Yedek parçacıda başıma gelenler?

Herkese selamın aleyküm iyi bir yaz akşamı olsun hepinize. Hep soru soruluyor bugünde benim ilk iş gunumdu 18 yaşında biri olarak ilk iş günümü anlatacağım size. Bir anlık gaza gelerek maalesef yedek parçacıya işe girdim. Bugün ilk gündü ve gerçekten bu işin meslek olmadığını ve patronumun tam olarak vicdansız acimazsiz olduğunu anladım. Ustalar normaldi ama saat 5 e kadar hiç oturamadim. Sabah ,9 da is başladı 9 dan 5 e kadar yemek saatini ve cuma saati dışında koli taşıdım. Oysaki ben meslek istiyordum. Neyse dedim bir tane çocuk var 14 yaşında bütün herşeyi biliyor iş ile ilgili. Maaşın ne kadar dedim 10 bin dedi. Kendi maaşımı sordum 8 bin dedi. Yarın iş var ve muhtemelen benim son günüm olucak. Çünkü 8 bin TL'ye sabah akşam kutu tasiyamam ben. Ve herşeyi geçtim adam çok gıcık durmadan laf söylüyor kızıyor. İş seçerken kendize göre iş seçin ben Opel yedek parcaci diye gaza geldim gelmeye gerek yokmuş bildiğiniz sanayi. Şimdi ne iş yapacam derseniz onu bende bilmiyorum. Yüksek ihtimal babamın yanında işe başlarım.

Yedek parçacıda başıma gelenler?