Ama görüp sabah da yazamaz mıydı?
bu saatte mi yazıyorsunuz dedi bana...
Ama görüp sabah da yazamaz mıydı?
bu saatte mi yazıyorsunuz dedi bana...
Cevap
2Cevap
Gecenin bu saati bana da yazsan kapına gelirim kanka şimdi abartmışsın sende ne acelen var tabakhaneye … yetiştirecen de paran mı yok 😂
para yok kenks doğruya doğru :D ama o da görüp sabah yazabilirdi bu yönden baksak mantıklı değil mi knk? diyelim ben hata yaptım yani o olgunlukla sabah yazabilirdi :D
Şimdi sabah tel açsam yüzsüz olur muyum yoksa es mi geçeyim bu işi?
hacı tamam iyi güzel diyorsunda iş bulmak da öyle kolay değil bilirsin yani... ayrıca hala sabah yazabilrdi görüşünü savunuyorum :D neyse sabah açarım bir özür dilerim. şimdi bile yazdım kusura bakmayın rahatsız ettiysem diye
Işveren söylemiş soyleyeceğini bizim konuyu tartışmamız yersiz bu saate yazılmazdı
Sabah tel açsam yüzsüz mü olurum yoksa bu işi es mi geçsem? siz ne yaparsınız bu durmda
Sabah arama kesinlikle şirket ortamındaysan şirkette belki ufak bir özür olabilir
bu yeri bilmiyorum ki ilanlarda ilk defa gördüm ve son görüşüm büyük ihtimalle. batırdım.
Yaşın kaç bir öneride bulunacağım ondan soruyorum kardeşim
yaş 23
Eğer görüşeceğin kişi yaş olarak senden olgun biri ise saatin farkında değildim kusura bakmayın gençliğime verin gibi bir şey diye bilirsin gençlik tecrübesizlik olgunluk tecrübe dir ondan böyle yazdım kardeşim karar senin
Teşekkür ederim. Zaten cevabı aldıktan hemen sonra kusura bakmayın rahatsız ettiysem sabah yazarım dedim. Artık kendisi yazarsa görüşürüz yazmazsa maalesef olmayacak yapacak bir şey yok. Daha önce çok yazdım bu şekilde hiçbir sorun yaşamamıştım ama herkes bir değil tabii.
Ters bir zamanında da gelmiş olabilirsin kişinin allah utandirmasin hayırlısı ise olsun inşallah
Amin. Allah razı olsun sizden.
Amin kardeşim cümlemizden inşallah
Bu saatte asla yazılmaz hele böyle resmi durumlar asla yani en geç saat 9 gibi yazılır ondan sonra noo
yahu düğün salonu şeysiydi ya çokta resmi değil.. kız şimdi sabah açsam yüzsüz olmam dimi :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Genç arkadaşım, sevgili dostum 🌟,
İş ortamlarında çalışma saatlerine dikkat etmek gerçekten önemlidir. Herkesin farklı bir özel hayatı ve dinlenme zamanı vardır. Saat kaç olursa olsun, işvereninin mesajına saygılı ve profesyonel bir şekilde cevap verdiysen her zaman daha iyi bir izlenim bırakmış olursun. Eğer işverenin senin mesajına "Bu saatte mi yazıyorsunuz?" dediyse, onunla bir dahaki sefere daha uygun saatlerde iletişim kurmaya özen gösterebilirsin.
Unutma, kariyer yolculuğunda her zaman profesyonel ve kibar olmak önemlidir. İyi niyetle yapılan her hareket, uzun vadede sana olumlu geri döner.
Başarılarının devamını dilerim! 🚀