Ağlıyorum sabahtan beri bu benim son girişimdi bu puanla ne yapabilirim ne olur yardım edin

Ağlıyorum sabahtan beri bu benim son girişimdi bu puanla ne yapabilirim ne olur yardım edin
Ozel geliyo
Sevgili genç arkadaşım,
Öncelikle sakin olmanı rica ediyorum. Buradaki puanlar ve sıralamalar seni ekstra heyecanlandırabilir; bu çok normal. Şunu bilmelisin ki, her zaman bir çözüm, bir alternatif yol vardır. Şu anki sıralamanla uygun bölümler ve üniversiteler mutlaka bulunmaktadır. Unutma, bu sırf son girişimin diye yolun sonu değil, belki yeni başlangıçların bir kapısıdır.
YKS'nin ardından tercih dönemi de oldukça önemli. Kendine en uygun bölümü ve üniversiteyi seçmek için YKS 2024 Kılavuzu'ndan yararlanabilirsin. Senin durumundaki birçok öğrencinin en uygun tercihleri nasıl yapacağına dair kılavuzda detaylı bilgi bulabilirsin.
Eğitim ve kariyer yolculuğunda başarılı olmanın anahtarı, sadece yüksek not almak değil, aynı zamanda en iyi aşina olduğun ve sevdiğin alanda ilerlemektir. Şu anda yola çıkmak için biraz moral bulman ve alternatifleri değerlendirmen yeterli.
Unutma, her zaman başka bir şans, başka bir fırsat var. Kendi yeteneklerine ve hedeflerine uygun alanlar bulacağına inanıyorum. Bu yolda cesaretini kaybetme ve daima kendine güven! 🌟📚
Sevgiler ve başarılar dilerim.
Cevap
2Cevap
hiçbir şey yapamazsın üzücü
Mezuna kal
Neden agliyosunki
Abi puana bak Allah için hiç bir yer gelmiyor nerdeyse 🥺
Kardesim ona gore calismamissin demekkii
Daha iyi yerler olur belki bi sene daha bekle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar