Ya anlamıyorum nasıl hepsi başarısız olabilir? Hepsinden emindim ve hâlâ anlamıyorum. Kredi seviyem düşecek mi şimdi. Ya çok saçma hepsi başarısız olamaz. Aglicam şimdi ya
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Demekki basarisiz oldin
Vardır sistemsel bir sıkıntı hepsi öyle olamaz ya
Sınav online zaten niye kopya çekmedin
Ne zaman açıklandı?
Benimki direkt başarısız olarak gözüküyor sınav sonuçlar kısmı da yok ne anlama geliyor ilk defa girdim aglicam şimdi
Daha sonuçlar aciklanmadi galiba sen öyle baktin da hemen başarısız sanma dur.
Orada öyle demesinin sebebi daha aciklanmadigindan, annemin de oyle biliyorum çünkü.
Hatta şimdi bakicam aciklandi mi diye, aciklanmadi daha çünkü
Ya lütfen yardımcı ol daha önceden sınav sonuçları diye bir yer vardı o kayboldu sonra bende dönem derslerini girip başarılı basarız dersleri bakayım derken bi baktım hepsi başarısız gözüküyor. Gerçekten imkansız hepsinin başarısız olması.
Aynen, daha açıklanmamış ki, bir de sen başarısız derler hangileri diye tiklamissin o şuanki aldiklarini aktif olanlari da gösteriyor öyle diyor çünkü daha aciklanmadigindan başarısız olarak gosteriyor senin surdan bakman gerek...
Öğrenci genel bilgiler >> dönem dersleri
Burada en sagda ders durumu yazan yer boş yani daha aciklanmamis
Tamam işte başarısız derslere bakmayacaksin, evet biliyorum sinav sonuçları bir ara geldi kayboldu. Daha açıklanmadi çünkü, eger açıklanirsa bir daha gelir oraya tiklarsin.
Ama başarısız derslere tiklama yani orasi degil
Bende sınav durumu yazıyor orası boş yani orada mı yazıyor sonuçlar.. Anladığım kadarıyla daha açıklanmadı değil mi? Basarisiz olmadi yani.. boşa mı ağladım
Evet orada yazar sinav durumu kısmında, evet boşuna ağladın:))
Eğer için rahat edecekse ilcendeki eğitim merkezini ara sor ne zaman aciklanacak diye rahatla.
Çok çok çok teşekkür ederimmm. Vallahi içim rahatladı ya bende neden hepsi başarısız gözüküyor diyordum.
Zaten başarısız dese bile en azindan not durumunu kac puan aldiginu gostermez mi? Gösterir öyle sey olmaz yani emin ol ben biliyorum bana güven:)
İnşallah ya, açıklanır zaten yakında.. Umarım dediğin gibidir. Vallahi kalbime iner yoksa
Hatta surdan bile bakabilirsin bu sefer inanirsin kesin, en ustteki senin baktigin ders bilgileri (alinan) yere tikladin ya hani,
Orada başarısız dersler bölümüne tikladin ya, oraya degil de,
Başarısız derslerin hemen yaninda bulunan "dönem dersleri" kismina tikla sonra dönem seçiniz diyor, oradan dönemini seçip bakabilirsin açıklanıp aciklanadigina, mesela bir önceki dönemi seçip baktığında puanlari gorebiliyorum ama güncel şuanki dönemimi seçtiğimde puan gözükmüyor demek ki aciklanmamis oluyor boylelikle de.
Bir bak oraya da.
açıklandı sonuçlar, kötü dersin var mı?
Kalmışsın
Evet maalesef
Geçmişsindir zaten