İşle ilgili bir soru?

Merhaba arkadaşlar ben işten ayrılma niyetindeydim ama sadece arkadaşıma söylemiştim arkadaşımda çalıştığım yerdeki kişiye söylemiş benim sigortamı kapatmış. Ben 1 şubata kadar çalışmama rağmen 31 ocağa kadar çalıştığımı göstermiş ve benim bildirimimle yani işçinin fesiyle kapatmış ama ben işten ayrıldığımı sgk nın bana attığı mesajla öğreniyorum. Sözlü ya da yazılı bir istifam yok. Bana gel imzanı at eğer atmazsan paranı alamazsın diyor. Nasıl bir yol izlemeliyim? İmza atma taraftarı değilim. Bu insanlar benim uyuma saatime kadar karışıp 2-3 dakikamı sorun yapan insanlar. 2-3 dakikamı da fazla fazla çalıştığım halde. Bana mobing de uyguladılar. “ Senin aklın nerde? , Neden kafanı masaya koyuyudun gece beşik mi salladın? Neden mont giyniyosun üşüdün mü? burada üşüyorsan dışarda ne yapacaksın? Tuvalette çöp kovası yokken peçeteyi sen mi attın tuvalet tıkanır atma” diyen insanlar ve ne yemek ne de su veren insanlar yani. Bütün ihtiyaçlarımı ben karşılıyordum. Bunlara rağmen bir de bana bunu yaptılar. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

İşle ilgili bir soru?