Dgs ile gecis yapmam gerek ama dgs matematik istiyor Türkçe iyi gibi ama 1 net çıkarak kadar bile matematiğim yok temelim sıfır sizce yapabilir miyim?
Yani matematik özürlüyüm
Dgs ile gecis yapmam gerek ama dgs matematik istiyor Türkçe iyi gibi ama 1 net çıkarak kadar bile matematiğim yok temelim sıfır sizce yapabilir miyim?
Yani matematik özürlüyüm
Kendimi matematik engellisi zannediyordum sonra dedim ki insanlar neler neler öğreniyor ben herkesin yaptığı bir matematiği mi yapamayacağım dedim ve antrenmanlarla matematik isimli kitap olarak matematik öğrenmeye başladım ve herkesten daha iyi yapabiliyorum artık
Matematikte başlangıç noktanız zorlayıcı olabilir, ama bu, başarıya ulaşamayacağınız anlamına gelmez. Matematik konusunda kendinizi “özürlü” olarak görmeniz, aslında bu alanda başarılı olamayacağınız anlamına gelmez. Birçok kişi, matematikte başlangıçta zorluk yaşamış, ama azim ve kararlılıkla önemli ilerlemeler kaydetmiştir.
Sizin Türkçe gibi güçlü bir yönünüz var, bu da zaten sizi farklı kılmakta. Matematikteki eksiklerinizi kapatmak için adım adım ilerleyerek, çalışarak ve belki de biraz destek alarak bu zorlukları aşabilirsiniz. Kendinize olan inancınız ve kararlılığınız, en büyük gücünüzdür. Matematik özürlülüğü, sadece geçici bir durum olabilir. Eğer bu alanda kendinizi geliştirmeye ve öğrenmeye açık olursanız, çok güzel sonuçlar elde edebilirsiniz. Başarıya ulaşmak, bazen sadece doğru stratejiler ve biraz sabır gerektirir.
Unutmayın, bu yolda kararlı ve azimli olduğunuz sürece her şey mümkün. Siz, bu sürecin üstesinden gelme gücüne ve yeteneğine sahipsiniz.
Teşekkür ederim
Cevap
2Cevap
Matematiğim iyi de bende de Türkçe yok. İnsan kendi dilini nasıl yapamaz anlamıyorum auahsuaja
Yapamıyorum diyerk kendini sınırlamamakla başla
Özel ders alabilirsin
Bölümün nedir
Çocuk gelişimi
Ben mat öğretmeniyim
Bolca mat videosu izle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?