
- 1 yıl
Reyonda böyle mağazada iş yapıyor gibi görünmek için geziyorsun işte öne cek filan yapıyorsun sevkiyat gelirse pervorce açıyorsun yani pencere açıyorsun kutulara o kadar
Soran1 yılO zaman daha çok kasada durmaya çalışıyım hshshshsh ama musterilerden korkuyorum ya
Soran1 yılO zaman reyon daha rahat ben zaten oyalanirim ya bir yolunu bulup hshshshw ama depodan izleniyorsak sıkıntı
- 1 yıl
Çok olay çıkaran var en kötüsü arkadaşın bı b*ki becermiyorsun vs derse kavga çıkar orada ben bı kızla kavga edecektim zor sakın kaldim
- 1 yıl
Mesela hadi karttan bı müşteri 200 TL cekmek istedi bende beceremedim bana bağırdı vs ben amiiri çağırdım beni gidip bölge müdürüne şikayet etti. Ben de kavga edecektim amir gelmeseydi
- 1 yıl
Bölge müdür ve amir olduğunda sıkı çalışır sin diğer zamanda daha relax sin
Soran1 yılKızla derken çalışan mi müşteri mi
Soran1 yılE iade olur cingeneligin lüzumu yok ne aptal insanlar var ya
- 1 yıl
Çok sorunlu insanlsr vat insanla uğraşmak zor mop paspas vs o kadar pisligu çekerim ama assagilanmak çok kötü sinirden aglayacaktimm
Soran1 yılOha bide aşağılıyorlar mıydı bu arada bende çalışmaktan yorulmam yani yorulsam bile en fazla ayaklarim ağrır dinlenirim ertesi güne geçer ben en çok mobing baskı müşteri vs korkuyorum sacma canım müşteriler gelir iş arkadaşların onu beceremiyorsun vs der vs vs bunları atlatmam 1 seneyi bile bulabilir o derece psikolojik olarak çok etkileniyorum okula bile bu yüzden gitmek istemiyorum en son okul kapanmadan kavga oldu grup odevi yaparken düşün hala etkisindeyim okula gitmek bile istemiyorum
- 1 yıl
Ama öyle de olmayabilir denemeden bilemezsin
- 1 yıl
Belkide çok iyi insanlar karşına çıkacak
- 1 yıl
Eğer erkekler varsa iş arkadaşı kafan çok rahat eder erkeklerde merhamet var kadınlar da yok kiskanclarrr
Soran1 yılYok ya benim insanlardan ümidim kalmadı cidden insanlar konusunda çok şanssızım
- 1 yıl
Böyle düşünme neye inanırsan onu çekersin kendini gerçekleştiren kehanet olur güzel şeylerin seni bulacağına güzel şeylere layık olduğuna inan çekim yasası
Soran1 yılHaklısın şu an çalışıyor musun peki
- 1 yıl
İstifa ettimm
Soran1 yılNeden ne kadar calistin
- 1 yıl
2 ay
Soran1 yılNeden bıraktın
- 1 yıl
Telefon ve saç duzlestiricisi almak için girmiştim ihtiyaçlarımi almak için paramı biriktirip aldım iksiinide gerek kalmadi
Soran1 yılAa bende iphone almak istiyorum saç boyamak makyaj kıyafet vs ama bana kalsa yaza kadar çalışırım 🥲
- 1 yıl
Kendi ihtiyaçlsrini kendin tamamlamak kadar insana gurur veren özgüven veren bir şey yok kesinlikle çalış kazan özgür ce istediğin gibi harca
Soran1 yılBide iki şey sorucam birincisi benim çalışacağım BİM caddede yoğun mudur ikincisi kasada ayakta durmak zorundayız ama bir tane sandalye var arada kasaya bakarken otursak hani çok yorulunca bisey olur mu
- 1 yıl
Yasak oturmak. Yoğundur özellikle akşam saatleri 6 ile 9 arası
Soran1 yılAynen öyle ailem veriyor ama onlardan almak istemiyorum dediğin gibi hele birde kadınsak ayaklarımızın üzerinde durabilmeliyiz
Soran1 yılYasaksa niye sandalye koyuyorlar ki 10 dk otursak falan kaçamak yapamaz mıyız kasadayken
- 1 yıl
Mola saati dışında yasak
1 yılNiye korkacaksin ki
06 Yorumla
Soran1 yılHiç çalışmadım daha önce insan bilmediği şeyden korkuyor haliyle
- 1 yıl
Ilk is deneyikin mi
- 1 yıl
Deneyimin
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
Iyi insanlarla karsilarsirsinnumarim
Soran1 yılHiç sanmam insanlar konusunda çok şanssızım
- Eğitim & Kariyer konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılkorkulcak bişey yol ilk günde kasayı öğrenirsin
08 Yorumla
Soran1 yılHiç çalıştın mı bu tarz yerlerde a101 şok BİM vs
- 1 yıl
a101 ve şokta çalıştım
Soran1 yılDur biz tanışıyoruz ınstaya gel hshshss
- 1 yıl
nickin nedir 😄😄
Soran1 yılY ile başlıyor adım ınstaya bak yaz bana hshshsb
Soran1 yılTakipleşiyoruz ınstada
- 1 yıl
sen yazsana 😄
Soran1 yılYazcam yazcam burdakilere cevap yazıyorum jsjsns
1 yılHiç korkma, ilk günden postanı koy müdüre 😏
02 Yorumla
Soran1 yılDaha önce hiç çalışmadım o yüzden
- 1 yıl
Heycan yapma, sakin kal ve gösterilen şeyleri dinle. Kısa zamanda gözüne büyük gelen şeylerin nekadar sıradan olduğunu göreceksin? Bu süre zarfında yeni olduğun için seni ezmeye çalışanlara asla tahammül gösterme, tavrın olsun
1 yılBİM profesyonel bu işlerde. Rahat ol.
02 Yorumla
Soran1 yılHiç çalışmadım ki öğrenciyim part time çalışıcam
- 1 yıl
Herşeyin bir ilki var
- Eğitim & Kariyer konusunda 322 cevap paylaştı.
1 yılHeyecan yapma iş sonuçta
010 Yorumla
Soran1 yılHiç çalışmadım daha önce part time zaten okuyorum çünkü
- 1 yıl
Herkes yapıyorsa sende yaparsın yavaş yavaş oturur sakın ol sürekli
Soran1 yılYok yaparım da çok yorulmaktan korkuyorum bide müşterilerle sorun yaşamaktan mağaza müdürü vs
- 1 yıl
Sorun yaşamazsın bence
Soran1 yılHiç çalıştın mı bu tarz yerlerde
- 1 yıl
Yok ama çalışan bir kaç arkadaş var keyifleri yerinde her zaman
Soran1 yılCiddi misin kimse memnun değil korkuyorum
- 1 yıl
İnsanlar çok para az iş peşinde o yuzden
Soran1 yılYapabilir miyim ya yarın ilk günüm korkuyorum
- 1 yıl
Korktuğunu bende biliyorum ama endişelenme basaracaksib
Gizli Üye(30-35)1 yılBir süredir çalışıyorum
034 Yorumla
Soran1 yılBİM mi
Cevap sahibi1 yılEvet
Soran1 yılNasıl anlatabilir misin
Cevap sahibi1 yılÇok yön istiyor 😅 kasayada bakacaksın, çürükte ayıklayacaksın, temizlikte yapacaksın, spot-mağaza toplayacaksın, mal atacaksın, insanlara katlanscaksın, skt kontrolü falan hepsi bir arada
Soran1 yılÇok mu zor ya korkuyorum
Cevap sahibi1 yılPart mısın, tam zamanlı mı
Soran1 yılPart
Cevap sahibi1 yılPartsa korkma, haftada 2-3 gün izinlisin zaten, tam gün yok
Soran1 yılEvet de yinede korkuyorum en çok müşterilerden bide mağaza sorumlusu vs sıkıntılı biri olur mobing falaj yapar
Cevap sahibi1 yılSen işini yap, gerisini boş ver, müşteri ile olayı büyütmeden kapat
Soran1 yılPeki çok mu zor bimde çalışmak
Cevap sahibi1 yılYorucu ama imkanı olmasa 70-80 k personeli olmazdı
Cevap sahibi1 yılGizli olduğun için mesajda atılamıyor 😅
Soran1 yılYani mecbur değilim çalışmaya ama istiyorum çalışmak mecbur olmasam da kendi bütçemin olması hoşuma gidiyor o yüzden ufak bireyden çıkmayı düşünmem ama psikolojimi bozacak kadar birşeyler yaşarsam mecbur bırakabilirim
Cevap sahibi1 yılO parola ile girersen BİM zor yani, biraz mecburiyet ve istek olmalı
Soran1 yılYoo varr cidden var ama işin içinde saçma sapan insanlar ve iletişim var müşteri olduğum halde kaç kere bimde müşterilerle kavga ettim laf attilar bende karşılığını verdim
Cevap sahibi1 yılUmursamamak lazım
Soran1 yılHaklısın şu an çalışıyor musun peki
Cevap sahibi1 yılÇalışıyorum
Soran1 yılFul mu
Cevap sahibi1 yılEvet, birkaç yıl oldu
Soran1 yılİnşallah mudur olursun
Soran1 yılHala çalışıyor musun
Cevap sahibi1 yılEvet.
Soran1 yılÖzelden konuşabilir miyiz
Cevap sahibi1 yılBeğendim, gel
Soran1 yılGizliden çıkabilir misin mesaj atayım
Cevap sahibi1 yılBeğenenler gözükmüyor mu