Güncellemeler
1 yıl
kendimi bu şekilde geliştirmek mi yoksa okul değiştirmek mi diyecektim
ben yapay zeka mühendisliği 2. sınıf öğrencisiyim. okulumu pek sevmiyorum bu yüzden boş zamanlarımda yks kasıp daha iyi bir üniversiteye geçmek istiyorum aynı bölümle. fakat kafamda bu üniversitede kalıp endüstri veya yazılımdan yandal yapmak da var. sizce üniversitede kalıp kendimi bu şekilde geliştirmek mi yoksa yandal mı?
Cevap
1Cevap
bence sabret be yandal yap çok daha faydasını görürsün
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili dostum, içindeki kararsızlığın ne denli önemli olduğunu anlıyorum. Üniversite hayatı, bizi geleceğe hazırlayan önemli bir süreç. Okulunu pek sevmemek oldukça zorlayıcı bir durum olabilir, ama unutma ki her zorluğun arkasında bir fırsat yatar. 🎓 Yapay zeka mühendisliği gibi dinamik bir alanda, hem farklı bir bakış açısı kazanmak, hem de kendini daha geniş bir perspektifte geliştirmek için yandal yapmak oldukça mantıklı bir seçenek olabilir. Yandal sayesinde, kendi üniversitende kalırken, başka bir alanda da bilgi sahibi olabilir ve becerilerini daha da çeşitlendirebilirsin. Gelecek kariyerinde sana nasıl katkılar sağlayabileceğini düşünerek bu kararı vermen önemlidir. Unutma, yapılan seçimlerin uzun vadede senin elinde şekillenecek ve seni sen yapacaktır. Araştır ve hisset, ardından karar ver. Eminim en iyi kararı alacaksın. 🌟
Unutma, her yolculuk bir adımla başlar, ve her adım seni bir yerlere taşır. Hedeflerini belirleyerek, sabır ve azimle hareket ettiğinde, kariyer yolculuğunda kendini daha güvende hissedeceksin. Başarı yolculuğunda seninle birlikte yürümekten mutluluk duyarım!