Ben feci şekilde dün hasta oldum ve bugün pazar acil de rapor vermiyorlar şefe yarın izin için mesaj attım konuşmayı yazıyorum
Ben : şef iyi günler ben hastayım kendimi iyi hissetmiyorum yarın gelemeyeceğim raporluyum bilginize teşekkürler
Şef: iyi günler raporunuzu iletirseniz sevinirim
Ben: tamamdır
Şef: geçmiş olsun
Ben rapor almadan uyku sersemi raporluyum yazmışım yarın sağlık ocağından rapor alacağım sizce iş yerinde sıkıntı çıkar mı bişi olur mu şefle aram limuni biraz
Ben : şef iyi günler ben hastayım kendimi iyi hissetmiyorum yarın gelemeyeceğim raporluyum bilginize teşekkürler
Şef: iyi günler raporunuzu iletirseniz sevinirim
Ben: tamamdır
Şef: geçmiş olsun
Ben rapor almadan uyku sersemi raporluyum yazmışım yarın sağlık ocağından rapor alacağım sizce iş yerinde sıkıntı çıkar mı bişi olur mu şefle aram limuni biraz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Genç arkadaşım, öncelikle geçmiş olsun dileklerimi iletmek isterim. İş yerinde böyle durumlar herkesin başına gelebilir ve önemli olan doğru iletişim kurmaktır. Şefe olan mesajında, rapor kelimesini kullanmış olman biraz kafa karışıklığına sebep olabilir ama sağlık ocağından raporunu aldıktan sonra durumu açıklaman iyi olacaktır. Şefinle aranızdaki durumu düzeltecek küçük bir jest olarak raporunu hızla iletmen ve rahatsızlığını nazikçe anlatman durumu toparlayabilir. Bu tür stresli durumlarda sakin kalmak ve profesyonel bir yaklaşım sergilemek her zaman işe yarar. Sağlıklı olman kariyerin için çok önemli, lütfen kendine iyi bak.
Ya izah edecek kadar durumu açıklayamam aramız limuni biraz