Şöyle bir dersimiz varmış adı da bilimsel kültürel sosyal etkinlikler ben bunu o dersin yönlendirmesiyle katıldığımız etkinlikler sanıyordum meğersem öyle değilmiş gruba sordum ve bana şöyle cevap attılar
5 kategori var, en az 3 kategori seçip, 5 tane etkinlik yazıp rapor şeklinde dersin hocasına teslim edeceksiniz. Fakat kanıt eklemek zorundasınız. Mesela tiyatroya gittiyseniz rapor yazıp aldığınız bileti ekleyebilirsiniz geçen sene yaptığınız etkinliği de ekleyebilirsiniz. her etkinlik için 3 sayfa olacak
Bu 5 kategori da sanat kültür kategorisini ancak tamamlayabiliyorum. Diğerleri bilim, spor, toplumsal hizmet, üniversite etkinlikleri diye 4 kategori daha var. Ben bunlara vakit ayıracağıma derslere çalışırım diyerek hiçbir aktivite göstermedim yani rapor yazacak hele de 5 ayrı rapor yazacak kadar bir sosyal hayatım olmadı. Olmak zorunda mı ne gereksiz bir ders bir de geçerli not 60 mı ne ben bu etkinlikleri nasıl tamamlayacağım ya napıcam hiç bilmiyorum birde asosyal utangaç biriyim hiçbir fikrim yok napmalıyım sizce?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer