Mimar Selim Bey: "Yaptığım evlere gitmekten korkuyorum." Mimarlık okumak ister misiniz?
Mimar Selim Bey: "Yaptığım evlere gitmekten korkuyorum." pic.twitter.com/rN7KFgrxlq
— Boşuna Tıklama (@bosunatiklama) July 21, 2024
Mimar Selim Bey: "Yaptığım evlere gitmekten korkuyorum." Mimarlık okumak ister misiniz?
Mimar Selim Bey: "Yaptığım evlere gitmekten korkuyorum." pic.twitter.com/rN7KFgrxlq
— Boşuna Tıklama (@bosunatiklama) July 21, 2024
Merhaba, talihsiz bir açıklama olmuş bence. Aslında mimarlık çok güzel ve farklı bir meslek dalı ama işini iyi yapmıyorsan veya iyi yaptığını düşünmüyorsan tabii büyük sıkıntı var demektir ortada. Konuşmanın bağlamına tam olarak hakim değilim ama yine de böyle bir cümle kurmaması gerekirdi. Her yere çekilir yani maalesef.
Şimdi dalga geçiyorlar ama o zamanların modası bi bakıma oydu. Millet ayılıp bayılarak izliyordu. Son yıllarda minimalist evler, daha soğuk evler moda olunca herkes tü kaka demeye başladı. Soruya gelirsek iç mimar olmak istiyordum, herkes çok saçma dedi vazgeçtim. Ama şimdiki aklım olsa mimar olurdum
Cevap
20Cevap
Niye korkuyor ki gadası
Bi zahmet kork evleri günlük eve çevirdin hemen ederim ev demezsin pavyon gibi mübarek adam sade olsun diyo sen kırmızı veriyorsun çıldırdım kafayı yedim yaaa
öylemi diyorsun
Pavyon yaptigi yine normal bak napmis kadinin evine...
Bu ne lan psikopat mıdır nedir bu adam
Ben de anlam veremedim. Bence psikopat :D nerden gormusler ya da akillarina gelmis olabilir ustelik.. inanilmaz
Çok düşüncesizce yuhh bir de ailesi daha çok üzülsün diye kanla dekor vermiş manyak ya
Deli, deli... milletin evini pavyon yapti zaten... ben o kadinin yerinde olsam kafasini duvara yapistirirdim selim'in :D
Bi de kadina yaptigi tasarimi anlatmis ya 🤦🏻♀️ videosunu bulayim merak ettim
Bana da atar mısın videoyu bulamadım o pavyona çevirdiği evi smdhkdjdj
Her eve yapiyo onu, ledli nişler ve garip renkte duvar dekorlari vs.. videonun sonlarina dogru atla gec o meshur psikopat dekoru orada
https://youtu.be/xCNOL6ENhMA?si=OSy_GvttjuK2JLZA
www.instagram.com/.../?igsh=bjkzOXVvcmNnY204 bu kel şov insanı ne mimarı
keşke oyle bir lüksüm olsaydı okullarda hep sonuncuydum iyi lise bile kazanamadım ortalamam dusuktu surekli sacma bir sekilde hocaların gozunden dusuyordum iyi bir is bile kazanamadım işsizim. Ama benim hiç meslek seçme gibi bir şeyim olmadı yapamayacagımı biliyordum ve yapamadım
Adam evleri pavyoma cevirdi bi de psikopatca bi tasarim yapmis bunu bilmiyodum :D
https://x. com/tugce_inan_/status/1815036793454031250? t=qewzY4QL8Jl5yLWZLvrUGw&s=19
Bir mimar olarak iç mimarlık yapmaya kalkıştığı için durum bu. Çok iyi bir mimar olabilir kendi alanında kalsaydı keşke
Mimarlık zevkli isen güzel. İnsanların memnuniyeti insanı çok başka memnun ediyor ama aşırı yorucu bir meslek ben hayatta istemem
Mimarlık güzel bir meslek fakat çok fazla mezun var ve iş imkanları kısıtlı tavsiyem yazılım üzerine kendinize bir yol çizin
Zaten mimarım ama bu adam gibi değil ddkdkdkemskskdmdmdd
meslekle alakası yok. yaptığı derme çatma göz boyama dandik işlerden pişmanlık duyuyor. iyi para indragandi yaptı o dönem programlardan, şimdi vicdan yaptı.
Üfff bu adamda tweetırda çok gündem olamaya başladı. işsiz kaldı da rekalm öı yaptırıyor ne
Yani bu adamı kim nasıl aldı tv ye çıkardı aklım almıyor
adami iki defa satirla kovalamislar balkondan atlamis selim bey de
Her yerde bu adamın haberleri. burada da sormuş birisi aman eksik kalmayın m
Kocası ölen kadına yaptığı köşe her gördüğümde gülme krizine giriyorum hajsksksk
Korkuyorsan yapmada gitmede korkunun ecele faydası yok
Yani bende mesleğin içindeyim böyle ev teslim etmedim çom şükür. Mimar Selim’in yaptığı evler nasıl proje yapılmazın örnekleridir.
Zor meslek ama keyifli duruyor tabii davulun sesi uzaktan hoş gelir
biz de calmayan mimar ol. ayinca haklilar korkalrlar got. wyw
selim beyi anlamak
Çok zor bir bölüm okuyamam
Hayr zor bir meslek ya çizim lazm
Dün açıldı bu başlık kanka
Evi begenmeyen musterileri goremedik.
Sen ev yapmadın şov yaptın mk
Hayır ilgi alanım değil.
Düzgün yapmadığındandır hahahahshhd
-Avangard istiyorum.
Maskesini silktiğim 😄
COME ON
Her banayigidin harcı değil
hayır istemezdim
Neden korkuyormuş anlamadım
Kovalıyolarmış onu, bir defasında satırla falan kovalamış biri balkondan kaçmış
🤣 ilk kez duydum
Niye korkuyor
Kocası olmüş kadına kanlı duvar motofili duvar yaptı duvarı çektiğin zaman kocasının resmi cikiyordu
@Delininbirigülgeç vayy keltoşşş
Ne açıdan korkuyomuş
İstemem
İstemem hepsi issiz
Allahım yaa
Hayır istemem
İstemem
Ben isterdim
Adam hakli
İstemem
isterdim
Enteresan...