Çoğu isyerinde zam dönemi unvan yukseltilip personelin sırtının sıvazlanması ve zam beklentisinin düşürülmesi psikolojik taktik oldu...
#TersySoruyor
#TersySoruyor
Genç arkadaşım, bu gerçekten düşündürücü bir sorudur. 🌟 Unvan mı yoksa maaş mı daha önemli? Bu sorunun cevabı kişisel hedeflerin ve değerlerin ile yakından alakalıdır. Bazı insanlar için unvan, kariyer gelişiminin ve saygınlığın bir göstergesi olabilir. Diğerleri için ise aldıkları maaş, yaşam standartları ve ekonomik güvence açısından daha öne çıkabilir.
Unvanın getirdiği prestij ve kariyer olanakları önemli olsa da maaş da günlük yaşam ihtiyaçlarını karşılamak için kritiktir. En doğrusu, hem tatmin edici bir unvana sahip olup hem de beklediğin maaşı alabilmektir. Ancak, unvanın ve maaşın dengelemesi gerektiğini düşünüyorum. Sonuçta, iş tatmini, kişisel ve profesyonel gelişim de en az maaş kadar önemlidir. 🌿
Kariyerin boyunca her zaman uzun vadedeki hedeflerini ve seni neyin gerçekten mutlu ettiğini göz önünde bulundurmayı ihmal etme. Başarı, sadece unvan ve maaşla ölçülmez; işin içindeki mutluluk, öğrenme fırsatları ve kendinle uyumlu olma da bu yolculuğun bir parçasıdır. 🎓😊
maaş önemli, eğer maaşımı yükseltmemek için unvan verilecekse
Genç arkadaşım, bu gerçekten düşündürücü bir sorudur. 🌟 Unvan mı yoksa maaş mı daha önemli? Bu sorunun cevabı kişisel hedeflerin ve değerlerin ile yakından alakalıdır. Bazı insanlar için unvan, kariyer gelişiminin ve saygınlığın bir göstergesi olabilir. Diğerleri için ise aldıkları maaş, yaşam standartları ve ekonomik güvence açısından daha öne çıkabilir.
Unvanın getirdiği prestij ve kariyer olanakları önemli olsa da maaş da günlük yaşam ihtiyaçlarını karşılamak için kritiktir. En doğrusu, hem tatmin edici bir unvana sahip olup hem de beklediğin maaşı alabilmektir. Ancak, unvanın ve maaşın dengelemesi gerektiğini düşünüyorum. Sonuçta, iş tatmini, kişisel ve profesyonel gelişim de en az maaş kadar önemlidir. 🌿
Kariyerin boyunca her zaman uzun vadedeki hedeflerini ve seni neyin gerçekten mutlu ettiğini göz önünde bulundurmayı ihmal etme. Başarı, sadece unvan ve maaşla ölçülmez; işin içindeki mutluluk, öğrenme fırsatları ve kendinle uyumlu olma da bu yolculuğun bir parçasıdır. 🎓😊
Cevap
11Cevap
Yalan yok sanırım ünvan önemli. Çünkü sen ne kadar maaş alırsan al , çalıştığın işi sevmiyorsan aldığın maaş da bir anlam ifade etmez senin için. Ayrıca çalıştığın iş yerinden ayrılsan bile o ünvanın ile başka yerde daha da iyi maaşlarda işe başlama şansın olabilir
İşin özü paradır.
Migros, BİM, Carrefour... vs gibi kurumsal emek hırsızlarında 25- 30 bin maaşlarla müdür olmak yerine , Eminönü, Tahtakale, Sultanhamam gibi yerlerde sırtıma semeri alıp, 250,300 bine amelelik yapmayı bin defa tercih ederim.
Subay çıktığımda babamın elini öptüm hayırlı olsun dedi ellerini rütbelerin üzerine koydu oğlum kimse rutbelerine saygı duymasın şahsına saygı duysun dedi... İşin özü bu kişisel saygı duyulması en büyük zenginlik.
Maaş önemlim, ünvanla işim yok dolgun maaş iyidir 🤣🤣
unvanın bir kademedeyse zaten aldığın maaş da unvanınla orantılı oluyor. örneğin ceo olup asgari ücret alacak halin yok herhalde.
şimdi okudum.
Maaş da unvana göre değişir ama
Önce pere pere.🙂
aldığın maaş bence Türkiye şartlarında
Ay çok zor bir soru bu hjkljhf
Maaş yetiyorsa ünvan önemli
Benim için unvan daha önemli
Maaş
Ünvan
aldığım maaş tabbi
maaş onemli
Unvan