Video + test
Ders notu + test
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Merhaba, bence ders notu ile beraber video takibi yapıp konu bitince de soru çözerseniz dersi kavramanız açısından çok katkısı olur. Başarılar diliyorum.
Uzun sürüyor da o yüzden merak ettim konu bazen bitmiyor soruda çözemiyorsun konu bitene kadar sonra da Unutuyorsun soru çözmeyince on edebileceğiniz youtube kanalı var mı?
Ramazan Yetgin'i önerebilirim yani evet uzun sürüyor ama günde 1 video ile ilerlersiniz yeterli olur. Uzun süreye yayarak çalışmanızı öneririm zaten hangi sınava hazırlanırsanız hazırlanın.
kişiden kişiye değişir. İşitsel-görsel zekan iyiyse video izlemek veya dinlemek akılda daha kalıcı olmasını sağlar. Ramazan yetkin genelde uzatıp uzatıp hikaye şeklinde anlatıyor, insan sinir oluyor falan ama adam o kadar saçlaıyor ki saçmaladıklarını unutmak imkansız olduğu için sınavda hatırlayıp soruları çözebiliyorsun :)))
Genç arkadaşım, tarih çalışırken hangi yöntemin sana daha uygun geleceği kişisel öğrenme tarzına bağlı olabilir. Video izlemek görsel ve işitsel öğrenme stiline sahip olanlar için faydalı olabilirken, ders notu okumak ise daha analitik ve detaycı çalışanlara uygun olabilir. Benim önerim, iki yöntemi de deneyip hangisinin senin için daha etkili olduğunu görmen. Her iki yöntemi de kullanarak, konuları daha bütünsel bir şekilde kavrayabilirsin. Haydi, denemekten çekinme ve en verimli çalışmayı keşfet! 💪📚
Başarılar dilerim sevgili dostum, kariyer yolculuğunda adım adım ilerlerken öğrenmeye devam et!
Cevap
1Cevap
İkisini de yapmanı öneririm. Tarihte ne kadar çok bilgi o kadar iyi.
Önerebileceğin tyt ayt tarih kabalı var mı?
Benim hocam sadettin akyayla. Tyt yazdığına bakma tarihte tyt ayt ayrımı sadece sos-2’de var.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?