Yarın din kültürü öğretmeni olarak iş görüşmesine gideceğim. Özel okula. Nasıl giyineyim, nasıl konuşayım?

Okul dini yönü olan bi okul ama modernite çok ağır basıyor. Kadro yeniliyor büyük ihtimalle. Kpss sonucum iyi 75 soruda 63 doğru falan. Bu benim avantajım. Ama torpil tecrübe vsvs önüme geçmemeli. Bu işi almak istiyorum. nasıl konuşayım. Son mülakatımda neşeli pozitif ve özgüvenli görünmeye çalıştım. Beklediğimi altında puan aldım. 🤦🏻‍♀️. Beyaz etek mi giysem kahverengi etek mi ikisinin de kumaşı parlak babet tarzı giyerim heralde topuklu giymicem aşırı resmi olur. Üzerine de bej ceket şalı da uydururum. Özel okulların tuttuğu bi kombin var mı?

Güncellemeler
+1 yıl
Giyim aşırı önemli diyorlar ama.. Kaliteli şeyler giysem yeter sanırım. Özel okul malum küçük görmesin de. Beyaz etek kombini güzel bence infulencerler de giyiyor. Bu ne umreye mi gelmiş. Demezler heralde
Güncellemeler
+1 yıl
Boş soruları günün sorusu yapan KS ye burdan selamlar. Daha fazla öneriye ulaşabilmem için bunu günün sorusu yapmanız lazım...
Yarın din kültürü öğretmeni olarak iş görüşmesine gideceğim. Özel okula. Nasıl giyineyim, nasıl konuşayım?