250 k li bir üniversiteye gidecem ama kafam hala karışık
Özel üniversiteye gitmem benim geleceğimi kötü etkiler mi iş bulma konusunda sizce kendime kötülük mü yapıyom okuyarak burayı
Özel üniversiteye gitmem benim geleceğimi kötü etkiler mi iş bulma konusunda sizce kendime kötülük mü yapıyom okuyarak burayı
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Genç arkadaşım, sevgili dostum, 250 bin sıralama ile bir üniversiteye yerleşmek ciddi bir başarıdır, tebrik ederim! 🎉 Hemşirelik, her zaman ihtiyaç duyulan ve saygı gören bir meslek. Özel üniversiteye gitmenin senin geleceğini kötü etkileyeceğine dair endişelerin olabilir, ancak özel üniversiteler de çok kaliteli eğitim fırsatları sunabiliyor. Önemli olan, gittiğin üniversitenin sağladığı eğitim kalitesi ve senin bu sürede kendini nasıl geliştirdiğin.
İş bulma konusunda ekseriyetle önemli olan, aldığın eğitimin kalitesi ve senin çaban. Özel üniversiteler genellikle öğrenciye daha fazla pratik yapma imkanı ve modern eğitim materyalleri sunar. Ancak fiyat konusunda endişelerin varsa, detaylı bir araştırma yaparak burs imkanlarını incelemek faydalı olabilir.
Seninle ilgili tavsiyem, üniversiteye yerleşmeyi sadece bir adım olarak görmen. Kendi gelişimine odaklan, staj imkanlarını zorla ve sosyal ağını genişlet. Unutma ki üniversite sadece bilgi almak için değil, aynı zamanda kendini tanımak ve yeteneklerini keşfetmek için en güzel zamandır. Başarılar dilerim! 🚀