BİM e başlıyorum hadi bakalım
Borcum var brolar yoksa bu leş ülkede işsizlik sayısını azaltmak istemem böyle darma bir sektörle. Kıps.
Borcum var brolar yoksa bu leş ülkede işsizlik sayısını azaltmak istemem böyle darma bir sektörle. Kıps.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Senden hızlı iş değiştiren mezarda 😂
Haha evet. Napıyım tr de özel sektör berbat. Yoksa çalışmada sıkıntım yok. Lise mezunlarını yönetici yapan ülkede ne beklersin.
Çok haklısın. Üniversite mezunları lise mezunlarının altında çalışan bir ülkedeyiz maalesef
Bu ülkeden giden aklını kullanır borcumu ödeyip bi şekilde gitmeye çalışıcam ülkeden hayır yok kimseye hep adaletsizlik. Bunu yapan da adalet ve kalkınma partisi. İronik.
14 ü nasıl yaptın gız istikrarına bayıldım😀
Maaşlar nasıl bimde
25 bin net 1,5 -2 bin BİM para
Başvuruları nerden yapıyoruz. BİM sitesinden başvurdum dönen olmadı
Çalışma şartları nasıl kaç saat çalışıyorsun yorucu mu
Siteden genelde umursamıyorlar
Bende üniversitede siteden başvuru yapmiştım
Ben mağazalarına gittim. Bir iki mağaza eleman aramıyoruz dedi. 3 . Sünde aranıyor denildi. O kadar başvuru var ama eleman eksik çalıştırıyorlar. Zaten iş zor. Ama herkes para alıcam diye idare ediyor. En uzun süre çalışan 1 yıllık mı ne kimse severek gitmiyor.
Çalışma saatleri nasıl
Bu mağazaya bağlı ama 9 saat mağazadasın 1 buçuk saat demişlerdi genelde 1 saat kullanabildim. O da 45 dk 15 dk olarak. Yeni eleman geldi şimdi. Bakalım düzelecek mi? Bekliyorum .
Maaşı güzel aslında
Tecrübe istiyor mu
Güzel olan tek şey maaşı zaten
Tecrübe sanmıyorum istemiyordur ama üni mezunu isen artı e tecrübe de artı tabi. Erkeksen ağır işlere genelde sen bakıyorsun çünkü erkek elemanlar çok durmuyor.
Ağır işler neler mesela
Depoda çalıştın mı hiç.. Her hafta 3 gün palet dediğimiz ürünler gelir. Onları alırız yerleştiririz reyona . Fazlalıkları asansör e atar depoya geçer ve depoyu düzenleriz felan sonra. Ben kasadan çıkamadığım için depoya hatta reyona bile çok bakamadım ama önceki marketlerden biliyorum kasadan daha güzel oluyor. Kasada milletle uğraşıyorsun sonra yanlış para üstü veriyorsan ya da mağazanız yanlış hesaplıyorsa maaşından kesiliyor. Bu market sektörü zaten sömürü başka bişey değil. Bimde birde salı ve cuma günleri spot dedikleri ürünler geliyor işte tencere tava gibi. Bu da ekstra saçmalık çalışana.
Daha önce markette reyon görevlisi olarak çalışmıştım. Zor yorucu iş.
Erkek olsam çıraklıktan bi sanayi ya da araba otomotiv işlerine girerdim. Bu tür işlerden çok daha iyi. Hemde kazançlı.
Kanka o işler zor ya bide sıfır tecrübe ile sıkıntı
Knka daha da gecikmeden ben olsam başlardım. Sen bilirsin ama market sektöründe ben gelecek istemiyorum
Üniden yeni mezun oldum alanımda iş bulamadım
Bende öyleydim . Tavsiyem bu alanda çalışma sadece. Başka alana yönel.
150 bin borcum var. Asgari ücret 24 bin olacakmış ocakta. Pek giderim yok ödenir mi sence işe girsem
O kadar borcu nasıl yaptın
Ne zamana kadar ödemen gerek
Kripto mahvetti valla
Bankaya borcum var. Asgarisini ödeyip çeviriyorum
Benimde 30 felan var ay sonunu bekliyorum
150 ödenir demi. Aile yanındayım giderim yok
Yani borcun varsa zaten çalışmak
Meslegin yokmu
14 nd