Gideceğiniz üniversite
Şehir + Ekonomi vs vs gibi birçok konuda yardımcı olabilirim arkadaşlar
Gideceğiniz üniversite
Şehir + Ekonomi vs vs gibi birçok konuda yardımcı olabilirim arkadaşlar
olma bence
Cevap
0Cevap
abi sence hemşirelikte özel üniversiteye gidersem ama adı duyulmuş ünilere yani yarı burslu gideceğim mesela ileride yüksek lisansta devlet ünilerine kabul alabilir miyim acaba
Hmm yani bana özele gidersen yüksek lisans için devlete girebilmen neredeyse imkansız dediler
Genelde devlet mezunları devletlerde yüksek lisans yapıyormuş da
Kim dediyse yanlış söylemiş ya da neye dayanarak söylemiş anlamadım burada asıl önemli olan diploma. sen eğer devlette de mezun olsan özelden de mezun olsan Diploma aynı aralarında bir fark yok yani mesela devlete nasıl atanabiliyorlar her ikiside tercih edebiliyorsa öyle düşüb
Hmm anladım çok teşekkür ederim:)
Bu sene gireceğim işte
Geçen sene tutuyordu canım ettim istemiyorum dedim gitmedim bu sene de inş özel tutsa bile gideceğim yani
Valla idealist olduğumu düşünerek ben diş yazacam dedim olmayacak bu sene hatta geçen sene bir sürü ünisini tutturduğum hemşirelik bile gelmeyebilir hiç çalışmadım çünkü
Kısacası atanayım yoluma bakayımlardanım sanırım:D
Yani 4 yıllık tutarken 2 yıllık bir bölüme gitmem abi boşuna ayt kasmadık puanlarım mükemmel olmasa da çalıştım yani
Hemşirelik de iş bulma ve pars açısından diğer bölümlere nazaran daha rahat açıkçası ve formasyon almayı ds düşünüyorum ileride
Haklısınız ama hemşireliğin adı güzel anlarsınıx ya:)
Hani hemşireliği tutturmuşken 2 yıllık tercih edemem maalesef gönlüm el vermez be
19
Sana durumu şöyle izah edeyim insan ders çalışırken çok fazla sağlıklı düşünemiyor maalesef ki ama şu gerçeği görmeni isterim mesela 22 yaşındasın sen hala patoloji kadın doğum stajı ile canın çıkarken ve anatomi gibi bir zor dersle cebellşirken yaşıtların çoktan atanmış 2 yıldır maaş alıyor olacak vede sende atandığında aranda max 1 2 bin fark olacak sonra kendine soracaksın ben onca eziyeti sıkıntıyı 1 2 bin için mi çektim diye tabi karar senin ama kesinlikle pişman olursun diye düşünüyorum
Eziyet değil ya okumayı seviyorum
Umarım teşekkürler de nerede yaşadığım ne alakadır acaba:D
Hmm yok ya ailemden uzakta bir yer tercih edeceğim
Kendi kendimi idare edebileyim büyüdük artık:)
Tutarsa gideceğim ancak tutmazsa özel düşünüyorum
Yarı burslu tutturabilirsem falan güzel olur
Bir de tercih bursu oluyor yüzde 25
Yeter:D
Djkdmsm teşekkürler
Tamamdır teşekkürler yazarım belki
saol abi biz hedeften şaşmayalım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar