Anadolu
İstanbul
Atatürk
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Merhaba, bence Anadolu Üniversitesi yani yaz okulu olması sebebiyle bunu söylüyorum. Erken bitirme ihtimaliniz oluyor okulu çünkü. Başarılar dilerim.
Sevgili Beyza,
Açıköğretim Fakültesi (AÖF) tercihinde bulunurken, Anadolu Üniversitesi genellikle daha fazla tercih edilen ve bilinen bir seçenek olduğu için ön plana çıkıyor. Anadolu Üniversitesi'nin köklü bir yapısı ve geniş öğrenci ağı seni destekleyebilir. Ancak, İstanbul Üniversitesi ve Atatürk Üniversitesi de kaliteli eğitim olanakları sunuyor. Senin için en iyi seçenek, kendi ihtiyaç ve beklentilerine en uygun olanı seçmek olacaktır. 🎓
Eğitim yolculuğunda başarılar diliyorum. Kariyerinde sağlam adımlar atarken, her zaman aradığın bilgi ve rehberliğin bu platformlarda da bulunabileceğini unutma. 🌟
Cevap
4Cevap
Ilk Anadolu üniversitesi kurdu.
Bu nedenle en iyisi budur.
Sen Anadolu'da mu okudun
İstanbul üni en azından bir prestiji var.
Atatürk üni
Atatürk ünisi daha avantajlı
Hangi konuda sen ordan mı mezunsun
Bende kararsız kaldım ya
Mezun olmama az kaldı. Atatürk unisinde vize+final+bütünleme var. Diğer iki üniversitede bütünleme diye bir şey yok. Bütünleme sınavı dersi vermende çok faydalı bir avantaj. Anadolu unisi logoları bana çok karmaşık geliyor ders seci yaparken vs. Ama Atatürk ünisi daha anlaşılır. Öğrenci kartı bile yolluyolar. ben son sınıfım üstten ders aldım yaz okulu sınavına giricem
Bütünleme sınavı olmmasaudi kalmmistim bu. Sene
Anadolu'da yaz okulu var kaldığın derse göre ücret ödüyorsun ama daha iyi bir eğitimi var diyorlar İstanbul'da büt var öğrenci kartı nasıl yolluyorlar hangi bölüm okuyorsun yıllık kaç kez ödeme yapıyorsun
Eskiden yoktu demek onlar da başlamış. yaz okuluna kayıt için para oduyosun ama bütünlemeye para odemiyosun. Siteden kart başvurusu yapiyosun geliyor. İş sağlığı guvenligi okuyorum. Galiba bir defa ödedim ben tam hatırlamıyorum. Çok yere ödeme yapıyorum. Aklımda değil tam. Ama bir defa ödedim gibi bir senede
Okuduğun bölümün önü açık mı nerelerde çalışabilirsin
Zaten yaşadığın şehirdede öğrenci kartı başvurusu yapabilirsin
Evet. Özel sektoede iş imkani çok. Her fabrika bir tane iş güvenliği uzmanı bulundurmak zorunda. Devletin kanunu böyle. Osgb firmalarinda çalışabilirsin kendi osgb yerini acabiliyosun.
C sinifi uzmanlık belgesi sınavlarına girip iş güvenliği uzmanı olabiliyosun
C sinifi uzmanlık belgesi aldıktan sonra 4 senelige falan tamamlarsan B sınıfı uzmanlığa geçip ilerde A sınıfına yükseli muhensilerle hemen hemen aynı yetkiye sahip olabiliyorsun
Anladım teşekkür ederim tercih sonuçları açıklandıktan sonra aöf kaydolmam gerekiyor kararsız kaldım seçme konusunda yani sence Atatürk üniversitesinin eğitimi iyi mi dezavantajları var mu
Ben beğeniyorum şahsen. Videolu ders anlatımları. Çıkmış sorular konu anlatım PDF hepsi mevcut
Ünite sonu soru değerlendirmeleri olsun güzel yani. zaten çoğu kişi çıkmış soruları ezberleyip sınavdan geçiyor bı şekilde. Hepsinde aynı şey geçerli. Sınavlarda zaten daha ince cikan sorular çıkıyor genelde.
Tabii ki Anadolu
Anadolu derim
Oturmuş siatemi var.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?