Üniversiteyi farklı bir şehirde okumak istiyorum fakat korkuyorum bilmediğim bir şehirde tek başıma nasıl yaşayacağımı bilmiyorum. KYK çıkarsa elbette orada kalacağım fakat insanlar biraz garip özellikle üniversiteliler. Uyum sağlayabilecek miyim bilmiyorum. Dönem çok korkunç kime güvenebileceğimi nasıl seçeceğimi bilmiyorum. Farklı şehirde okumak istiyorum fakat korkuyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Eğitim & Kariyer konusunda 368 cevap paylaştı.
1 yılBence ailen iyiyse aile evinde oku. Şehir dışında okumak zor o 5 kişilik odalarda kalmak demek istediğin saatte yatamamak, ders çalışamamak, istediğin gibi giyinememek ve en önemlisi aç kalıyorsun. Şimdi ki aklım olsa aile evinde okurdum ben ama hayatı öğreniyorsun öyle ya da böyle alışılması lazım bence git.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılSana herkes gibi süslü yalanlar atmayacağım. Her şeyi bil ve hazırlıklı ol. Cidden şehir dışında uzakta okumak çok zor. Özellikle hiç bilmediğin bir şehirde ayrı zor. Kyk da kalmak başka zor. O ortama ilk girdiğinde mal gibi oluyosun. O kalabalık, tıklım tıklış odada hiç tanımadığın huyunu suyunu bilmediğin kaç farklı insan.. İlk sene kurduğun arkadaşlıkların zaten bir işine yaramaz genelde.
Lakin her şeye alıştıktan sonra, biraz da sağlam arkadaşlıklar edindiğin zaman da paha biçilemez bir tecrübe oluyor sana. Kendi ayakların üzerinde durmayı öğreniyor her işi kendin halletmeye çalışıyorsun. Arkadaşlarınla eğlendiğin çok güzel vakitlerin oluyor. Üç kuruşunuzu bile payaştığınız o fakir anlarda yenen domates ekmeği bile insan özlüyor. Ayrıca iletişim ebecerilerin kuvvetleniyor, hiç bilmediğin kültürleri şehirleri öğrenebiliyor insanların huyunu suyunu daha kolaay tanıyor kısacası insan sarrafı haline getiriyor seni.
Bu yüzden korkma ama hazırlıklı ol, çok süper tecrübeler seni bekliyor
51 Yorumla- 1 yıl
👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
1 yılTamamen maddiyat. İnsan aynı insan her yerde aynı, * bir sürü var zaten şahit olacaksın. Maddiyattan yana sıkıntın yoksa sorun yok demektir.
Özel olarakda şunu söyleyebilirim;
Üniversitede, Herkese güvenme, kendini kullandirtma, insan kaybetmekten korkma, zktir çekmesini bil.
Kizlara özel olarak da şunları söyleyebilirim:d
Kızların genelde fikirlerinin değiştiği seneler ilk iki senedir.
Üniversiteye yeni gecti ortam gördü diye sevgilisinden ayrılan mı dersiiin, "aşkım onlar kardeşim gibiiiğ" diyeni mi dersiin, aile eviyle bağını keseni mi dersiin, alkolle alakası olmadığı halde ayyaş olanı mi dersin neleer nelerr.
Ve söyleyeyim, it gibi de pişman oluyorlar haberin olsun harlama ilk iki senende Kdjsjssjajaja
Benden uyarı keenks ha uy uyma çok da zkimde awq ben dedimakajsjasnsnjsks20 Yorumla
- Eğitim & Kariyer konusunda 640 cevap paylaştı.
1 yılKorkunun ecele faydası yok. Evet zorlukları var ama güzellikleri de var. Tamamen özgürsün ve insanları hayatı öğreniyorsun. Tek başına ayakta durmayı öğreniyorsun. Ben yurtta kalırken güzel arkadaşlıklarım da oldu. Oda arkadaşlarımla aram iyiyken oda lambası yanık ders çalıştığı için tartışmıştım. Okulu bırakıp giderken bir ağlamadığı kalmıştı. Aynı yerde başka insanlarla kalmak kolay değil, ama sana çok şey katıyor ☺️
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Genç arkadaşım, sevgili dostum,
Farklı bir şehirde üniversite okumak gerçekten heyecan verici ve öğretici bir deneyim olabilir. 🌏 Evet, başlarda bilmediğin bir yerde yaşamanın zorlukları olabilir, ama unutma ki bu süreç aynı zamanda kişisel ve akademik gelişimin için büyük fırsatlar sunar. KYK yurdunda kalmak, düzenli ve güvenli bir ortam sağlar. İnsanlarla tanışırken empati kurarak ve açık fikirli olarak yaklaştığında, zamanla doğru kişilerle dostluklar kuracağını göreceksin. Kendine güven ve bu deneyimin seni ne kadar geliştireceğini unutma. Uyum sağlama süreci kolay olmayabilir, ama zorluklara açık ol ve deneyimlerinden öğren!
Başarılar diler, cesur adımlar atmanı tavsiye ederim. Unutma, her adımın seni güçlü bir birey yapar! 🌟📚00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
43
Cevap
49Cevap
- Eğitim & Kariyer konusunda 38,2b cevap paylaştı.
u 1 yılzor olur bence
00 Yorumla
1 yılEvin dışında başka birinde yatıya kalmamışsan hele ki daha zor olacaktır diye düşünüyorum, bilmediğin bir şehir ve insanlar … alışmaya çalış , sevmeye ve güzel yanlarına odaklanmaya. Bence şanslısın herkes üniversite ortamını merak ediyor kendi adıma konuşmak isterim özellikle ben ✍🏻
10 Yorumla
1 yılBende bu yıl üniversiteyi ilk defa il dışında yaşamış birisi olarak şunu söyleyebilirim sana iyi insanlar da karşına çıkacak kötü insanlarda bunların hepsi bir tecrübe kötü olduğunu düşündüğün senin enerjini düşürüp seni mutsuz eden insanları hayatından uzaklasturabildigin sürece mutlu olursun
11 Yorumla- 1 yıl
Ama kykda çok kötü insanlar var
1 yılKendine güvenip gerekirse de koruyabildiğin müddetçe altından kalkabilirsin. Burada çok var, dağıtmayacaklardansan (aile baskısımdan kurtulunca kışın mini etek giyenler, özenip sigaraya başlayanlar vs.) ve tercihlerini dikkatli yapacaksan gayet de güzel bir deneyim olur senin için.
10 YorumlaBence akıllıca davran memleketinde oku ve burs kazanırsan tamamen sana kalıyor. Şimdi şehir dışında bir de burs çıkmazsa gerçekten batıyorsun. Zenginsen o başka. Ben kendi şehrimde okudum. Bursda aldım sonra alsığım parayla evime TV , mobilya takımı, maaa takımı felan aldım. Arkadaşlarım sigara bulamıyordu
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 982 cevap paylaştı.
1 yılAynı odada kaldığın insannlar ve maddi durum sıkıntı oluyor. Bende 1 yıl kadar kaldım öğrenci evinde. Kendi evinde ki rahatlık olmaz çoğu KYK öğrencisi oda arkadaşlarının pis olmasından şikayetçi. Maddi olarakta ailene bağlı gerçi
11 Yorumla
Soran1 yılne kadar bir para lazım aylık
Gizli Üye(25-29)1 yılHangi şehri istediğin hangi bölümü istediğin oraya gidince çalışacak mısın ailen mi para gönderecek bunların hepsi önemli
Tabii onun dışında zorluğu var elbette ama bu zorluk çekilmesi gereken bir zorluk gibi
Özellikle gittiğin şehir ve üniversitenin imkanlarına değerlendirebilirsen harika
Üniversite sürecini yurt zamanlarını kendine zindan da edebilirsin
Geri dönüp baktığında harika zamanlar olarak hatırlıyor da olabilirsin20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılFarklı bir şehirde okumak Elbette güzel bir şey insan deneyim kazanıyor tek başına ayakta durmayı öğreniyor ama masraf da ondan sonra ayrı bir sıkıntı İlk zamanlar Yalnızlık çekebilirsiniz sıkıntı yaşayabilirsin sonra da anlaşılıyor Şahsen ben alışmıştım
10 Yorumla
1 yılÜniversiteyi okumak, sadece dersleri geçip diploma almak değil. Zorlu bir hayata karşı tecrübeler, farklı insan çeşitlerini öğrenmek, iş hayatın için lazım olacak ağ, sosyal kültürel gelişimin için bir fırsattır.
10 Yorumla
1 yılkorkunun ecele faydası yok zarar göre göre hayal kırıklığı yaşaya yaşaya öğreneceksin kim haklı kim kötü kim iyi tecrübe kazanmadan olmaz fanusdan çıkıp açık denize açılma vakti geldi korkacak bişi yok sen halledersin 💪 kendine güven yeter
10 YorumlaBüyüyüp, olgunlaşman için hayatı öğrenmek zorundasın.. Her daim ailenin dizinin dibinde yaşayamazsın..
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBu bu yaşta öğreneceğin bir şey, herkesin bu yaşta öğrendiği bir şey. Yetişkin olma, kendi ayakların üzerinde durma yolunda bi adım. Kolay değil, benim için de kolay olmadı. Ama yapılması gereken bir şey
30 Yorumla
1 yılÜniversiteyi yaşadığın şehirde okumaktan kolaydır diyeceğim de, bizim okuduğumuz zamanda dolar 2.14’tü :)) eğer ekonominiz müsade ediyorsa kesinlikle farklı bir şehirde okuyun
10 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 706 cevap paylaştı. Mümkünse kendi şehrinde oku. Yok başka şehirde özellikle büyükşehirlerde okursan sana çok katkı sağlar. Bazı şeyleri yaşamadan zorlukların üstesinden gelemezsin
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılKorkun buysa sıkıntı etme. Zor falan değil maddi durumunuz ailecek iyiyse en azından az buçuk bir şeyler atacaklarsa sıkıntı olmaz. Tek problemin uzak da para olur dediğim gibi. Gerisi sıkıntı bile olmasın.
20 YorumlaKimse bilip gitmiyor, herkesin endişesi oluyor. Öğrenip yaşayacaksın. Bu sana büyük tecrübe de olacak.
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılOda arkadaşım sorunluydu odamı değiştim yardımcı oluyorlar illaki arkadaşın olur yani maddiyatta biraz zorlandım ben hala daha zorlanıyorum onun dışında pek sıkıntı yok
30 Yorumla
1 yılZorlukları var ama çokta güzel en güzeli de kendi başına ayaklarının üzerinde durmayı öğreniyorsun.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBu bircok kisinin hayali bu arada. Ama hayal dunyamizdan cikip daha realist bakarsak ne kadar zor oldugunu goruruz. Ailemden asla ayri yasayamam. Sehir disinda okuyacagim diye de onlara extra masraf cikarmam. Ve evet insan yapayalniz hissediyor. Basima bir bela gelse en az saatler icerisinde yanimda olacaklar. Korkunc
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılMaddiyat da çok önemli. Farklı şehirden gelip, para sıkıntısı yaşayınca, eskortluğa başlayan bir sürü üniversiteli tanıyorum. Hem okuyorlar hemde eskortluk yapıyorlar. Bir de pavyonda çalışanlara da rastladım
10 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 637 cevap paylaştı. Korkulacak bir şey yok aile evinde hayatı öğrenmek daha zor oluyor. Farklı şehir de yaşamayı geçinmeyi daha iyi kavrıyor insan
10 YorumlaAnlatılan efsanelere inanma kyk çıkarsa yerine göre çok zor ulaşım zor uyum zor ortam zor bir sürü ne olduğunu bilmediğin kişi vs vs
10 Yorumla
1 yılDaha güzel baska bir şehirde sefil öğrenci hayatınla idame ettirmeye çalışıyorsun hahaa bence uzaklaş daha güçlü olursun
10 Yorumla
1 yılAdam gibi okuluna gidip gelirsen korkma bişey olmaz ama ona buna güvenip arkanı dönersen özellikle erkeklere soluksuz geçirirler benden demesi
10 Yorumla
1 yılMaddi sorunun yoksa hiç düşünme ama maddi sorunlar varsa uzak dur
Çok ama çok tüketici oluyor10 Yorumla
1 yılKorkuyorsan yapma bence. Kendi şehrinde güzel okul varsa ona git
10 YorumlaBen farklı şehir seçeceğim. Yaşadığın şehirde de olsan yine farklı insanlar göreceksin 🙂
10 YorumlaÜniversite ortamı güzeldir korkmanı gerektircek bir durum yok
20 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 471 cevap paylaştı. O kadarda çok korkmana gerek yok. Zamanla daha iyi anlaştığın güvendiğin kişiler çıkacak karsina
10 Yorumla
1 yılYa değil aslında ama. maddi durum iyise mükemmel oluyor
10 YorumlaHerşeyin bir zorluğu vardır elbet. Kolay bir şey yok ki.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYani zor olur evet heleki sen endişe seviyen yüksekse zor olur farklı şehirde okudum ev arkadaşlarım ayrışırım sonra yalnızlık ayrı sorun
20 Yorumla
1 yılKizik gitme sokaklara düsersin ayrica ailenin üzerine çok buyük yük biner.15 k aylik sana para gelmesi lazim. Ev arkadasin falan olmasi lazim anca oyle okursun okuyacaksanda tip mıp oku tıp harici diger bölümler para israfı baska bisi degil
126 Yorumla- 1 yıl
Okuduğun bölüme bağlı diyorum
- 1 yıl
Ayrıca gittiğin üniverste sana iş imkanı sağlamayacak sen üniversteyi okurken okuduğun bölümle alakalı kaç projen var falan ona bakarlar
- 1 yıl
Birde cok fazla yabanci ogrenci olan yere gitme aids gibi hastaliklar kapabilirisn yanlis anlama bu hastaliklar sadece cinsel birlesme yolu ile degil ayni klozete otursan bile vücuduna gelebiliyor sende bunu üstünü örtmek için istemeye istemeye aidsli biri ile evlenmek zorunda kalabilirisn mesela afrikali
- 1 yıl
Hadi sen belki basinin caresine bakarsinda herkes yapamaz
- 1 yıl
Yorumum cahilce değil urfada çiğköfte tarihi gibi saçma sapan üniverstelerde saçma sapan bölümler okuyacağına meslek öğren , sertifika al, bahce işleri ile uğraş daha iyi
- 1 yıl
Urfada çiğköfte bölümü derken kinaye yaptim sacma sapan yorumlar yapma lütfen
- 1 yıl
Çok kötü bir üni okumak anca para israfı
- 1 yıl
Tıp dışındaki bölümlere boş dersen cahil kelimesini duyarsın ybs dişçilik yazılım sağlık bölümleri, makine ile ilgili bölümler önü gayet açık ve para getiren bölümler ben sana bunu söylüyorum sen bana yok sen geçinebilirsin diyorsun benim söylediğim ile senin anladığın bambaşka şeyler
- 1 yıl
Dişcilik tıp değilmi zaten , makine muhendisligi önü acık bir bölüm degil insaatta amelelik yapiyorlar
- 1 yıl
Yazilim bölümü degil mühendisligi
- 1 yıl
Yazilimciliğida illa üniverste okuyarak öğrenmek zorunda degilsim biraz sertifika biraz tamamlanmis projen olsun alirlar işe
- 1 yıl
Ayrica cahil sensin çok agresifsin yavas biraz git ne halt yiceksen ye sana karışan yok. Zaten herkes ailesinden kurtulmak özgür takılmak için gidiyor bi bok ogrenmio yalanmı
- 1 yıl
Yazilimi youtubeden öğrenip para ile sertifika alabilirsin
- 1 yıl
Ve tekrardan diyorum aw cahili dişcilikte tıp 😂
- 1 yıl
Dişçilik ne raylı sistem felanmı tıp bölümü o da
- 1 yıl
Tıp okumayacaksan okuma iste
- 1 yıl
Çoban ol daha iyi
- 1 yıl
Allahın gudubet karisi
- 1 yıl
Yazilimi internettende öğrenirsin tekrar söylüyorum kendini beğenmiş cahil kadın 😂
- 1 yıl
Şurda sana füzyon tepkimesi ile fisyon tepkimesi arasındaki farkı , genel görelilik teorisinin ne olduğunu , prusya devlet ekolü ile fransız devlet ekolü arasındaki farkı soylu aristokrasisi ve burjuva arasındaki farkı , Osmanlının neden yıkıldığını , dinlerin ortak kökenini , sümer ve hindu mitlerini , Göktürk yazıtlarını... biliyormusunda gelmiş bana cahil diyorsun
- 1 yıl
Daha ilk filozofun thales oldugunu bilmiyorsundur
- 1 yıl
Ve tekrardan söylüyorum dişçilikde bir tıp bölümü , yazılım öğrenecek adam zaten üniversteye gitmeden kendi de öğrenir ve üniversiteye yazilim için gideceksen temelin olmalı daha bilgisayara format atmayı bilmeyen adamlar üniversitede yazilim okuyor bir sekilde geciriyorlar dersten ne bir projesi var ne başka bişi sonra işsiz kaliyor. Ayrica makine mühendisi sayisi Türkiyede çok fazla ve zor bir bölüm pek cok makine mühendisi inşaatta amelilik yapıyor makine mühendisi olup işe gireceksen yüksek mühendis felan olman lazım anca
- 1 yıl
Bana cahil diyemezsin haddini bil
- 1 yıl
Önce sen git bi diş doktorlugunun Tıp bölümü olduğunu öğren
- 1 yıl
😂😂😂😂
1 yılBence herkes üniversite hayatını yaşamalı, çünkü insana hayatta çoğu şeyi öğretiyor ve bence insanlarla hep mesafeni koru derim. Özgüvenini hep yüksek tut ve korkak görünme.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBence okuma insanlarada kesinlikle güvenme yalan söylerler
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKendine güven yeterli kimseye ihtiyacın olmaz bence başarılar dilerim sana şimdiden
10 YorumlaHerkes ortam kafasında yorum yapıyor da mevzu senin tek başına bir şeylerle uğraşabilmen gerektiği durumlarda sana destek verecek biri bile olmayacak ortamı boş ver bir şekilde yaparsın kızsın zaten
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBende bu sene gidecek gibiyim ayni şeyleri düşünüyorum ya biraz da korkuyorum yani
18 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@19CMx bilmem sen
Cevap sahibi1 yıl@19CMx hangi bölüm
Gizli Üye(25-29)1 yılEğer uzun yolculuklara gelemiyorsan ya da yol tutmuyorsa zor değil
10 Yorumla
1 yılÜniversiteyi şehir dışında okumak en iyi şeylerden birisidir, zordur ama özgürlüktür, eğlencedir.
20 Yorumla
1 yılEndişelerinde haklısın ama her şeye rağmen şehir dışının katacakları çok çok daha fazla olacaktır sana
21 Yorumla- 1 yıl
Sen nerde okuyorsun ki
Bence korkulacak bir durum yok aynilari bizimde başımıza geldi çok kişiyle arkadaşlık yapma lüzumsuz harcamalara dikkat et
10 YorumlaHayır bence çok rahat ailenden uzakta kendi ayaklarının üstünde durabiliyon bide orada bi ortam yapınca ohhh mis
10 Yorumla
1 yılherkesin yasaması gereken bir tecrübe bence, onrmli olan zor olması
20 YorumlaKardeşim ben bu işin içinde daha önce çalıştım ihtiyacın olursa sana her şeyini anlatırım detaylı
10 Yorumla
1 yılEkonomik sıkıntı yaşanmayacajsa kesinlikle farklı şehir
10 Yorumla
1 yılMaddi konuda kesin zorlanırız diye tercih etmiyorum yoksa hayalim
10 YorumlaMaddiyat dışında kolay ve eğlenceli
20 YorumlaZor evet ama iyi tarafları da yok değil
20 Yorumla
1 yılBaşta zor. Zamanla alışıyon
20 YorumlaBen tanımadığım bir ülke istiyorum...
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 404 cevap paylaştı.
1 yılEkonomik açıdan evet zor
10 Yorumla Zor ama çok güzel bir duygu tatmak lazım
10 YorumlaEğer kafanı kullanırsan en büyük tecrübe
10 YorumlaOkuyorum ve müthiş bi şey dene ve gör
14 Yorumla- 1 yıl
@19CMx ödmssmd
- 1 yıl
@19CMx hehehe 🙆🏻♀️🙆🏻♀️😂
1 yılZor yönleri olsada bence eğlenceliydi
10 Yorumlabüyümek için uygun adım
10 YorumlaHayır değil gittiğin şehire göre değişiyor
10 Yorumla