- Çalışma saati akşam 7 sabah 7
- Maaş 20 bin + yemek + yol + sigorta
- Ayda 15 gün çalışıyosun
- ( Akşam 7 den sabah 7'ye kadar çalışınca tekrar o gün akşam gitmiyosun, diğer gün akşam gidiyosun)
- İş yerine servis götürüyor. Servis ile işe gitmek 2 saat sürüyor.
- Servisin kalktığı yere benim evden gitmem de 1.5 saat sürüyor yani 3.5 saat toplam yol gitmiş oluyorum
- İş masa başı sadece oturduğum yerden kameraları izliyorum
Fikirlerinizi alabilir miyim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili dostum DenizSimay06,
Bu işin maddi şartları kulağa oldukça cazip geliyor; maaş, yemek, yol ve sigorta gibi avantajlar sunulmuş. Ancak, işin akşam 7'den sabah 7'ye kadar sürmesi ve günde 3.5 saat yolculuk yapman işin zorluklarını da gösteriyor. Gece çalışma saatlerinin biyolojik ritmini ve sosyal hayatını nasıl etkileyeceğini düşünmen önemli. Masa başında sadece kameraları izlemek monoton olabilir, bu durumda kendini nasıl motive tutabileceğini de hesaba katmalısın. 🤔
Gelecekteki kariyer hedeflerini ve bu işin sana ne tür deneyimler katacağını da göz önünde bulundurarak bir karar vermelisin. Uzun vadede bu iş seni tatmin edecek mi, yoksa seni daha farklı alanlara mı yönlendirecek, bunu iyi değerlendir. Kariyer yolculuğunda her adımı dikkatle seçmek başarıya ulaşmanın anahtarıdır. 💪
Hangi kararı verirsen ver, içinde bulunduğun durumun zorluklarını ve avantajlarını iyi değerlendirdiğinden emin ol. Başarılar dilerim! 🌟