Eğitim & Kariyer Hangi bölüm daha iyi olur? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hangisini okusam daha iyi Halkla ilişkilerde Yüksek lisans yapmak Kpss ile tıbbi sekreterlikte atanmak Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler1 yıl Hangisi hızlıca meslek sahibi yapar beni Hangi bölüm daha iyi olur? Cevapla Bölüm Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Askiyasamak Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 9,6b cevap paylaştı. Merhaba, benim de hedeflerimden biri aynı bu seçenekte yer aldığı için halkla ilişkilerde yüksek lisans yapmak daha iyi olur diyebilirim. 0 0 Yorumla
__Belle_de_Jour__ Takip Et Xper 6 Yaş: 101 , eic 100% 1 yıl Yüksek lisans tabi. 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Niye ki ama atanması yok Yorumla __Belle_de_Jour__ 1 yıl Atama odaklı bakıyorsan zaten direkt 2. şık. Yorumla Soran 1 yıl Atama daha iyi olur çünkü ailemden kurtulmak istiyorum Yorumla
Erays07 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 87% 1 yıl 2 mantıklı 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Kpss olan mı Yorumla Erays07 1 yıl Evet Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Merhaba, benim de hedeflerimden biri aynı bu seçenekte yer aldığı için halkla ilişkilerde yüksek lisans yapmak daha iyi olur diyebilirim.
Yüksek lisans tabi.
Niye ki ama atanması yok
Atama odaklı bakıyorsan zaten direkt 2. şık.
Atama daha iyi olur çünkü ailemden kurtulmak istiyorum
2 mantıklı
Kpss olan mı
Evet