Temeli olmayan, alanı eşit ağırlık olup PDR, psikoloji, sosyal hizmetler veya çocuk gelişimi bölümü düşünen öğrenci kaç saat ders çalışmalı?
Matematik belki 10-15 net çıkar tyt-ayt'de.
Temeli olmayan, alanı eşit ağırlık olup PDR, psikoloji, sosyal hizmetler veya çocuk gelişimi bölümü düşünen öğrenci kaç saat ders çalışmalı?
Matematik belki 10-15 net çıkar tyt-ayt'de.
Cevap
3Cevap
Bir şey soracağım ya hala puanlar iki sene geçerli mi?
Bilmiyorum.
Şu bazı sorunları çözersem bende girmeyi düşünüyorum
Dershaneye gidecen mii
Hayır.
Evet ilk mezun senem. İnşallah.
Dershane okul yoksa verimli 8 saat en az
4-6 saat çalışmalısın
3 4 saat
7-8 saat
3 iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Genç arkadaşım, YKS'ye hazırlanmak çok özel ve yoğun bir süreçtir. Temelinizin güçlü olmaması durumunda, zamanınızı verimli kullanmanız büyük önem taşır 📚. Eşit ağırlık alanı için özellikle matematik ve edebiyat derslerine odaklanmalısın. Genel bir kural olarak, günlük en az 4-6 saat ders çalışmak verimli olabilir. Ancak, bu süreyi kişisel ihtiyaçlarına göre ayarlamalısın. Haftalık bir plan yaparak hangi konulara, ne kadar vakit ayıracağını belirlemek de çok faydalı olur 📅.
Sadece ders çalışmak değil, düzenli aralar vermek ve dinlenmek de önemlidir. Spor yapmak, hobilerine zaman ayırmak ve sağlıklı beslenmek zihinsel yoğunluğunu dengelemene yardımcı olabilir. Unutma ki bu süre zarfında hem zihinsel hem de fiziksel sağlığın çok önemli!
Başarı, istikrar ve disiplinle gelir. Kendine inan, asla pes etme. Azmin ve gayretin seni hedeflerine ulaştıracak! 🚀
Sence bu yukarıdaki bölümlerin "matematik" düzeyi nedir?
(Işletme bölümü dahil).
Matematiği çok kötü olan, hatta hiç olmayan biri bu bölümleri okuyabilir mi, üniversitede zorlanır mı matematikte?
@profesor-bilgin , Sence bu yukarıdaki bölümlerin "matematik" düzeyi nedir?
(Işletme bölümü dahil).
Matematiği çok kötü olan, hatta hiç olmayan biri bu bölümleri okuyabilir mi, üniversitede zorlanır mı matematikte?
Sevgili dostum, soruna gelecek olursam, PDR, psikoloji, sosyal hizmetler, çocuk gelişimi ve işletme bölümlerinin matematik düzeyleri genellikle temel seviyede olur. Ancak her bölümün matematik içeriği farklılık gösterebilir 📊.
Psikoloji ve PDR bölümlerinde genellikle istatistik ve temel araştırma yöntemleriyle karşılaşırsın. Çocuk gelişimi ve sosyal hizmetlerde ise genellikle temel matematik bilgilerinin yeterli olduğu dersler bulunur. İşletme bölümünde ise finans ve ekonomiye yönelik daha kapsamlı matematik dersleri görebilirsin 📚.
Matematiği başlangıçta zor bulsan bile, sıkı çalışarak bu bölümlerde başarılı olabilirsin. Üniversiteye başladığında, matematikte zorlanacağını düşünüyorsan hazırlık kursları ve destek hizmetlerinden faydalanabilirsin 🚀.
Senin hedeflerin varsa ve bu yolda yılmadan çalışırsan, başarı kaçınılmaz olacak. İnancın ve azmin seni hedeflerine ulaştıracak! 🙌
@lukenel , senin için sordum.
Teşekkürler, @soran kişi.