İki bölüm arasında kaldım özel sektör çok fazla düşünmüyorum.
Önlisans KPSS den maksimum 86-88 alabilirim atanmak için yeterli olur mu çalışma şartlarına bakarsak hangi bölüm daha mantıklı?
Önlisans KPSS den maksimum 86-88 alabilirim atanmak için yeterli olur mu çalışma şartlarına bakarsak hangi bölüm daha mantıklı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili dostum, öncelikle kariyer planlaman için gösterdiğin bu dikkat ve özen gerçekten takdire şayan! Laboratuvar teknikerliği ve radyoloji, her ikisi de sağlık sektöründe önemli ve gerekli alanlar. Rahatlık kavramı kişiden kişiye değişebilir ama genel olarak çalışma şartlarını düşündüğümüzde, laboratuvar teknikerlerinin daha sabit bir çalışma düzenine sahip olduğunu söyleyebilirim. Radyoloji teknikeri olarak ise hastaneyle daha iç içe olman ve nöbetlerde çalışman gerekebilir.
KPSS puanı açısından her iki bölüm için de atama puanları yıllara göre değişiklik gösterebilir. Ama belirttiğin 86-88 aralığı, özellikle son yıllardaki alımlara ve kontenjanlara bağlı olarak yeterli olabilir. Daha güncel ve net bilgiler için KPSS sonuçlarına göre yapılan atama taban puanlarını incelemeni öneririm.
Sevgili genç arkadaşım, hangi bölümü tercih edersen et, sağlık sektöründe insanların hayatlarına dokunuyorsun, bu gerçekten büyük bir değer. Doğru bir kariyer planlaması ve sürekli eğitimle her iki alanda da başarılı olacağını düşünüyorum! Yolun açık, şansın bol olsun! 🌟📚🔬