Lise 1 karnemi buldum da. Çok zekiymişim bee:))

Lise 1 karnemi buldum da. Çok zekiymişim bee:))

Hahaha off 😹 tebrik edildin mi zamanında bunun için🤦♀️🤣
tabii :D çok zeki olduğumdan tastikname verip gönderdiler :D :D
tabii :)) bende seve seve aldım. ama yalan yok özlüyorum
ikinci dönem atıldım :D ben plaket verirler dedim ama olmadı
Gülme:)) karnem süper. Rica ederim
Cok ozlemiyorum.
karnem benim gibi değildi ondan demi. kıskanc
Ondan degil, ayrica kiskanmam:) imrenirim. Kiskanmayi hos bulmuyorum boyle bir sey icin.
Tebrikler, guzel notlarmis. 👍🏼
:)) böyle bir karne kimseye nasip olmaz. şanslıydım
😂👍🏼
Cevap
7Cevap
Hiç özlemiyorum travma gibi :D
Bu parlak notlardan sonra öğretmenin Yıldız Teknik sana az gelir en iyisi seni Oxford'a gönderelim demiştir diye düşünüyorum.
öyle yaptılar ama ben gitmek istemedim :D
bu zeka 4 petrol istasyonu işletiyor. belkide zenginliğin vermiş olduğu rahatlıktan derslere girmediğim içindir okuldan atılmam
Ha işte onu diyorum bende.
Herkes okuyacak diye bir kaide yok.
Maalesef pek ilgili bir ailem yoktu. Cebime para koyup okula gönderdiler. Bende yanlış ortamlarda buldum kendimi. Dersleri boşladım. Sonuç müdür çağırdı devamsızlıktan kovuldun dedi. 😭 o yılları özlüyorum. Okulu değil:) maddi durumum iyi. Ama keşke okusaymısım
Keşke biraz denetleselermiş en azından liseyi yarım bırakmak içinizde ukte kalmazmış. O zamanlar okullarda disiplinde vardı tabii çalışanın emek edenin hakkı diğerlerine yedirilmiyordu. şu an öyle bir şey yok adamın keyfi 90 gün devamsızlığı var ama okuldan atılmıyor misalen. Sözlü notları ile karnenin şişirilmesi başka bir konu. Bizim liseye başlangıç dönemimizde öğretmenlerimiz sözlü notlarını aldığımız notlardan 5-10 puan eksik verirlerdi. Öğretmene karşı saygıda herhangi bir kusur etmemize rağmen böyleydiler. Son sınıfa geldiğimde ise sistemin 4 yılda çok değiştiğinin bilincine vardım , öğretmenler özellikle 9 lara basit sınavlar yapıyorlardı soru veriyorlardı onu da geçtim öğrenci öğretmen ile dalga geçebiliyordu bu dereceye ulaşmıştı artık. Yani özetle Türkiyedeki okullar totaliter de olsalar ya da okul okul olmaktan çıkıp meyhaneye dönsede disiplini bir türlü sağlayamıyorlar. Bu bakımdan lise eğitimini almamış olmanızda sizin karınıza. Zaten okullarda nitelikli bir eğitim verildiği de söylenemez. Bu saatten sonra artık kendi kendinizi geliştirmeye bakacaksınız 🙂
Lise zamanlarım hayatımın en iğrenç zamanlatından biriydi. Bu yüzden bırak özlemeyi kapısından bile geçmek istemiyorum
neden böyle diyorsun :S ne yaşandı ki
Öğrenciler zorba, öğretmenler pohpohlanmak istiyorlar, müdür ve müdür yardımcıları dünyadan bi haber, hepsinde saçma sapan hakimiyet kurma çabaları var. Veliler bile kendini üstün görme çabasında, düzgün bir eğitim yok
:S çok ciddiye almıssın sen. lise gırgır şamataydı benim için. cok takmadım.
Valla tamamen ergen insanların saçma sapan hareketleriydi benim için. Komik olmaya çalışığ milletle dalga geçmeleri de cabası. Bittiği için çok mutluyuö
kimide benim gibi özlüyor işte. neyse :)
ben saklıyorum 2007 .. hatta 2001 in bile karnesi bende ilkokul.. liseyi değil ilkokulu özlüyorm.. çocukluk başka
demi o yıllara dönmek isterdim
Ben hayatımda 2 1. 0 görmedim 3 tek tük 4 "ile 5 çoktu
Hayır üniversite yıllarımı özlüyom çokseldi
karnem nasıl yorum yapmadın hocam :D
Çoksel başarının devamını biliyom aşko
teşekkürler bebem
Vay beee bir dahi yetişiyor muş 🤣🤣🤣
:D sorma. önümü kestiler. tastikname vermeseler ben 3 üni bitirirdim :D
Hahaha🤣
D: haha
Bu karneyle sınıftan geçirdilermi seni
yok kanka tastikname verdiler :D