Lise dönemlerinizi özlüyor musunuz?

Sadece 12. sınıf dönemini. Zaten okumaya niyetimiz yoktu. Saat 11 de kalkıp buluşup internet kafeye gidip. Daha sonra saat 3 gibi okula gidip 5 e kadar takılıp çıkışta da voleybol maçları yapardık. Boş gibi geliyor şimdi ama o zaman çok eğlenceliydi.
Cevap
17Cevap
Evet özlüyorum... Yemediğim b * k kalmamıştı arkadaşlarımıda kendimle beraber depresyona sokmuştum en son kendine bunu yapma Aybüke diyip beni dövmüşlerdi djlwjdlsjdlejldhdkdjd
Siyasetten uzak, varsa yoksa derdimiz okuldan kaçım arkadaşlarla gezmek, internet cafelere gitmekti, şimdikilerin allah yardımcısı olsun
özlerim o güzel yılları deli dolu senelr sıkı dostlar
Evet, okuduğum her anı ayrı bi’ özlüyorum..
Hepsi çok iyi geçti..
evet orada benim sevip de açılamadığım ama bütün sınıfın ve hocaların bildiği lakin kızın bilmediği günlerim keşke geri gelse
İğrenç dönemlerin neresini özleyeyim, sadece tanıdığım arkadaşlarımı şans olarak görüyorum, arada birkaç güzel anı vardır.
Özlüyorum ya matematik dersini kaynatmak için hocayı kafaya alıp tribün besteleri söylediğimz günleri. teneffüste akıllı tahtadan açılan eski şarkıları. hayatımdaki en büyük pişmanlığım olan kişiyle durduğum o peteği. hepsi
Hayır hiç güzel değildi. Ders çalışmaktan başka bir şey yapmıyordum zaten
Ay hiç özlemiyorum. Sadece öğretmenlerle arkadaştım, bir tek onları özlüyorum.
Çokk aşırı özlüyorum. Neyseki lise arkadaşlarım hala yanımda arada yad ediyoruz o günleri
eskiden olsa özlemem iyi kurtuldum derdim de, bir kaç yıldır özlediğimi fark ettim
Pek özlediğim söylenemez sadece ara sıra aklıma gelince tebessüm ettiğim bir kaç anıyı özlüyorum.
Hayır hiç yaşamak bile istemezdim harcadılar beni
O dönem var olan kişiliğimi özlüyorum
Hayır, yalnızca hayat değiştirdi. O zamanlar daha habersiz ve saftım özlüyorum
Sadece 9. sınıfı özlüyorum lise hayatımın en eğlenceli dönemiydi
hayır özlemiyorum
2 kere bıçaklandım lisede ama yine de özlüyorum
hiç özlemiyorum sevmezdim
Güzel zamanlardı tabii
Hayır en güzel yıllar üniversite zamanlarıydı.
En İyi Cevap