Güncellemeler
1 yıl
bi de size şunu sorcam bende şöyle bi durum var kavga tartışma taciz saldırı şu bu anlarında ben kitleniyorum. yani biri bana bağırsa kavga etse laf atsa taciz etse filan böyle sessiz sakin olayı yumuşatıp sakince kaçıyorum tepki veremiyorum çığlık atma cevap verme kavga etme olayım yok bir anda korku telaş kaplıyor her yerimi ve pasifleşiyorum. sonra da içimde patlıyor ve sonradan mesela şikayet ediyorum ya da mesajla sövüyorum ama insanlar hep diyor niye o an tepki vermedin. çünkü korktum.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Isten ayrilma kariyer onlardan cok daha onemli sırf onlar yuzunden isinden olma onlarla da iletisim kurmaya calisma madem istemiyorlar kendi halinde takil arkadaşın olmak zorunda degiller. Onlarda sana bir sey derlerse cevap verme takma onlari. Toplanti meselesi onemli o zaman iste gereken cevabi vermelisin toplantilarda seninde soz hakkin olmali eger sozunu keserlerse kesinlikle tavrini ortaya koymalisin senin sozunu kesme haklari yok.
Evet çok haklısın böyle sataşma dışlamalar yüzünden mesela birkaç yerden istifa ettim sonra pişman oldum çünkü ben zeki çalışkanım sırf onların beni kışkırtmasına dayanamayıp ayrıldım onlar mutlu oldu yani. Şimdi ondan asla onlara öyle nir mutluluk vermek istemiyorum çünkü benim başarımı yeteneğimi köpek gibi kıskandıkları için hep uğraşıp beni yıldırmaya çalışıyorlar dediğin gibi asla ama asla muhatap olmuyorum ama yine de çok tahrik edici davranıyorlar ve genel şeylerde beni dahil etmemeye laf sokmaya çalışıyorlar bunu da patrona defalarca dedim ama hiçbir şey yapmıyor. Kızlarla konuşsa yooo yapmıyoruz diyorlar geçiyorlar.
bi şeey diycem de hani diyorsun ya takma onları öyle bi şey mümkün değil ki sonuçta bana bi soru sorduklarında cevap veririm yani duymazdan gelemem ben hayatımda kimseyi duymazdan gelemem çok anormal imkansız benim için
ama mesela onlara selam vermiyorum yanlarına gitmiiyorum yüzlerine bakmıyorum vs vs ama onlar bi şey derse duymamazlıktan gelme olayını yapamam.
Ama sen birsey söylediğin zaman onlar duymamazliktan geliyormus öyle değil mi? Sende o sekilde davran iste yoksa ezilen surekli sen olursun benden soylemesi yerinde olsam yuzlerine bile bakmaz tek kelime etmezdim
Sen onlara değil onlar sana muhtaç gitme üzerlerine sadece işine bak onlar sana gelsinler.
Aynen öyle onların bana öğretebilecepimhiçbir bok yok zaten bi de ayrı odaya çıktım kapıyı kapatıyorum hiç görmüyorum karşılaşmıyorum bile artık.
En güzelini yapmışsın bak keyfine işine yardım isterler elbet o zamanda sen duymazdan gelirsin
aynen oyle yaparım valla asla yardım etmem zaten biliyorlar apızlarına edeceğimi ondan hiçbir sormaya cesaret edemiyorlar bile
Aynen bak keyfine kardeşim umursama onları hayırlı mesailer dilerim sana 😌
bugüne kadar öğle yemepini bilrikte yiyorduk artık onu da yemiycem odamda ya da dısarda yerim iğrenç o canım mal kızların bok muhabbetını cenesıne katlanamıyorum gercekten domuz suratlılar. aynı masada oturmaya aynı odada durmaya bıle tahammulum yok..
Aşırı sinirlenmişsin haklı olarak ama sakin ol umursama artık onlar düşünsün
haklısın evet
😊
Ben olsam işime bakar cok umursamazdim
Evet öyle yapıyorum yok sayıyorum asla ilişkiye girmiyorum.
En guzeli yoksa taktığında ii olmuyor
aynen ben sinir sahibi oluyom yani
O yüzden işini yap yaşantını sür gec
aynen kanka zaten 3 gün görüyom sadece onda da görmüyom ayrı oda maaş hayat şehir iş ffıstık yani
O zaman hic takma 3 gunse sallaa gitsin şehrin hayatın keyfini sür
aynen kanka öyle yapıyom hep geziyom
Yurtdışında neredesn merak ettm gez gez en iyisi