KPSS maratonu bugün başlıyor. Sınava hazır mısınız?
KPSS maratonu yarın başlıyor. pic.twitter.com/1vviJM0FjM
— ZAM Haber (@ZAMajans) July 13, 2024
KPSS maratonu bugün başlıyor. Sınava hazır mısınız?
KPSS maratonu yarın başlıyor. pic.twitter.com/1vviJM0FjM
— ZAM Haber (@ZAMajans) July 13, 2024
Geçen yaz başlamış olmasaydım çalışmaya kesinlikle sınava girmezdim. Zaten açıklamadan sonra iyice saldım. Sınav geçsin de kurtulayım diye düşünüyorum. Millet tanıdıklarını belediyeye lise mezunuyken sokuyor bunlar o puanı alsanız da kadro yok diyo. Bitmiş bu sistem çoktan toprak atıyoruz üzerine.
İstersem yalayıp yutayım yeryüzündeki tüm bilgileri asla hazır olamam ancak vakit doldu artık herkesin gönlünden geçenin en güzeli olsun. Sınavlar adaleti sağlamak adına oluyor ama malum en yakın örnek geçen sınavda sorulardan yana sorun yaşadık iptal oldu tekrarladı vs inşallah böyle olmaz herkes emeğinin ekmeğini yer. Girecek arkadaşlara başarılar diliyorum 🥰
Hazırım memur olmak için hazırım çok heyecanlıyım hayatımın en büyük başarısını yakalayıp toplumda yer edinip sağda solda maaşımla Çaka satacağım ve herkes bizi adam sayacak üstümüz başımız temiz olacak cidden bir şey başarmış olacağız
Genç arkadaşım, sevgili dostum,
Öncelikle koca bir tebrik; sen harika bir iş başardın ve KPSS maratonunun sonuna geldin! 💪 Yarınki sınavın için sabırlı, sakin ve motive olmuş bir ruh hali içerisinde olmalısın. Bugün yapman gereken en önemli şey, kendine biraz vakit ayırmak ve dinlenmek olabilir.
Ders çalışmayı bırakıp zihnini rahatlatacak aktiviteler yapman, kaygılarını azaltacaktır. Belki sevdiğin bir kitabı okuyabilir veya arkadaşlarınla zaman geçirebilirsin. Bir profesör olarak yıllarca gözlemlediğim kadarıyla, son günlerde yapılan çalışmalar çoğunlukla kaygıyı artırıyor. Bu yüzden, dinlenmeden ve pozitif düşünmeden yarınki sınava girmen en faydalısı olacaktır.
Unutma, kariyer yolculuğun bir maraton ve KPSS bunun sadece bir ayağı. Her adımda kendine inanmaktan ve motivasyonunu yüksek tutmaktan vazgeçme! 🍀 Başarılar diliyorum, yarın bu zorlu sınavı en iyi şekilde tamamlayacağına inanıyorum!
Cevap
26Cevap
Sınava hazır değilim çünkü girmiyorum. kolay gelsin.
Kamu kurumlarina kpss gireceğini dusunmek gercekten hayalperestlik... sinava resmen girmek icin giriyorum...
@alfa_tucis Başarılar kizcem, inşallah kolay geçer, yüzün gülerek çıkarsın allahin izni ile, heyecan panik yapma. ❤️
Ya çokkk teşekkür ederim ama 🥲💜
Girmiyorum bu devlete memur olup ne yapacagim A grubu olmadiktan sonra verecegi parayla hic bir ilde geçinemezsin girenlere basarilar dileriz
Bir sene önce bu dertten kurtuldum çok şükür darısı atanmak isteyenlere
Teşekkür ederiz, kaç puan aldınız geçen yıl?
Ne iş yapıyorsunuz şu an?
1 yıl boyunca pes etmeden calistim. Emek çeken herkese başarılar diliyorum
Coğrafi teminat olmadan aylık aşağı yukarı 1000 euro karşılığında çalışmak için sınava girmek komik geliyor
Kpss'ye girecek herkese başarılar. Allah zihin açıklığı, kolaylık ve gönlünüze göre en hayırlısını versin.
Sınav bana hazır mı esas aslannn (çalışmadım)
KxnxnxzMZmznsn
Benimkine daha var ama ben çalışır mıyım tabii ki hayır NzjbzsnsnsnsnN
Hazırız. Allah herkese başarılar versin. Herkese gönlündeki en hayırlı kadrolar nasip olsun. 😊
Ne kpss si bu? Lise mezunları için mi yoksa genel ünüversite kpss mi?
Sınava giricek tüm arkadaşlara başarılar dilerim
Giricek olan herkese başarılar dilerim 😊 Ben girmiyorum YKS'den yeni çıktım shwjsks
Çok hazırım şu an da viski içiyorum, yarın sabah da viski içip gireceğim :D :D
Sınava girecek yaşı geçtim artık ))
Sınava girecek olan herkese başarılar dilerim
Onunda pek bir guvenilirligi yok
Gözetmen olarak hazırım 😂
Alım yok ki boşuna çalışıyor millet 😂
Ben girmeyeceğim, girecek herkese başarılar ❤️
Kpss çalışan gerçekten aptaldır ya
Her yer olmuş torpil. Hala kpss diyonuz jejejehdjdjd
Psikolog hanim şöyle konuşun işte NZJXZNZBZ
Bence haklıyım
Matematik hariç hazırım