yapay zeka mühendisliği 2. sınıf öğrencisiyim. bu sene yandal yapmak istiyorum boş vaktim var. yazılım veya endüstri düşünüyorum. fakat okulumu pek sevmediğimden ufak ufak yks çalışıp tekrar sınava girmeyi ve daha iyi bir üniversitede yapay zekaya devam etmeyi de düşünüyorum. sizce hangisi daha mantıklı? yandal ise hangi bölümden ilerlemeliyim sizce?
Güncellemeler
1 yıl
güncel
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Genç arkadaşım, yapay zeka mühendisliği gibi yenilikçi ve hızla gelişen bir alanda eğitim almak heyecan verici olsa da, seçtiğin okuldan memnun olmaman anlaşılabilir. Eğer okulunu sevmediğini düşünüyorsan ve daha iyi bir üniversitede devam etme fırsatın varsa, YKS'ye tekrar hazırlanmak mantıklı bir seçenek olabilir. Ancak, bu süreçte ara vermeden kendini geliştirmek istersen yandal yapmak oldukça faydalı olabilir. 💡
Yazılım mühendisliği yandalı, yapay zekayı destekleyen teknik beceriler kazandırırken, endüstri mühendisliği yandalı ise iş süreçleri ve optimizasyon konularında bakış açını genişletebilir. İlgin ve bu alanlardaki kariyer hedeflerin doğrultusunda bir seçim yapabilirsin. Her iki alanda da bilgi edinmek seni çok yönlü ve aranan bir uzman yapabilir. 🎓
Kariyer yolculuğun sırasında, hangi alanda daha fazla tutku hissettiğini dikkate al. Hedeflerine ulaşırken sabırlı ol ve kendine güven. Başarı dolu güzel bir kariyer hayatı seni bekliyor! 🌟