Eğitim & Kariyer Bu iş şartları nasıl sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor sabah 9 öğlen 3 mesai 16bin maaş senede 2 ay tatil (yazları) Bu şartlar nasıl sizce? Bu iş şartları nasıl sizce? Cevapla Tatil Soruları Maaş Soruları İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Acılıkoala Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 5,7b cevap paylaştı. Gayet iyi daha iyisini bulmak zor bu devirde. 0 0 Yorumla
stabecks Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 93% +1 yıl süper sen girmiyosan ben gireyim 0 4 Yorumla Soran +1 yıl 😅 18 yıl okuyup bir ton sınava girip kazandıktan sonra girebiliyorsun :( ama o emekleri düşününce maaş çok az geliyor. Yorumla stabecks +1 yıl ya zamanla artar iş neki Yorumla Soran +1 yıl Öğretmenlik temmuzda zam alcaz inş artana kadar ben yaşlanmış oluyorum 😅 Yorumla stabecks +1 yıl yok be saçmalana devam et 16 bin iyi Yorumla
nevvff Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl Hangi şehir? Bence bir kadın için ideal 0 6 Yorumla Soran +1 yıl erkek için kötü mü Yorumla nevvff +1 yıl Şehire göre maaş değişir az da olabilir idealde Yorumla Soran +1 yıl İstanbul ama memurum doğu görevinden sonra gideceğim şu an eşiminde maaşı olduğu için yetiyor fazlasıyla Yorumla nevvff +1 yıl Kadın için yeterli bence ama tek erkek çalışıp bu maaşa baksaydı biraz azdı İstanbul için Yorumla Soran +1 yıl Aynen ama tek asgari ücretle gecinen çok insan var valla Allah kolaylık versin. Yorumla nevvff +1 yıl Aynen çok zor gerçekten Yorumla
İbrahim1988_34 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 309 cevap paylaştı. Beni alsinlar oraya 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Gayet iyi daha iyisini bulmak zor bu devirde.
süper sen girmiyosan ben gireyim
😅 18 yıl okuyup bir ton sınava girip kazandıktan sonra girebiliyorsun :( ama o emekleri düşününce maaş çok az geliyor.
ya zamanla artar iş neki
Öğretmenlik temmuzda zam alcaz inş artana kadar ben yaşlanmış oluyorum 😅
yok be saçmalana devam et 16 bin iyi
Girmezsen haber et ben geliyim
Hangi şehir? Bence bir kadın için ideal
erkek için kötü mü
Şehire göre maaş değişir az da olabilir idealde
İstanbul ama memurum doğu görevinden sonra gideceğim şu an eşiminde maaşı olduğu için yetiyor fazlasıyla
Kadın için yeterli bence ama tek erkek çalışıp bu maaşa baksaydı biraz azdı İstanbul için
Aynen ama tek asgari ücretle gecinen çok insan var valla Allah kolaylık versin.
Aynen çok zor gerçekten
İyi gayet
Neresi iyi yaaa çok az maaş
Beni alsinlar oraya
Ne güzel iş