Özlem ne kadar koyu olsada iyi kötü bir yıllarımız oldu. burada çok şey anlatmak isterdim ama bazı şeylerin tadında olması çok iyi oluyor. lisede hangi durumları çok özlediniz merak da etmiyor değilim. Konuşmada özlem çektiğimiz seyi bence yapmayan çok az kişi vardır ekmeğin arasına salam , sosis , cips vs alıp yemek kadar keyif veren bir şey olmadi var mı güzel anılarıniz anlatında dinliyelim 😁😅💕
Merhaba, Lise zamanları, hımm, hep kavga dövüş mevzular ile geçti ama nefsim için değil, kendim için değil, arkadaşlarım kardeşlerim içindi!
Mesela wc torpil atmıştım üç patlar wcler iki hafta kapanmıştı! 😅
Sınıfa osuruk gaz bombası atmıştım, herkes sıra dayağına çekildi! 😅
Öğretmenlerim beni çok severdi. Sınıf başkanlığını bir oy ile ve rüşvet ile kaçırdım. Ancak ders başkanlığı yapardım ben, derste hoca varken bile ben müdahale ederdim. Sınıf başkanı hoca gelene kadar ben hoca varken! 😅
Çoğu hocamla tartışmalı tanıştık ama sonradan çok sevdiler! 😅
Bir gün biyoloji öğretmenim sen çocukken böyle miydin yoksa sonradan mı böyle oldun demişti, gözlerim dolmuştu, ben hiç çocuk olmadım ki hocam dedim! Yazarken de gözlerim doldu...
İngilizce öğretmenim, hayran olurdu, herkesi güldürürdüm, eğlendirir, mutlu etmeye çalışırdım, herkese yardımcı olmaya çalışırdım ve herkesi korurdum ama iyi olanları!
Nasıl bir çocuksun derdi sen, nasıl bir çocuk herkesi güldürüyorsun sürekli neşeli!
Okul wclerinde sürekli sigara içer dönerdik sigarayı! 😅
❤️ Aşka gelirsek, sınıfta Ayşe diye bir kız vardı. Balık etli diyebiliriz, zayıf değildi. Sarımsı saçları vardı. Beyaz tenli. Orta boylu...
Ben aslında okulu umursamazdım, teneffüslerde hep dışarda orada burada çoğu zaman kaçardım daha sonra Ayşeden etkilenmiştim, hoşuma gitmişti, yardımsever bir insandı, ondan etkilenmiştim. Birine ödevi için yardımcı oluyordu. Sonra ona baka baka tutulmuştum, hoşuma gidiyordu ona bakmak, mutlu ediyordu olması gerektiği gibi!
Artık teneffüslerde dışarı çıkmaz sigara içmeye gitmezdim. Okuldan da kaçmaz hep gelirdim. Ancak herhangi bir teklifim olmadı. Ben kendi kendime sevmeyi severdim sadece uzaktan, fakat uzaktan da sevsem ben seviyorum, korurum kollarım, laf söz ettirmem!
Sınıfta sürekli şarkı söylerdim. Başka sınıflardan kızlar gelir şunu şöyle bunu şöyle yapardı. Şiirler olurdum teneffüslerde ama gözüm Ayşeden başkasını görmüyor. O da bana bakıyordu. Zaten bana bakmayan birine bakamam ki bu yakışmaz yakışık almaz!
Ona bakar onu korur kollar destek olurdum. Birileri bir şey yapmaya kalkıştığı zaman atlardım, şşşş o benim sevdiğim ona göre❗
Bir gün hoca yanağını sıktı erkek bir hoca coğrafyacı, masaya bir vurdum bırak dedim kızın yanağını! 😅
Sen kimsin lan sevdiğimin yanağını sıkıyorsun! 😅
Sıra dayağına çekilirken sevdiğim dayak yemedi ona vurmadılar o da demişti zaten senden başka kimse atmamıştır gaz bombasını kimsenin ki yemez demişti! 😅
Ben onu seviyordum ama o beni sevmiyordu. 18 kıtalık bir şiir yazmıştım.
"Beni sevmenden korkuyorum!" Diye bir şiir! 🥰
Yanıma gelen giden bir sürü kız var haber gönderen bir sürü o da kıskanıyor ama adım yok çünkü adım atmayı bilmiyorum. Ben sadece severim!
Bir gün şarkı söylerken yanıma geldi beni hâlâ seviyor musun dedi! Hala mı diye çıkıştım ne demek hala tabiki seviyorum seni! 😅
Ulan bendeki sevgiyi öküz olsa anlar! 😅
İçimizden sevmiyoruz yani belli ediyoruz! 😅
Yanıma oturdu o gün çok mutluydum. Bana mektup vermişti birkaç tane. Ve ben de ona...
Hemen ertesi gün sevdiğim başladı ağlamaya. Ağlıyor çünkü lavuğun biri beni çağırdı gel dedi sana söylemem gerekenler var. Ben gidiyordum ama sevdiğim ağladığı için geri döndüm. Herkesin canı cehenneme her şeyin canı cehenneme alayının canı cehenneme!
Bana dedi ki beni tehdit ediyor. Benim sevdiğim minibüsten düşüyormuş o çocuk onu tutmuş ve etkilenmiş ondan. Konuştuktan sonra da kötü bir insan olduğunu anlamış ve konuşmayı bitirmiş. Çocukta yalan yanlış anlatırım o bana inanır falan filan demiş. Ulan dedim o kim hayırdır ben tabii ki sana inanacağım sana inanıyorum yanındayım. Ağlıyordu derste İngilizce dersi elleriyle gözlerini kapatmış iki elimle aldım ellerini avuçlarımın arasına ve elinden öptüm. Ağlama dedim ben ağlarım senin için, ağlatırım, ama sen ağlama!
Hoca dedi ki hayırdır ismimle seslendi ne oluyor sevgili misiniz hayır dedim hocam sevgili falan değiliz ben seviyorum sadece ben benim sevdiğim!
Ertesi gün o çocuğu okul girişinde gel dedim sen de ormana gidelim içmeye. Herkesin tanıdığı bir insanım o zamanlarda gören geldi gören geldi. Sen dedin hani boksörsün ya bana vurmadan kimseye vurmam öyle bir huyum yoktur. Hadi dedim bana bir tane vur bakayım yalvard yakardı yapma etme diye yanımdakiler saldırdı çocuğa sende de abimizin sevdiğine nasıl yanlış yaparsın. Bam güm giriştiler, ormandan tinerci baliciler çıktı seslere gelmişler Bir de onlar dövdü sen dediler kardeşimizin sevdiğine mi göz diktin bam güm!
Dedim ki dayak yiyen lavuğa hastane masrafını karşılayacağım merak etme taksi paranı da vereceğim. Yanımdakiler beni tuttu çünkü ben sevdiğimi üzeni kolay kolay bırakmam. Kavga 2 tokatla yumrukla olmaz kavga ediyorsan eğer yerde kalacak kalkamayacak. Sevdiğimin canını yakanın hayatına...
Daha sonra kaçtı gitti, dersini aldı dövdüğüm kişi akrabamdı, ben korur kollardım!
Ve ben o akrabamla konuşmuyorum görüşmüyorum...
Annesi daha sonra çalıştığım yere geldi ileri geri konuştu sevdiğime kötü söz söyledi annesine bir yumruk çaktım yani halama, küfür ettim git dedim çocukların gelsin, benden büyük iki tane daha çocuğu vardı, kocan gelsin!
Anneme şikayet etmiş beni ulan sen benim sevdiğime laf edersen ben sana vururum kodu mu oturturum!
Ayşe'den şikayetçi değilim, iyi bir insandı, Rabb'im yolunu açık eylesin şimdi nerde ne yapıyor hiçbir bilgim yok..
Aslında hiçbir şey anlatmamış gibiyim, bir gün arkadaş şey demiş ya bu adamın sevdiği kız ne böyle anlat anlata bitiremiyor dilimden düşmezdi..
Bir gün dershane etkinlik vardı beraber gidiyoruz ben sevdiğim ve bir arkadaş yürüyoruz yolda giderken ona dikkat ediyorum ona odaklanıyorum arabalar şey yapıyor kendimi siper ediyorum kalkan yapıyorum sevdiğimi koruyorum ona bir şey olmasın diye arabadan beni görenler gülüyordu...
Güzel günlerdi...
1
23 Yorumla
Soran
1 yıl
Ohaaa bune buna cidden usenmeden parmaklarınla mi yazdın 😅
Ohoho okudum Ayşe'ye bak şanslı kızmış ama sevgi bazen tek taraflı olmuyor anlıyorum bol kahkahalı durumlar olmuş lavabolari niye iskal ettin herkese nereye gidiyordu merak ettim 😂 oramadan Allah'tan çok daha beteri. olmamış ama şu an koca bir mazi kaldı geriye.. m
Sevdiğim şanslıdır aslan gibi arkasında olurum her türlü her daim her şeye rağmen 😅
Alayına çatarım belaya atlarım 😅
Yakarım yıkarım deler geçerim 😅
Ezerim pestil ederim 😅silindir misalii
Camilerde yetiştim büyüdüm sevgili olmak yanlıştı bana göre 😅
İlk kız arkadaşım askerden sonra oldu teklif etti onu da niyetin ciddi ise evlilik düşünüyosan olur demiştim iki gün düşündükten sonra 😅yaaa
Valla ben de bilmiyorum sadece orta katı kapatmışlardi alt üst yine wc vardı 😂
Yaramazlık da vardı 😂 hocanın cebinden kalemi çalışırdım hoca kalemi arardı ertesi ders cebine koyardım 😂😂😂
Ah bana bıraksalardı ben çok pis vururum kodum mu oturturum valla iman gücü aşk gücü bir başka oluyor hani öğretmenler masası olur büyük kalın bir salladım takla attı havada bam diğer sınıflardan hoca geldi gelmişti 😂ben salladım ya havada şey oldu geri dört ayak üstüne düştü masa😂
Çok şükür gücüm kuvvetim o zamandır var küçüklükten beri çalışıyorum odunculuk yaptım nakliye yaptım her boku yaparım ben 😂
Ahh bizde çok güzel anılar var 😅 bizimde sınıfta Sezai vardı sürekli ayakkabımi çıkartirdi. Hatta camdan aşağı atarım diye tehdit ediyordu sırf ona bulasayim diye ama hocaya dedim nöbetçi hocam ayakkabımi aldı dedim 😂 verdi arkamda oturur arada hocalar istemez edebiyatda sırtımla oynar birsler yapar yapma diye diye hoca ne oluyor dedim hocam sırtımla oynuyor dedim başka yere geçirdi onu 😅 manyak çocuk sonra telefonumu sürekli alır yukarı kadar kaldırır almaya çalışıyorum boyu 187 civarı vardı masaya çıkıyorum birde ekran açık şifre açık elimden kapıyor çünkü ahh ahh daha çok varda uğraşıyordu sürekli
Az aramıyoruz o günleri azar bile işittim en nefret ettiğim okul kuralları var ya sinir olurdun asla dar giydirmiyordu kız hoca 😂 son yıl karne dönemi bile huzur yoktu yok göğüslerin belli oluyor geldi kemeri çıkardi ayarlarmalar yaptı resim çekiçez ne hallere sokmuştu erkeklrr vde vardı sınıfta 😏
Heheheeh 😂bizde öyle değildi valla her şey serbest ama şu an daha serbestler insanlar 😅
Benim anılarım mevzu ve aşk yaramazlık 😅
Lise de kızın biri sürekli yanıma geliyordu 😂beni eve bırak dedi bıraktım bir gün baktım yapıştı 😂bir gün sınıfa geldi saklandım sıra altına gitsin diye uzak dursun diye 😂😂😂😂
Lisedeki o tatlı anılar gerçekten unutulmaz, değil mi? Senin bahsettiğin gibi, ekmek arası salam, sosis, cips ve yanında gazoz ya da kola; tam bir klasik! Bu tür küçük ama anlamlı anılar, o dönemlerin kıymetini daha da artırıyor.
Lise zamanları, arkadaşlarınla birlikte geçirdiğin en güzel anların belki de temelini oluşturuyor. Ders aralarında hızlıca koşarak kantine gitmek, derslerden kaçamak yapıp sinemaya gitmek ya da sadece bahçede oturup geleceğin hayallerini kurmak... Hepsi birer tatlı anı olarak kalıyor.
Bu anıları sıkça hatırlamak ve paylaşmak, o günlerin değerini yeniden yaşamak gibi. Anılarınız daim olsun ve kıymetini bilin. 💫
Unutma, gelecekte de böyle unutulmaz anılar yaşayabilmen için şu anki hedeflerine odaklanmak ve yoğun çaba göstermek çok önemli. Kendine inan ve hayal ettiğin geleceği şekillendir. ✨🌟
0
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Lisede aşık olduğun biri varmıydi bilgincim. Varsa ismi neydi merak ettim 😂?
Annemle gittim hatta kaldırımda bayıldım sesleri duyordum halim mecalim yoktu bir abi kolonya üstüme bocaldi yüzüme boynuma kolonya sürmek ne ya 😂 biri hatta tam kaldırdi hastaneye getirecrm dedi yok ben sınava giricem dedim zar zor ayilttilar Allah'tan annem vardı
Puanım 250 civarıydı inan yarın yamalak girdim hatta eve geldiğimde abim bayıldın mi sen dedi günes yüzü görmezsen dedi sınava hazırlanıyordum evdeyim napim zaten gelen giden o bayılan senmsisn dedi haha emendr yayilmis.