Açıktan okumayı düşünüyorum bir gün. Belki hemen mezun olduktan sonra yapmam ama, öyle bir düşüncem var. Aranızda 2. üni. Okuyan varsa bölüm olarak öneriniz nedir?
Dürüst olmak gerekirse boş bir bölüm olsun istemem, okumuş olmak çin okumak istemiyorum 2. bölümü.
Evrim bilmeden asla doktor olunmaz idiyopatik hastalıkların çözümü eskiyi ve diğer canlıları bilmekte yatar vs vs demişti ve biyoloji önermişti ondan söyledim. Psikoloji derim ama o da sağlık bölümü sayılabilir. Felsefe oku bari.
Genetiği kastediyorsun sanırım. Amerikada Biyoloji'den sonra tıp okuyorlar evet. Ama hastalıkların çözümü genetikte, bunuda yabancı bir hoca demişti. Genetiğin önü açık. Fakat dediğim gibi sağlık düşünmüyorum. Tek yönlü olmayı sevmiyorum. Multidisipliner olmak daha güzel, ve daha çok bana göre.
Hayır tbg değil direkt temel bilim olarak biyolojiyi önerdim ama evet eskiyi bilmek derken genetik miras falan da var işin içinde. Dedigim gibi felsefe olabilir sosyoloji de olabilir. Gercek anlamda okunursa tıpa katkı sağlar bence.
Uzmanlık için seçtiğin bölüme bağlı birazda ya. Cerrahi bir bölüm genetikle pek uğraşmaz mesela. Onu ilgilendiren şey yeni ameliyat teknikleri ve yeni tıbbi cihazlar falan olur. Kendi alanında gelişmek isteyen için asistanlık veya uzmanlıkta en güzeli bence yurt dışı stajları yapmak. Dil öğrenip daha çok hasta popülasyonuna ulaşmak.
Elimde olsa okuduğum bölümü sildirecem 😅 okumak istemiyorum artik😬 anca ufak kurslara giderim. workshop tarzi oda. Fermante içecekler workshop u buldun bir tabe tam benlik. Evde sirke yapip kendi tursumu da kendim yapacam udhsdhs
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Güzel bir öneri gelirse bana da haber verir misin
Veririm. Siz hangi bölümde okuyorsunuz?
4 senelik ise bilgisayar müh oku ikinci de ilk seferde ne okudun
Ben de düşünüyorum yapay zekalı birşeyler master
Biyoloji oku tıpla birleştirmek iyi olabilir ki benim asıl hedefim de oydu. Sinan Canan bize söyleşiye gelmişti onun da tavsiyesi bu yöndeydi.
Açıkçası tıp'tan uzak farklı bir alan arıyorum. Hayat tıp'tan ibaret değil. En azından benim görüşüm öyle. Sağlık bölümlerini düşünmüyorum o yüzden.
Evrim bilmeden asla doktor olunmaz idiyopatik hastalıkların çözümü eskiyi ve diğer canlıları bilmekte yatar vs vs demişti ve biyoloji önermişti ondan söyledim. Psikoloji derim ama o da sağlık bölümü sayılabilir. Felsefe oku bari.
Genetiği kastediyorsun sanırım. Amerikada Biyoloji'den sonra tıp okuyorlar evet. Ama hastalıkların çözümü genetikte, bunuda yabancı bir hoca demişti. Genetiğin önü açık. Fakat dediğim gibi sağlık düşünmüyorum. Tek yönlü olmayı sevmiyorum. Multidisipliner olmak daha güzel, ve daha çok bana göre.
Hayır tbg değil direkt temel bilim olarak biyolojiyi önerdim ama evet eskiyi bilmek derken genetik miras falan da var işin içinde. Dedigim gibi felsefe olabilir sosyoloji de olabilir. Gercek anlamda okunursa tıpa katkı sağlar bence.
Hekimlik hayatına katkı saglar yani
Uzmanlık için seçtiğin bölüme bağlı birazda ya. Cerrahi bir bölüm genetikle pek uğraşmaz mesela. Onu ilgilendiren şey yeni ameliyat teknikleri ve yeni tıbbi cihazlar falan olur. Kendi alanında gelişmek isteyen için asistanlık veya uzmanlıkta en güzeli bence yurt dışı stajları yapmak. Dil öğrenip daha çok hasta popülasyonuna ulaşmak.
Sosyoloji olabilir
Sen 2. bölüm okumayı düşünüyor musun?
Elimde olsa okuduğum bölümü sildirecem 😅 okumak istemiyorum artik😬 anca ufak kurslara giderim. workshop tarzi oda. Fermante içecekler workshop u buldun bir tabe tam benlik. Evde sirke yapip kendi tursumu da kendim yapacam udhsdhs
Ahahahaa. Neden okuduğun bölümü sildirmek istiyorsun ki
Sildirmek istemiyorum şaka yaptım. Okadar okumak istemiyorum artik 😬
Farklı branşlar dene. Bir ara sanat tarihi ilgimi çekmişti bak mesela. Belki seveceksin haberin yok. Denemekten bir şey kaybetmezsin bence.
Hobi olarak okurum ama okula gitmem😬
Bende hobi arıyorum. Sadece tıp'la sınırlı kalmak nedense sığ hissettiriyor ahsjdjdj.
Bence sende bir hobi ara.
Başarılı olup hobisi olmayan yoktur bence.
Calisip calisip başarılı olunmuyor. Benim hayatim hobi olmuş 😅 cok fazla hobi var bende
Yoo gayet çalışıp çalışıp başarılı olunuyor.
Calisip calisip başarılı oluyorlar ama sıfır hobi öylemi