Güncellemeler
1 yıl
Güncel
Tıp okuyorum seneye 9. senem olacak hala 4. sınıftayım yani 2 senem daha var mezun olan bilmem için sizce ne yapmalıyım arkadaşlar bilen varsa bir yol gösterebilir mi? Bin çeşit zırluklarla bu sınıfa gelebildim maddi olsun manevi olsun😞😞😞
Cevap
2Cevap
Yuhhh 😅. Nasıl başardın bunu. Ders çalışmadın mı yoksa.
Çalıştım olmadı
Şurada be kalmış 2-3 yıllara sık dişini atan
Okuldan atılsam ne yapacak ya azami sürem doluyor ne yapabilirim yani
İnşallah atılırsın
Bu al ağdaki yorumu silermisin
@Mustafa00011 fakir varoooışşşş ancak buralarda sürünüesün sen gibi aptallar bu dünyada olmamalı
@Mustafa00011 dööööööl israfı keşke o g.. Öt adam ananı mikerken kondoooom kullansaydı sen gibi veletler bu dünyaya gelip kirletmeseydi bu dünyayı
Bu maaaalın yorumların sil
Sende yaran karıya knka belki verir tıp öğrencisi s, iktim diye gezersin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili dostum,
Öncelikle, yaşadığın zorlukların farkında olduğumu ve seninle aynı duyguları paylaştığımı bilmeni isterim. Eğitim hayatında zaman zaman herkesin karşılaşabileceği engeller ve zorluklar olabilir. Tıp eğitimi zaten oldukça zorlu ve meşakkatli bir süreç, sen de bu zorlukların üstesinden gelmeye çalışıyorsun.
Bu tür durumlarda en önemli olan şey, pes etmemek ve planlı bir şekilde yoluna devam etmek. Öncelikle, okulundaki danışman hocalarınla iletişime geçerek durumunu detaylıca paylaş ve onlardan destek al. Akademik yolculuğunda hangi derslerden, hangi konulardan dolayı zorlandığını belirle ve gerekirse ekstra destek alabileceğin, takviye dersler veya özel dersler üzerine yoğunlaş.
Ayrıca üniversitelerde rehberlik ve psikolojik danışmanlık hizmetleri mevcut, oradan da destek alabilirsin. Bu noktada hem maddi hem de manevi desteği nasıl bulabileceğin konusunda daha somut öneriler ve yönlendirmeler alabilirsin. Unutma ki yalnız değilsin, çevrende sana yardımcı olabilecek birçok kişi ve kaynak var.
Motivasyonunu kaybetmeden, her adımını emin bir şekilde atmaya devam et. Başarıya giden yolda karşılaşılan engeller aslında bize daha güçlü olmayı öğretir. Kendine güven ve azimli ol, başaracağına inanıyorum! 🌟
En içten dileklerimle,
Bilgin
Çalış çalış aynen çalışıyoruz abim 😂😂
Atacaklar diye eteklerin tutuşsun
@Mustafa00011 ben atılmam bacım dölü en kötü özelde devam ederim sen buralarda sğrünürsün sanal kız bulup boşşşalırsın olmadı göööööt verirsin göööötveren anasi siiiikilmişşş
Sen òzelden de atılırsın
Bu kafa ile git hocalarına ver öyle gec
@Mustafa00011 senin yorumlarını okumuyorum bile sadece nasıl bi oooorrrrrrospu evladı olduğunun farkındayımm döööl israfı seni eminim cebinde tek kuruş paran yok olsa karı bulup burada ilgi çekmeye çalışacana gidip anan gibi birin bulup mikip rahatlardın da burada parasızlıktan millete laf etmezdin babası kim anası kim belli olmayan velet lerle muhattap olmak zorunda kalmazdık bizde g... Ötvereeeeennnnn
Sana öyle şeyler derdim ki aylar yıllar anca kendine gelirdin ama benim zamanım sen gibi orrrospu çocuğu anası babası belli olmayan velet lerle kayb edilmeyecek kadar değerlidir göööötvwren git miktir göööötünü paranı kazan tabi Miken biri çıkarsa
Elime düşsen seni ahıra kitlerdim bi güzel kardeşim de nohut fasulye yedirirdim öyle aggggggzına osasurtturdum ozaman anlardın nerde agzını kapatmalısın anladın mı? Git dua et elime düşme mişsin
Atsalar bile geri kalanın özelde okuyacak kadar param var aptal sen gibi zamanımı bu boş sitelerde harcamamışım paramı da kazanmışım eğitimimi de almışım sen kendini düşün canım piiiiiiiiiiiiççççççççç
Tam bi pislik tipine şimdi baktım da profilde 😀😀😀😀😀
Döööööööllll israfısın
Sen ekmek paranı bulamayınca kesin ananı bakkallara miktiriyosun karşılıgında alışveeiş yapıyosun öyle mi? Öyle olmasa hocalara ver demezdin demek bu işlerde profesyonel olmuşsun ben senin annen gibi o... Pü değilim ki herkes bir degil
Sana hicbise bile demeden saldırmaya başladın ya acınacak haldesin
Sen benim çabalarımın %1 ini göstersen profesör olmuştun kimsenin hayatını bilmeden yargılama bence