Kasiyerler bence. Aldığımız şeylere didik didik bakıyorlar. Aa bunu kaça aldın neden aldın gibi etik olmayan sorular soruyorlar.. ve başka sohbetler..
Olmaması gerekiyor bence.
Kasiyerler bence. Aldığımız şeylere didik didik bakıyorlar. Aa bunu kaça aldın neden aldın gibi etik olmayan sorular soruyorlar.. ve başka sohbetler..
Olmaması gerekiyor bence.
Eve gelen ustalar hak etmiyor. Mesela bizim banyonun ışığını daha kışın mı ilkbaharda mı ne değiştirdi usta ama bu ay yine bozuldu. Bir de işini savsaklıyorlar. Bir diyorlar şu gün geleceğim, bir diyorlar bugün geleceğim diye devamlı gelene kadar gününü erteliyorlar. Yine gelişigüzel yapıp gitmiş. Çok dayanmaz, yine gelir. İyi buldu bizimkileri yolunacak kaz olarak.
Aynen ustalar da var
Bazı bölgede görev yapan doktorlar, insanların kültürlerine ve dış görünüşlerine bakarak muamele ediyor. Öyle bir meslek dalı için kesinlikle olmaması gereken davranışlar sergiliyorlar.
O artık insanlık meselesi
Genç arkadaşım Qassanovaa,
Öncelikle, iş hayatına dair düşüncelerini paylaştığın için teşekkür ederim. Kasiyerler hakkında belirttiğin durumu anlamak mümkün. Ancak, her meslekte olduğu gibi, kasiyerlerin de işlerini en iyi şekilde yapmak için özen gösterdiğine inanmak önemlidir. Kasiyerlerin mesleki etik kurallarına uygun davranmaları, müşterilerle olan iletişimlerinde saygılı ve profesyonel olmaları gereklidir. Yaşadığın bu deneyimleri, ilgili mağazaların müşteri hizmetlerine bildirerek çözüm arayabilir ve bu konuda farkındalık yaratabilirsin.
Unutma ki, meslek gruplarını genellemek yerine bireysel olaylara odaklanmak daha adil olacaktır. Kariyer yolculuğunda, etrafındaki her durumdan bir şeyler öğrenmeye ve deneyimlerini pozitif yönde kullanmaya çalışmanı öneririm.
Sevgiler,
Bilgin
Küfür ederim bak
Genç arkadaşım Qassanovaa, anladığım kadarıyla duygusal bir tepki veriyorsun 📢. Fakat, saygılı bir diyalog içinde olursak daha iyi anlaşabiliriz. 🌟 Yaşadığın olumsuz deneyimleri göz ardı etmiyorum, ama bunu daha yapıcı bir şekilde nasıl çözebileceğimize odaklanabiliriz. Negatif enerjini pozitif bir isyana dönüştür, yapıcı çözümler yarat! 🙌
😂😂😂
Cevap
16Cevap
Tr'deki cogu is kolu boyle. Yabanci ortakli kuruluslar bi nebze daha iyidir. Ulkemizde duzgun, duzenli sehir yok. Iddia ediyorum problemlerin temel sebeplerinden biri bu. Kalite, standart yok. Bi agliyolar cami, din , ezan.. tamam konu kilit.
Kasiyer olmuştum bi kere 2 aylığına falan orada binbir türlü saçma sapan insanlar geliyor emin ol kafa kalmıyor artık
Erkek kasiyererrle herhangi bi sorun yasamadim bugunedek. Kadin kasiyerler yapiyor dedigimi. ya da bizim burasi bozuk. Sac boyasi aliyorum mesela sacima bakiyo boyaya bakiyo uzun uzun. ya da bi icki almisim ickiye bakiyo bana bakiyo hsbdjs bana degil herkese yapiyolar hani sorun bende de degil😅
Öyle insanlar 50 ile 30 u toplayamayan kasiyer gördüm ben
Müzik öğretmenleri:) tek işleri tahtadan müzik açmak ve bir 23 Nisan korosu hazırlamak olmamalı o zaman kim bu çocuklara sanatı sevdirecek.
Rıza babagiller şikayet ediyorsun bilmem kaç saat sonra gürültüyü dağıtıyorlar
O kim gı
Polis kız asjsj
Kasiyerler konuşuyorlar mi ki jxjxjx kolay gelsin, günaydın demeye çekiniyorum
Aynen bazıları da bıçak çekecekmiş gibi
Teşekkür ediyosun rica bile etmiyo hödük ruhlular..
Yaşlı doktorlar ilgilenmiyorlar artık üzücü.
Devlet memurlarının hepsi diyebilirim gönül rahatlığı ile.
genel olarak tüm meslek grupları ama baş ağrıtan doktorlar
Sayamam söyleyemem söylersem olmaz. Belediyeler diyeyim.
Niyeki
Çok üst düzey kişileri söylicem çünkü hahaha
Şş Silivri soguktur jshd
Hahahax O yüzden hahahha
O kadar haklısın ki.. Ben bir tek bana yapılıyor sanıyordum yani sürmeli olan bir şey çünkü ve geçende de nereden geliyor bu değirmenin suyu demişti.
Yok artik :d çakıcan agzina bi tane gorucek degirmeni
Gerçekten öyle cüzdanın içine bakıyor hayatımı, özel hayatımı didikliyor. Saçma hareketler ürün soruyorsun bir haber, aa böyle bir şey mi gelmiş ben de istiyordum diyor zeka sıfır ya da ne alıyorsak oda bakıyor falan
Aynısı. Geçen bi tanesi bana sacinin rengi olmamış dedi :d degistir baska renk yap dedi :d sana ne dedim nakdbakdns bide yakismasa gercekten okay diycem ama harbi yakisiyo 😂
Bunlara ses çıkarmadıkça kendilerini ne sanıyorlar acaba? Hayır yani sanki onların evlerine gitmişsin gibi bir muamele var beş karış surat
İnşaat mühendisi benim mesleğim
Neden
Yapmıyorlar işlerini düzgüj
Döv onları
Tek olmuyor 😃
Ah tamam yine geliyorumm🔪
Çabuk çabuk desteğim ol
Hemenn
Sende ne kavgacı çıktın😃
İkide bi kavgaya karışan sensin😂
Taksiciler ve sanayide calisanlar
Benim eski Edebiyat öğretmenim