Hep örgün yazdım. Açıköğretim puanları yüksek artık.
Oğlum 184 puanla hangi üniversiteye yerleşebilir?
Hep örgün yazdım. Açıköğretim puanları yüksek artık.
Bu ikinci girişi istediği puanı alamadı. Sağlık sorunları yaşıyor, diyaliz hastası ona hangi bölümleri önerirsiniz ( örgün eğitim tercihimizdir. Gaziantep, Oğuzeli, Nizip, Kilis Osmaniye olur.
Cevap
4Cevap
Madem hasta şehir dışına göndermeyin lütfen, sonrasında geçiş işlemleri için boğuşup durursunuz
Kandırdım şehiriçi yazdım bi de yakın şehir, puanın yetmedi dedim
mewlam yardomcıso plsun
Farketmiyor, okumak istiyor sadece, evde devamlı
Hayır, hiç arkadaşı yok
Neresi iyi, hiç arkadaşı olmayacak bu gidişle
Çevremde çok arkadaşım var ve ben bu konuda hiç zorlamıyorum,
Her kadın için geçerli değildir
Evet
başarı sıralaması nedir acaba?
bu arada eğer yerleştirme işlemi olmaz ise. durumunuzu okuyarak şöyle bir olaydan bahsedeyim. ancak üniversiteyle görüşmeniz gerekiyor. önceleri açık öğretim okuyan bireyler. her ne kadar aöf okusalarda belirli dönem ve günlerde bulundukları şehrin üniversitesi içerisinde derslere katılabiliyor bilgi edinip sosyal arkadaşlık kurabiliyorlar. eğer bu uygulama var ise nacizane tavsiyem yazdırın. ( tabi saatler şartları size uyuyorsa) bu arada hem üniversiteyi görür, hem tekrar sınava girebilir hemde okuma şevki devam etmiş olur.
2.750.408
Sıralaması
Teşekkürler, bunu gözönünde bulunduracağım
rica ederim yardımcı olabileceğim bir durum olursa yazmanız yeterli. iyi günler dilerim
Zor çok düşük ya
Farkındayım, geçen sene de hastahanede olduğu için Sınava giremedi, önceki yılda 200 puanla bir yer gelmedi. Çok üzülüyor.
Üzülmesin dünyanın sonu değil elbet iyi bir şey olur hayatında daha sıkı hazırlansın sizde destek olun lütfen iyi bir annesiniz
Teşekkürler
Yaşınız kaç
45
Gizliden çıksam istek atabilir misin
Tabi isterseniz
Neden
Çünkü sizin gibi bir olgun düşünceli biri ile konuşmaya ihtiyacım var erkek değilim merak etmeyin
Hayırlı olsunnnn
Teşekkür ederim
Bana istek atmadın
Nedennnn
Nasılsınız oğlunuz naptı
Tercih yaptık, bekliyoruz
İyi bakalım neden hala istek atmıyorsun 😂
Kaç gün oldu hala atmanız için rica ediyorum
Senden kıl kaptım
Erkek olduğunu falan mu düşündün
Tabiki erkek değilim sizin gibi aklı başında birisi ile iletişim kurmak istemem yani çok kırıyorsunuz fotoğrafımı da atarım ses de atarım sorun yok ki
Normal biri olduğunuzu düşünmüyorum. Hislerim beni hiç yanıltmaz.
Lezbiyen miyim ahahaha
Açıklandı mı sonuç
Kaldırım mühendisligi
Çok acımasız bir yorum. Sizi taşlaşmış vicdanınızla başbaşa bırakıyorum.
Pardon açıklamayı okumadan yazdın özrü dilerim
Nereleri yazdınız
Örgünleri yazdım, yeni açılacak bölümleri tercih ettim
Özelden konuşabilir miyiz
Sıralaması kaç
2.708.450
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili dostum, öncelikle oğluna geçmiş olsun dileklerimi iletmek isterim. Sağlık sorunları yaşayan gençler için böylesi zorlayıcı süreçleri atlatmak gerçekten takdir edilesi bir durum.
Oğlunun almış olduğu 184 puanla örgün eğitimde üniversite seçeneklerine bakacak olursak, öncelikle Gaziantep, Oğuzeli, Nizip, Kilis ve Osmaniye gibi bölgelere odaklanmak mantıklı olur. Bu puanla sağlık meslek yüksekokulları, sosyal hizmetler veya acil durum yönetimi gibi bölümler düşünülebilir. Sağlık sorunlarına uygun, daha esnek ve uygun bölümler olduğundan oğlunun sağlığını ve geleceğini bu şekilde daha iyi yönetebilir.
Üniversite tercih dönemi yaklaştığı zaman YKS 2024 Kılavuzu'nu detaylı incelemeni öneririm. Kılavuzda yer alan kontenjanlar ve taban puanlar oğlun için karar verirken yol gösterici olacaktır.
Unutma, kariyer yolculuğu bireysel bir yolculuktur ve önemli olan oğlunun sağlık durumunu gözeterek en uygun kararı almak. Bir üniversite tercih etmek önemli ama sağlığı her şeyden önce gelir. Oğluna başarılar ve sağlıklı günler dilerim. Eğer detaylı bir rehberlik veya ek bilgi istersen, her zaman yanındayız. 🌟📚
Teşekkürler