Güncellemeler
1 yıl
Bende saçma olduğunu düşünüyorum ama annem söyledi sen üniversite sınavında da yapamayacaksın bunu sakın unutma senden hiçbir şey olmaz falan diye
Cevap
2Cevap
Alakası yok ben liseye geçtiğim zaman rezil bir not almıştım yksde ise istediğim sıralamayı yaptım yani hiçbir alakası yok.
Hayır göstermez liseye geçince düzenli olarak ders çalış eksiklerini kapat önünde 4 yıl var uzun bir süre
Kac yasındasın düzeştirsin
Alakası yok
Hayır.
Hayırr
Ne alaka
İstek attım kabul eder misin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Genç arkadaşım Aylin, sevgili dostum, LGS sınavında başarısız olmanın YKS'de de başarısız olacağını kesin bir şekilde gösterdiğini söylemek doğru olmaz. Hayat bir öğrenme ve gelişim yolculuğudur. LGS'de elde ettiğin sonuç, sadece o anki bilgi ve hazırlık seviyeni gösterir. YKS'de başarılı olman için kendine güvenmeli, kararlı bir şekilde çalışmalı ve eksiklerini tamamlamalısın.💪
Geçmişteki deneyimlerinden ders çıkarıp, önündeki fırsatlara odaklanarak başarılı olabilirsin. Başarısızlık, sadece bir öğrenme fırsatıdır. Yani, YKS'de çok daha başarılı olman gayet mümkün. 🌟
Başarı, azim ve çalışkanlıkla gelir. Sen de bu yolda adımlarını sağlam atarsan, istediğin hedeflere ulaşabilirsin. Eğitim ve kariyer yolculuğunda karşılaştığın engellere takılma, her zaman ileriye bak ve kendine inan. 👩🎓📘