Keşke bizim yurdumuz da böyle olsa. Ama bizim yurdumuzun kocaman bir bahçesi var. Köyün içinde, Karadeniz manzarası var. Dere manzarası, deniz manzarası var. Sabah horoz sesleriyle uyanıyoruz, koyunların, keçilerin ve ineklerin bahçelerde yayılmasını izliyoruz. Bazen köylülerin tavukları ve kazları, deredeki köprüden geçip yurdun bahçesinin önüne kadar geliyorlar. 😂 Bazen arkadaşlarımla yürüyüşe çıkıp, köylülerle muhabbet ediyorum, onların hayvanlarını seviyorum. Keçiler, her sene sevimli oğlaklar; koyunlar da her sene sevimli kuzular doğuruyorlar. Özellikle oğlakları ve kuzuları seviyorum. Yurdumuz, okula yakın. Okul bahçemiz de aynı şekilde yemyeşil Karadeniz ve masmavi deniz manzaralı. Bahçesi kocaman. Tepedeki bahçede çayırlık alan var. Bazen köylülerin koyunları, okulumuzun bahçesindeki çayırlık alana, yayılmaya geliyorlar. 😂
Görüntü ile olmuyor. Oradaki şartlar, yasaklar, çevresel etkenler, arkadaşlar, okula yakınlığı vb. Bircok neden? Sonuçta insan tatile gitmiyor. Görüntü olarak çok güzel...