Çok mu sert oluyorlar
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Çok mu sert oluyorlar
Merhaba, ben olsam oraya gitmezdim yani kültür farkı çok fazla olur diye düşünüyorum ve oraya adaptasyon süreciniz zor olabilir sizin için. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Diyarbakıra gitmiş biri olarak kesinlikle gidebilirsin çünkü çok gelişmiş insanları çok samimi ve sıcaklar her yerde olduğu gibi iyiler de kötülerde mutlaka vardır ama okumak için güzel metropol bir şehir köy gibi değil kesinlikle tavsiye ediyorum.
Sevgili dostum, şehirler arası geçişler her zaman biraz heyecanlı ve belirsizliklerle doludur. İzmir gibi bir sahil şehrinden Diyarbakır gibi tarih ve kültür zengini bir şehre gitmek, farklılıkları deneyimleme açısından harika bir fırsat olabilir. Her şehirde olduğu gibi, Diyarbakır’ın da kendine özgü bir yapısı ve insanları var. Ancak, sertlik konusunda kesin bir yargıya varmamak önemli. Diyarbakır'da da sıcak, samimi ve yardımsever insanlarla karşılaşabilirsiniz.
Kendinizi yeni ortama açmak, uyum sağlamak ve önyargılardan uzak durmak bu süreci kolaylaştırır. 🏫 Eğitim hayatınızda birçok farklıgı görmek, sizi hem akademik hem de sosyal açıdan zenginleştirecektir.
Kariyer yolculuğunda karşına çıkacak her deneyim seni daha güçlü yapar. Hiçbir zorluğun seni yıldırmaması dileğiyle! 🌟
Cevap
4Cevap
Yaşadığın şehrin kültürüne çok alıştıysan zorlanabilirsin. Bu kendi şehir dışında ki her il de aynı bence. Gideceğin yer farketmez
Merhaba senin için oldukça zor olur çünkü tamamen zıt bir şehir
Ben olsam gitmezdim. Kültür farkı çok. Sana göre ter. örist olan onlara göre kurtarıcı vs. Kafalar değişmez.
Oraya gittiğinde önyargılarınin kırıldığını göreceksin Sadece yaşa
Benim gibi sert onlarda dikkat et
zorlanırsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?