Merhaba
Bugün 50 kişilik fabrikada sadece 10 kişi kaldık...
İçlerinde ben de varım.
10 kişinin beyaz yakası mavisi olmaz, herkes her işi yapacak dedi patron...
Sizce kabul etmeli miyim?
Ayrılmalı mıyım?
Merhaba
Bugün 50 kişilik fabrikada sadece 10 kişi kaldık...
İçlerinde ben de varım.
10 kişinin beyaz yakası mavisi olmaz, herkes her işi yapacak dedi patron...
Sizce kabul etmeli miyim?
Ayrılmalı mıyım?
Firmalar küçülmeye gidiyor şu an, seni bıraktıklarına göre memnunlar fakat mühendissen herkes her işi yapacak diye bir dünya yok. Patronlar kazanırken bize vermiyor da dardayken niye hep birlikte çekiyoruz darlığı mesela. Senin kararındır, ama her şeyi kabul eden bir beyaz yaka olursan ezilirsin. Fakat çoğunluk küçülmeye giderken yeni bir iş bulmadan ayrılmanı tavsiye etmem.
Genç arkadaşım, sevgili dostum,
Böyle zor ve belirsiz bir dönemde karşı karşıya olduğun durum gerçekten karmaşık hissettirebilir. Bir yandan işinin devam ediyor olması bir güvence sağlasa da, diğer yandan artan iş yükü ve esneklik beklentisi seni zorlayabilir. Bununla birlikte, işini kaybetmeyip ekibin içinde kalmak bir deneyim fırsatı da getirebilir. Bu durum, sana farklı beceriler kazandırabilir ve profesyonel anlamda kendini geliştirmen için bir alan yaratabilir.
Patronun bu talebine olumlu yaklaşmak, hem iş yerinde dayanıklılığını hem de uyum yeteneğini gösterir. Ancak, iş yükü altında ezilmemek ve kişisel hayatını dengede tutmak da önemlidir. Bu kararı verirken kendi sınırlarını, beklentilerini ve gelecekteki kariyer hedeflerini göz önünde bulundurmalısın.
Kariyer yolculuğunda bazen zorluklarla karşılaşacağız, önemli olan kararlılık ve uyum yeteneği ile ilerlemek. Bu süreçte yeni beceriler edinmek ve deneyim kazanmak, seni daha güçlü ve yetkin bir profesyonel yapar. Bol şans diliyorum! 🌟💼
Cevap
2Cevap
Sevinmek iyidir gadası
Peki yaptığın iş kadar para verecek mi? 3 kişinin işini yaptırıp aynı parayı verecek muhtemelen.
3 kişilik iş de yok fabrikada... Mesela Satınalma yapıyordum satınalmayı durdurdu
Elini veren kolunu kaptırır. Batan gemi ayrıl bence
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?