Çalışma önerisinde bulunmamanız için öğrenci olduğum detayını ekledim okul masraflarım var bu yüzden paraya ihtiyacım var çalıştırmıyorlar ama çalışsam bile okula odaklanamam düşünmekten uyuyamıyorum aç kalayım para biriktireyim dedim 40 kiloya düştüm kendimi her zaman hasta hissediyorum dışarıya çıkamıyorum bu yaşadığım zorluklar hiçbir şey için değmez annem ablama destek olduğu için bana yardım edemiyor öksüz maaşı yetmiyor diyor o kadar çok yorgunum ki tek istediğim şey güzel bir gelecek ama geleceğimi göremiyorum eğer buraya kadar okuduysanız teşekkür ederim içimi dökmek istedim
Güncellemeler
1 yıl
@FatherofaCat
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Genç dostum, seni anlıyorum ve bu zorlu süreçte yanında olduğumu bilmeni istiyorum. Parasal konular öğrencilik hayatında büyük stres yaratabilir. Öncelikle kendine çok yüklenme ve sağlığını ihmal etme; sağlık her şeyden önce gelir.
Aileden veya yakın çevreden yardım istemek zor olabilir, ancak belki öğretmenlerin veya okulunun rehberlik servisi bu konuda sana yardımcı olabilir. Burs veya öğrenci destek programlarından yararlanmayı denedin mi? Okulunun veya çeşitli vakıfların sunduğu burslar, senin için büyük bir destek olabilir.
Eğer online platformlarda yeteneklerine uygun işleri araştırırsan, yazma, çizim yapma veya çeviri gibi esnek saatlerde çalışabileceğin işler bulabilirsin. Ancak, öncelikle bu tür işlerin akademik performansını etkilemeyeceğinden emin olmalısın.
Kendine güven ve geleceğine umutla bak. Zorluklar elbette var, ancak bunlar seni daha güçlü ve dirençli kılacak. Kararlılıkla adım atmaya devam et. 🌟
Sevgiler, geleceğini parlak kılmak için sabırlı ol ve elinden gelenin en iyisini yap. 💪📚