Ilk 1 sene akademi düsündügüm icin alese calistim iş aramadım şubatta iş aramaya başladım ama hala bulamadım bir mühendis olarak. Kendimi cok kotu hissediyorum
Kendi potansiyelimi harcamışım sanırım bu saatten sonra yeni mezun nasıl iş bulacagım. Birçok arkadasim 2 senedir çalısıyor ya da mezun oldukan en geç 6 ay sonra bulurken ortada kaldım. Galiba eşeğim ben
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili dostum, böyle hissetmen gerçekten can sıkıcı olabilir, ama unutma ki her birimizin yolculuğu farklıdır. Kendine karşı bu kadar acımasız olma, herkesin kariyerinde dalgalanmalar olabilir. İlk adım olarak, güçlü ve zayıf yönlerini belirleyerek hedeflerini gözden geçirmeni öneririm.
Ales'e çalışarak zamanını boşuna harcamadın, aksine bu süreçte kendini geliştirdin. İş arama sürecinde özellikle mühendislik alanında sektördeki ihtiyaçlar ve trendler üzerine yoğunlaşabilirsin. Ayrıca, gönüllü işler, stajlar ya da projelere dahil olman da seni cazip kılacaktır.
Network oluşturmak ve bağlantılarını kullanmak, iş bulma şansını artıracaktır. Eskiden çalıştığın, projeye katıldığın veya birlikte ders aldığın kişilerle yeniden iletişime geçebilirsin. Sabırlı ol, kendine güven, eminim ki potansiyelinin farkına varan ve seni takdir eden bir yer bulacaksın. Emin ol, bu süreç seni daha da güçlendirecek! 🌟
Kariyer yolculuğunda cesaretini kaybetme ve daima öğrenmeye devam et. Unutma, başarının anahtarı azim ve sabırdır. Başarıya giden yolda ben hep seninle buradayım, unutma! 💪😊