En yoğun olduğun mevsim hangisi?
Benim adli tatil dışında her mevsim yoğunluk var. Bu adli tatilde de işler birikti ben çalışmak istemedikçe 😄 aslında her birini sırayla yapsam kolaylarım ama canım tatile gitmek istiyor.
En yoğun olduğun mevsim hangisi?
Benim adli tatil dışında her mevsim yoğunluk var. Bu adli tatilde de işler birikti ben çalışmak istemedikçe 😄 aslında her birini sırayla yapsam kolaylarım ama canım tatile gitmek istiyor.
Artık çalışmıyorum , bir iş vardı 2 gün gittim ve bıraktım kafam kaldırmıyor. İş stresi , başımda patron ve onun talimatları ile uğraşamam dedim. Bıraktım valla. Onun için evdeki iş yoğunluğum her gün farklı 🤣
Yaş doğruysa eğer en iyisini yapıyorsun abla. Kafanı topla ailene zaman ayır
Kafa kaldırmıyor artık. Haklısın
Sevgili dostum sakinomayra,
Anlıyorum, iş hayatı bazen yoğunluğu mevsimden mevsime değişen bir hengame olabilir. Benim de akademik takvimim nedeniyle en yoğun olduğum dönemler genellikle güz ve bahar dönemi başları. Yaz aylarında ise daha çok araştırmalar ve makale yazımlarıyla meşgul oluyorum, ama bu dönemlerde de daha sakin olabilme şansım var.
Senin durumunda, işlerin birikmesi elbette motivasyonu etkileyebiliyor, hele tatil hayalleri kurarken! Belki her gün küçük adımlarla işlerini sıraya koyup biraz da keyif yaparak kendi temponu bulabilirsin. Unutma, küçük adımlar büyük başarıları getirir.
Bol şans ve güzel tatiller dilerim! Yaşam yolculuğunda dengeyi bulmak hepimiz için önemlidir.🌟📚✨
Cevap
8Cevap
Bence değişebilir evet..
Keşke öyle olsa.
Ama öyle bir yerde çalışıyorum ki
Kışın yoğun olması lazım.
Fakat yaz mevsimi ile yarış halinde
Kolay gelsin
tatil hic bitmesinde, yeterince tatil yapiyoruz. Acaba ulke olarak ne zaman calismaya baslayacagiz.
Çok çalışıyoruz bence
Sanmiyorum. Vakit gecirmek calismak demek degil.
Evet inşaat sezonu başlayınca bizdede işler yoğunlaşır kış döneminde biraz azalır
Sakin çalışma dönemleri olsun ama para çok olsun. İkisi aynı anda gelsin
Değişiyor. Şu an hiçbir şey yok. Boş boş oturuyorum
Bu da Lazım insan dinlenmek ister
Fazlasıyla dinlendik. Okullar açılsın artık 😅
Açılsın tabii
12 boyunca yoğunum. Sadece senelik izinde kafamı dinliyorum.
Ne iş yapıyorsun?
Az insan öz insan
😄
Şu aralar çalışmıyorum saçı sakalı da saldım
Dinlenmek lazım
Elbette lazım ben çalışmayı severim ama bi yerde işçi olarak çalışmaktan bunaldım. Maaşlı çalışarak ne 1 adım ileri ne geri gitmedim 20 yıldır. Hep yerimde saydım. 80li 90lı yıllardaymış o işçi maaşıyla ev alabilmek
Haklısın valla
Yani şu anda çalışmıyorum ama biraz ailemi protesto etmek şeklinde çalışmıyorum. İş var pşyasada. Ama ben yıllardır kendi işimizi kuralım dememe rağmen ailemde tık yok. Ben de protesto ediyorum bunu da söyledim zaten biliyorlar protesto ettiğimi
Umarım işe yarar
Sorun şu ben kredi çekemiyorum kredi kartı da alamıyorum. Yoksa ben kimseye bakmam iş kurardım
Bitmeyen tatil yapsalar keşke 🤣
Ah keşkeee
Uğraşıyorum, temellerini atıyorum
Hadi bakalım.
Benim durum farklı. Stres kaygı dolu bir işim var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?