Tüm kriterlere uyuyorum. Tek eksiğim İngilizce derslere başladım 1 yila hallederim. mezun olunca kendi bölümümü değil hostest olmayı düşünüyorum. Cunku kazancı çok daha fazla. kendi bölümüm pdr.
Mantıklı mı hareket ediyorum
Tüm kriterlere uyuyorum. Tek eksiğim İngilizce derslere başladım 1 yila hallederim. mezun olunca kendi bölümümü değil hostest olmayı düşünüyorum. Cunku kazancı çok daha fazla. kendi bölümüm pdr.
Mantıklı mı hareket ediyorum
Cevap
4Cevap
PDR den mezun olup hosteslik.. bilmiyorum hayallerinin peşinden git ama bölüm de çok alakasız
PDR den mezun olup hosteslik derken ne dmek istediğiniz anlayamadım?
Hostestlik hayalim değil sadece para birimi yapmak istiyorum
Meslekle ilgili bölümler varken PDR tercih ederler mi muamma.. hayalin olmayan sadece para biriktirmek için hosteslik değil master yaparak klinik psikolog olmalısın daha iyi para biriktirirsin. Hosteslerin ne kadar kazandığını zannediyorsun? Ayrıca para kazanmak için yaptığın bir işte ne kadar mutlu olabilirsin?
Evet havaciliktan mezun onlar daha avantajlı ama ise alımda aradıkları kriterlerde bu zorunluluk değil o zman o olsa da olur demek ki o kadar önemli değil
Ve ben pskolojik danisman lisansımin bana secmede fayda saglicagini düşünüyorum çünkü hosteslikte çok önemli olan bi durumda insanlarla olan iletişim onları analiz edip uçuşta problem çıkmasını önlemek.
Ilerde Mutlu olarak yapacağım meslek için param olmasi şart. Dişimi sıķıp iki üç yıl hostest olarak çalışmalıyım ki para biriktiriyim
Araştırdım kadarıyla baya iyi kazanıyorlar 50k ile baslatiyo THY mesela
Bide klinik psikolojiyi ben de düşündüm ama onun için yüksekliğin yapmak zorundayim ve bu da çok para 500k ya yakın para istiyorlar
Devlete gitmeyi düşündüm ama sadece günümü kurtaracak kadar para kaznamk için o kadar kpss çalışmak strese girmek istemiyorum
Özelde yüksek lisans paralıdır devlette paralı mı? Eğer devlette ücretsiz ise yüksek lisansı yaptıktan sonra kpss ye girmek zorunda değilsin özel sektör varken. Ayrıca gününü kurtaracak kadar değil kendi kliniğini açarsan iyi para kazanırsın.
hostes olmak kolay değildir
Zorlukları nedir
Belli bi süre yapıp para biriktirmek istiyorum. sürekli yapacağım bir iş değil 2 ,3 yil falan
Neden bulaşmayın. para birktimek için en karlı mesleklerden *
Yabancı dil yoksa zor olursun
Uçanmemeli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili dostum,
Hosteslik kariyerinin birçok avantajı ve zorluğu bulunmakta. Kazanç açısından cazip olduğu doğru; ancak, sürekli seyahat ve düzensiz çalışma saatleri gibi zorluklar da mevcut. İngilizce öğrenmeye başlaman harika bir adım, çünkü bu işte dil bilgisi oldukça önemli. 🎓✈️
Ancak kendi bölümün olan PDR de oldukça değerli ve topluma büyük katkı sağlayan bir alan. Bu iki meslek arasında tercih yaparken, kişisel hedeflerin ve yaşam tarzı tercihlerin büyük önem taşıyacaktır. Karar verirken, uzun vadeli hedeflerini ve iyi hissettiğin, kendini gerçekleştirebileceğin alanı göz önünde bulundurmalısın.
Unutma, hangi yolu seçersen seç, en önemli olan sevdiğin ve tatmin olduğun işi yapmak. Başarılar diliyorum, genç arkadaşım! 🌟