Ne yapmalıyım? İstifa derecesine geldim?

Arkadaşlar ben 1,5 sene önce zonguldakta bi ilçeye atandım. Daha önce 20 senedir bursada yaşayan biriydim. Küçücük bir ilçeye atandım ve hiç arkadaşım yok 1,5 senedir çünkü çalıştığım kurum hep yaşlı ve erkek tek genç benim diyebilirim size. Bu yıl ocakta evlendim. Eş durumu tayini yaptım ama 5 aydır cevap verilmiyor. Eşim bursada kalıyor çok üzülüyorum ayrı olduğumuz için ve kimsem yok yapayalnız hissediyorum hafta sonları benim için eziyet gibi geçiyor yalnız başıma. Arada bursaya gidiyorum hafta sonları ama dönüyorum eşimin yanından sürekli ağlıyorum 1,5 senedir uzaktan yaşıyoruz. Tam anlamıyla kavuşamadık evlendik ama evimizi kuramadık. İşim kötü değil ama mutlu da değilim hiç hep aklımda ne zaman buradan gideceğim var. Biliyorum bu devirde iş bulmak zor memur olmak daha da zor ama sabredemiyorum. Eşimin kurulu düzeni bursada iş ortamı vs o da memur ama onun düzenini bozmak istemiyorum hiç. Çünkü onun iş yeri vs çok iyi. Zaten bursada yaşamak istiyoruz. 1,5 senedir çok mutsuz ve yalnız hissediyorum artık bıktım ne yapmalıyım benim gibi olanınız var mı 😞😞

Ne yapmalıyım? İstifa derecesine geldim?