Karar vermem gerek
Okuyorum sizi dinledim hahahaha
Ya açıkçası şirketin desteği var maddi olarak da tüm masrafları karşılayacaklar, cumartesi okul devam ediyor. Yani hafta içi çalışacağım cumartesi de okul. Hadi siz karar verin🎈

İki sene boyunca cumartesileri okula gideceğim... Ben bir de son sene çok yoğun çalıştığım için açıkçası tatile çıkamadım ve tatil günlerin birikti senelik tatilimi de üniversiteye ders çalışmak için kullanma imkanım olacak...
Söz sizde bakalım, siz ne derseniz o😄😄🎉🎉🎉🎉
Önceden olsa kesinlikle derdim ama 2. üniversitemi okuyorum ben de yurtdışında ve yoruldum cidden 28 yaşında 😅 Halbuki daha master planlarim da var ama mezun olunca 1 sene ara verip sonra master yapmayı düşünüyorum ben de. Yine de senin yerinde olsam yapardım galiba 😅😅
Ben çok okudum bu şimdi son bir kurşun daha olsun kafası
Ben de galiba devam edicem daha 😂
Okuduğun bölüm işini ilerleticekse ve sadece belgeden ibaret değilse bence okuyabilirsin. Ama birşeyler öğrenmek için filansa hiç gerek yok bence
Cevap
3Cevap
Kesinlikle yapmalısın
Yapmalısın kariyer yapmak çok güzel bir sey ama ölmeden hayatı da yasamalisin
Açıkçası hayatım boyunca hayatımı yaşadım okulu çok fazla çalışan biri değilim çalışamıyorum zaten hayatımda ders çalışmam sadece dersi dinlemeyi seviyorum.. Şöyle bir şey de var dünya turuna hazırlık yapıyorum şu an birkaç sene sonra hem iş olarak mastırı bitirdikten sonra büyük ihtimal home office şeklinde çalışacağım öyle bir imkan da var Yani görev tanımını tamamen belli bir alana uzmanlaştırıp tamamen almak üzeri çalışmayı düşünüyorum ya olmak ister maksatlı dünyayı gezerek tabii ki o imkan planımda var
Başarı seviyorum ama başarı boş bir olay bence shsjsjsj
O sebeple başarılı oldukta noldu
Nasıl istersen ama bence fırsatı kaçırma yap
Fırsatlar kaçırmak için vardır diyesim geldi ama kaçirmim tamam
😂 hayırlı olsun başarılar dilerim🌱🍀
Biraz istirahat etmelisin, tatil yap dinlen sosyalleş :dd
Teşekkür ederim tatil önerisi isterim ozaman
Göl kenarında bir evde izole olmanı tavsiye ediyorum ✨
Hmmmm hangi belde
oku bence ne güzel hem destek olacaklarmış
Oldu okuyorum
İmkanınız varsa okuyun bence