Ben kendi işimi yapmaya başladıktan sonra biri beni takip etmiyor diye iyice tembelleştim🤭
#TersySoruyor
#TersySoruyor
Kendi işimi yapsaydım, kendi belirlediğim kadro ile çalışmış olurdum. Bu da iş bölümü demekti. Yani tüm sorumluluğun bende olmaması demekti. Daha çok tembelleşme ihtimalim olurdu ama diğer yandan da patron sen olduğundan, büyük bir sorumluluk senin omuzlarında da olmuş olabilirdi.
Kendi işini yaptığın zaman daha konforlu bir alan oluşturma fırsatın olur. Bu bana kalırsa iyi bir şey başkası ne düşünür bilemiyorum.
Tabi zor yanlarıda var iş takibi yapman gerekiyor, çalışanlarını iyi takip etmen gerekiyor, para hesabını iyi yapman gerekiyor.
Senin soruna geliyorum şimdi tembel bir insan olamazsın eğer tembel davranırsan işi batırmış olursun😊
Eğer bu işte güvendiğin biriyle hareket edersen kendine zaman ayırma fırsatın olur aksi takdirde kafanın içi hiç boş kalmaz.
Kendi işimi yapsam daha çok çalışırım çünkü iyi bir yere işimi getirmek isterim
Özel sektörde daha çok çalışıyordum, kendi işimde daha tahattım
Cevap
4Cevap
İş tam olarak oturana, kendimi güvende hissedene kadar çok daha fazla efor sarf ederim. Sonrasında ise işime sahip çıkmak için öyle yayılıp kalmaz, tembellik yapmam.
Haa olur çok kazanıp benim ve ailemin gelecekteki yaşam standardını garanti altına aldığımda, çok yorulup bunaldigimı hissedersem, tembellik yapıp emekli olmayı düşünebilirim.
İki ihtimal de benim için mümkün, Eğer bir deney üzerinde çalışıyor isem daha çok çalışırım ancak üzerinde çalıştığım bir deney, bir proje yoksa arada kacamaklar yaparım.
Kendi işimi yaparken zaman zaman cok daha fazla calisiyorum. Rahat olursan basarili olamazsin bence..
Eğer başkalarıyla ilgilenmen gerekmiyorsa tembelleşmek kolay. 😂 özellikle hangi konuda tembellik yapılsa sıkıntı çıkmayacağı bilindiği zaman insan daha tembelleşiyor
Duruma göre tembellik hakkı verebilir.
Daha cok çalışırım
Daha çok çalışırım
Daha çok çalışırım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?