niye üzüleceksin be fakiriz dedik hırsız veya tecavüzcüyüz demedik ya tek sorun şu aldığımız para yetmiyor ama olsun gene de mutluyuz 🤷🏻♂️🤷🏻♂️🤷🏻♂️😊😂🤣
yalan yok mutluyum çünkü inanmak başarmanın yarısıdır ve ben inanıyorum 😊😊 bir çok kişi gördüm benden daha kötü o yüzden mutluyum huzurum var ama kabullenmek var mı işte o bende yok 🤷🏻♂️🤷🏻♂️😊 sen neden mutlu değilsin biliyor musun sürekli düşünmek ve isteklerin hızlı olmasını istediğin için mutlu değilsin 🤷🏻♂️🤷🏻♂️😂🤣😊
fazla değil 1 sene sonra rahata eriyorsun mutlu oluyorsun cidden dinleme kimseyi 🤣😂🤣 bak benim 7 sene oldu yaşadığımı hissettim ve yaşıyorum hala gelişi güzel insanlara mutluluk veriyorum en güzeli de bu olsa gerek 🤣😂🤣
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
zaman hızlı akıyor ama yapılacaklar kimin umurunda ki
Kimsenin dimi
Zaman çok hızlı akıyor geçmişe baktığmızda
bakma sadece önüne ve hayallerine odaklan gerisi gelir zateb
Yok be yerimizde sayıyoz hep
fakirlik ruhumuza işlemiş 🤣😂
Sendede mi durumlar aynı
yani sen fakir ben fakir 🤷🏻♂️🤷🏻♂️🤷🏻♂️
Üzüldm herşeye
niye üzüleceksin be fakiriz dedik hırsız veya tecavüzcüyüz demedik ya tek sorun şu aldığımız para yetmiyor ama olsun gene de mutluyuz 🤷🏻♂️🤷🏻♂️🤷🏻♂️😊😂🤣
Mutlu musn bn değilm valla
yalan yok mutluyum çünkü inanmak başarmanın yarısıdır ve ben inanıyorum 😊😊 bir çok kişi gördüm benden daha kötü o yüzden mutluyum huzurum var ama kabullenmek var mı işte o bende yok 🤷🏻♂️🤷🏻♂️😊
sen neden mutlu değilsin biliyor musun sürekli düşünmek ve isteklerin hızlı olmasını istediğin için mutlu değilsin 🤷🏻♂️🤷🏻♂️😂🤣😊
Hayatımda biri yok oyüzden herhalde mutlu değilm
olmasında zaten gerek yok bence çünkü tek kalmak bazen ödüldür bak bana 7 sene oldu kafam rahat 😉😉😉
Oha 7 mi ben 2 sene olcak
fazla değil 1 sene sonra rahata eriyorsun mutlu oluyorsun cidden dinleme kimseyi 🤣😂🤣 bak benim 7 sene oldu yaşadığımı hissettim ve yaşıyorum hala gelişi güzel insanlara mutluluk veriyorum en güzeli de bu olsa gerek 🤣😂🤣
İnşallah ya kötü ilişki miydi bitince rahatlamışın
kötü demek istemiyorum ama iyi giden bir ilişkiyi kalbi kötü birisine verirsen ne yapacağını bilemez alır kalbini kırar olan sana olur 🤷🏻♂️🤷🏻♂️
Öyle mi
sen neden teksin peki
Yalan söylemiş kandırdı bni ismini başka söyledi ailevi sorunlarm var diyip ayrıldı
bu pek ayrılık sebebi değil gibi ama bana göre sanki başka sorunlar diye ayrıldı
Olabilir Allah bilir
sende benim gibi hala içinde biseyler var ama korkundan var 🤣😂
Aynn
🤦♂️🤦♂️😂🤣🤣😂🤣😂 içindeki ateşi söndürmek için vazgeçmen gerekir
Peki
unutma sen değerlisin ve her zaman kazanan sen olacaksın çünkü sende kaybetmek yok ne olursa olsun sen kazanıyorsun 😂🤔🤞🤞
her şey çok pahalı her şey ateş pahası hiç sorma ya
Aynn
Ne diyosun abla ya millet aç sen lüzumsuz şeylerden masraf cikartiyosun
Hepsini bir anda yapmak zorunda değilsin
Zaman hızlı gidiyor yapmalıym
Sugardaddy şart olmuş anlaşılan
Zoooorrr
Geçmiş olsun
Jilete geç