İş yerinde kameradan izlenmek?

Merhaba arkadaşlar otelde resepsiyonda çalışıyorum misafir girişleriyle ilgilenip sonrada info verip odasına götürüyoruz. bugün anket sitesinde bir misafir giriş aşamasına düşük puan vermiş ve şef güvenlikten kamera kayıtlarını istedi kimin misafiri aldığını tespit etmek için. bu durumu benim aklım almadı yani her şeyi eksiksiz yapmamıza rağmen (ekip olarak) misafir düşük puan verebiliyor, bu nasıl bir akıl tutulmasıdır ki bir dedektif edasıyla gidip kamera kayıtlarını izliyorsun. sanki hırsızlık yaptık? sonra da gelip bu misafiri sen almışsın diyor benim bile hatırlamadığım misafiri. dedim tamam da nereden öğrendiniz ben hatırlamıyorum. ben herkese aynı hizmeti veriyorum ve aynı infoyu anlatıyorum infonun akışı belli bir şeyleri atlama imkanı yok. düşük puan gelince kamera kaydına bakıyorlarmış. yani açık arıyorlarmış. yani ben sana güvenmiyorum, sen bir halt yemiş olabilirsin diyor açıkca. bu nasıl bir kurum ve nasıl bir çalışma ahlakı her şeyden önce, benim nasıl çalıştığımı ve verdiğim infoyu sen de biliyorsun be adam hani az buçuk gözlemleme yeteneğin varsa. bu nasıl iş arkadaşlar bu mobing değil midir? ve ayrıca benim kamera kaydımı öyle kafasına göre güvenlikten alıp izleyebilir mi? o da maaşlı bir çalışan sonuçta yani hani kurumun sahibi değil ki?

İş yerinde kameradan izlenmek?