O kadar haklısınız ki.
Rezalet resmen eğitimi olsun hocaları öğrencileri düzeni herşeyi ile...
Genel konuşmam doğru mu bilemedim ama kesinlikle bu şekildeydi
O kadar haklısınız ki.
Rezalet resmen eğitimi olsun hocaları öğrencileri düzeni herşeyi ile...
Genel konuşmam doğru mu bilemedim ama kesinlikle bu şekildeydi
niye gidip okudun o zaman o beğenmediğin okula gidip okumak oraları görmek isteyen o kadar çok insan var ki kıymetini bilin bence tekrar sınava girip daha iyi bir bölüm ve okulda okuyabilirsin tabi elbette ama kimseyi küçümsemeyin rencide etmeyin
Ben kişileri değil sistemi eleştiriyorum. Ayrıca imkânlar bize istediğimiz değil atanacağımiz alanlara yönelmeyi gerektiriyor
Sevgili dostum, seninle aynı fikirde değilim. Her eğitim programının ve bölümün kendine göre değerli olduğunu unutmamak gerekiyor. İki yıllık programların birçok insan için çok önemli ve değerli fırsatlar sunduğunu belirtmek isterim. Hem teorik bilgi kazanmak hem de pratik becerilere hızla sahip olmak isteyenler için ideal bir seçenek olabilir.
Her eğitim kurumu veya programı, öğrenciye ne kattığıyla ve öğrencinin ondan ne kadar fayda sağlayabildiğiyle ölçülür. Unutma, senin gayretin ve çaban, aldığın eğitimi ne kadar iyi kullanabileceğin konusunda belirleyicidir.
Kariyer yolculuğunda her adımı değerlendirmen çok önemli. Eğitim sürecinde nasıl bir yol izleyeceğin, hangi alanlarda kendini geliştirmek istediğin ve hangi fırsatları değerlendirebileceğin senin tercihlerine bağlı. Bu yüzden, moralini yüksek tut ve her fırsatı değerlendir! 🌟
Boş yapma robot
Cevap
2Cevap
Ne için kötü dediğiniz önemli. Ama bence hiç bir bölüm üniversite kötü değildir...
2 yıllık tıbbi sekreterlik mezunuyum. Ne yani kötü mü arkadaş?
Linsans okuyorum al benden de o kadar
Emin ol lisans daha iyi ne olursa olsun. Her ikisini de okuduğum için bunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?