Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgili olacaksam, mesleğinin olmamasını sorun etmem. Ama evleneceksem, mesleği önemli. Ama bu benim, şahsi düşüncem. Genelde muhafakar erkekler , kadınların mesleğini önemsemez ve hat da ev hanımı olmasını ister. Ben ise , Deist Kemalistim. Deist/ Ateist kesim de çoğunlukla kendisine denk kadın istiyor. Yani dini inanç, çok önemli olup islam ev hanımlığını özendirdiğinden; muhafakar erkekler ev hanımı ister. Deis /Ateist Türkçü - Atatürkçü kesimin kendisine denk eş istemesini şöyle gerekçelendireyim;
Ben asgari ücretin iki katını , kazanmadan evlilik düşünmem. Gerekirse, 40 yaşımda evlenirim; sorun yok. Zira Aile giderleri, çok yüksek ve çocuk da sevmiyorum. Cinsellik için ise, evlenilmez. Zira bekarken, kadınları etkileyemiyorsan; iyi kadınla evlenemezsin. Çünkü, tüm kadınlar aynıdır. şu an ise asgari ücretin, bir katını ancak kazanıyorum. Neden benimle aynı kazanan kadın istiyorum peki? Şöyle ki;
Cinsel deneyimi , benden az olan kadınla evlenmem gerekiyor. İlla bakire hayali kurmuyorum ama cinsel deneyimi ne kadar az olursa;karşılaştırma yapması bir o kadar az ve sadık kalma ihtimali de bir o kadar fazla olur. Zira benden deneyimli kadını, tatmin edebilmem mümkün olmaz. Kadın da tatmin olamaz ise, erkeklerden gayet kolay seks partneri bulup aldatabiliyor. Ben de kendimi, 10/5 erkek olarak görüyorum. Bu yüzden kesinlikle, benden fazla cinsel deneyimi olan kadınla evlenmem. Peki bunu nasıl anlarsın? Şöyle ki benimle aynı geliri kazanan kadın, doğruyu söyler ki kariyeri olan kadın illa benle evlenmek istemez. Çünkü benden çıkarı olmayacağından, severek evlenir. Seven kadın ise, yalan söylemez ve kandırmaz.
Yine de evlenmeden, muhakkak seks yapmak isterim. Tatmin oluyorsa, böyle bir kadın doğruyu da söyler. Ancak böyle bir kadın, bakireyim derse de inanırım. Zira çıkarı olmadığından, yalan söylemez. Tabi benden, küçük de olmalı. Aramızda, beş yaş fark yoksa; evde kalma korkusundan yalan da söyleyebilir.
Bu yüzden kariyer, evlilik düşünüyorsam ; ilk incelediğim unsurdur
Şöyle ki; Kadınlar, Hipegramik varlıklardır. Hipegrami, kendinden üstün erkekle evlenmek demektir. Bu durumda kadının kariyeri benle ne kadar denkse, geçmişi hakkında bir o kadar dürüst olur ve bir o kadar erkeğini gerçek anlamda seviyor demektir. Çünkü, benden bir menfaati yok
Vasıfsız kadınlar ise, hep kandırmaya çalışır. Çünkü kadınlar hep, kendinden üstün erkekle evlenmek ister ve bu yüzden de işkembeyi sağlam sallar; Bakireyim, kimseyle olmadım vs vs... Çünkü erkeği kaybetmesi, kadına kaybettirir. Çünkü bir daha karşısına , maddi durumu ve karakteri iyi bir erkek çıkar mı? Kesin değil..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılErkekler için pek de bir kriter olduğunu düşünmüyorum. Kızlar için karşı cinsin mesleği bir kriter sanki daha çok. Erkekler mesleği olmayan kızı eğer seviyorsa kızı ev hanımı olarak kabul eder fakat kadınlar bencil, paragöz varlıklar, açgözlü, gözleri bir türlü doymayan, dünyevi istekleri fazla olan varlıklar olduğu için kadınlar erkeklerin mesleğini kesinlikle kriter olarak görür. Kadınlardan bazıları istisna olabilir fakat istisnalar kaideyi bozmaz nihayetinde. İstisna varsa bile yüzde 5-10 gibi çok düşük bir yüzdeye sahiptir.
Benim kendi şahsi fikrime gelecek olursak ben mesleğinin ne olduğunu önemsemem erkeklerin genelinde böyle olduğu gibi ben de önemsemem. Ama illaki bazı meslekleri farklı sebeplerle istemeyebilirim bu da zaten dünyevi istek olduğu için değil, örneğin karımın polis, avukat vs. olmasını istemem çünkü tehlikeli meslekler olduğu için karımın başına kötü bir şey gelmesinden çekinirim.02 Yorumla- +1 yıl
Güzelliğe bakiyorsunuz çok fazla güzel olmasa siz de evlenmiyorsunuz.
- +1 yıl
Güzelliğe eskiden bakardım ama fark ettim ki güzel olmasından ziyade hem güzel hem de karakterli olması en iyisi. Mesela güzel olup ilgilendiğim kızların birçoğu benimle ilgilenmedi teklifimi hep reddettiler, sonra ise ortalama güzellikteki bazı kızlar benimle ilgilenince bu hoşuma gitmeye başladı ve kız çok da güzel olmamasına rağmen aşık olmaya başladım verdiği ilgiden dolayı. Günümüzde gerçek anlamda ilgi gösteren kız çok az ve biz erkekler de ilgiye açız. En azından ben öyle olduğumu biliyorum. Bir kız eğer benimle gerçek anlamda ilgileniyorsa çaba harcıyorsa ondan hoşlanmaya başlıyorum, tabi bu her kız için geçerli değildir ortalama güzellikteki çok da güzel olmayan 10 kızdan 1 ya da , 2 tanesi bende çekim oluşturur. Yani her güzel olmayanın ilgisi de kesin olarak olumlu sonuçlanmaz fakat olumlu sonuçlanma olasılığını arttırır 🙂
+1 yıl- Eşimin atanmış ya da atanmamış olması benim için sorun olmaz
- Eşimin asgari ücretle çalışıyor olması benim için sorun olmaz
Benim için sorun olabilecek tek şey bana karşı sevgi saygı eksikliğinin olması !!
Yoksa bana karşı sevgisi saygısı tabii benden ona karşı da aynı şekilde olduktan sonra hoşgörülü olduktan sonra empati kurabildikten sonra hiç sorun yok00 Yorumla
+1 yılEvleneceğim kişinin mesleği, ilişkimizin sağlıklı gelişimi için önemli bir faktör olabilir. Ancak, daha önemli olan şeyler var mesela karşılıklı saygı, uyum, sevgi ve sadakat. Meslek sadece bir kriter olabilir, ama tek başına ilişki için yeterli değildir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
83Cevap
Eğitim & Kariyer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Statü aynı ise sorun yok, her ikisi de lisans derecesi. Ancak şu an atanmış, atanamamış, işsiz diye tanımlamak çok yanlış olur. Atama olmazsa özel okulda çalışır, özel ders verir, çare çok. Diğer kişinin evlilik sonrası işsiz kalmayacağı ne malum? Evlilikler hiç bir zaman buna göre imza altına alınmaz. Bunu aklından geçiren de zaten evlenmesin, karşısındakine yazık eder.
29 Yorumla- +1 yıl
Çok iyi açıkladınız helal olsun valla...
- +1 yıl
öğretmen ile hekim aynı statüde demek hekimlere hakaret
- +1 yıl
Önemli olan hakkını vererek çalışmak bence
- +1 yıl
tıp fakültesinden yüksek lisans düzeyinde mezun olunuyor, ihtisas da doktora seviyesinde. 11 sene tıp okuyan bir uzman hekim ile 4 sene okuyan öğretmen nasıl bir oluyor?
atama mevzusu da karışık matematik bilmeden matematik öğretmeni olabiliyorsun bu sistemde - +1 yıl
Hekimlerin bu harcadıkları yıllara saygım sonsuz. Ama siz nasıl hastalara fayda sagliyorsaniz öğretmenler de geleceğin neslini yetiştiriyorlar. Üstelik benim cevabım yukarıdaki soru üzerine. Yani sizin mantıkla doktor doktorla evlensin, mühendis mühendis ile, veteriner var bi de onlar 5 sene, anca veteriner ile evlenebilir öyle mi?🤭
- +1 yıl
zaten bizim meslekte çoğunlukla doktor doktorla evleniyor. hekim olmamda hiçbir öğretmenin emeği yoktu, hatta lisedeki matematik hocamdan daha iyi matematik biliyordum. öğretmen seviyesi çok düşük maalesef birkaç elit fen lisesi ve prestijli liseler haricinde.
- +1 yıl
İşte sizin bakış açınız gibi demek ki doktorlar diğer insanları adam yerine koymuyor. Bu bizim sorunumuz değil, o egoya sahip hocalar da diğer yeni gelenleri yetiştirmiş demek ki. Her meslekte kötü örnekler vardır, istisnalar da olur. Valla size inrendim, okumayı kendi başınıza sökmüşsünüz, ortaokul ve liseyi öğretmenlerden hiç bir kapmadan geçmişsiniz, üniversitede de sadece öğretmen olarak doktor ustlerinizi görmüşsünüz. Mevcut akepe li milli eğitim de sizin görüşlerinize yakın, imam yeterli doktor eğitmek için 🤭
- Eğitim & Kariyer konusunda 38,2b cevap paylaştı.
u +1 yılbenim için önemli değil.
00 Yorumla
+1 yılOlur tabiki. Hayat müşterek ilişkilerde öyle. Önemli olan hayatta kendini ne kadar yetiştirmiş olduğu. Para bir şekilde kazanılır hangi meslek olursa olsun. Miktarlar değişir sadece.
20 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 314 cevap paylaştı. olur neden olmasın. ben calıstırırım. sınavlar konusunda artık uzmanlastım:D ogretmen ataması da sayılar yani cok. aşkımız o sınavlarda 85 üstü alır :D
doktor ise eksi puan egoları olur kızlarda. onu cekemem. hevesim kırık olur artık. ama kısmet tabi.
buyuk konusmamak lazım bi kac kere konustum kader işte denk geldi sonra :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTurkiyede kadinlar kendilerinden az kazanan eslerini ezmeye meyilliler, bunu kendileri kabul etmesede durum bu. Danisanlarimizin bile kendileri bunun farkinda deyiller. Ayrica Turkiyede kadinlar icin esinin meslegi cok onemli. Onemli deyil bile deseler
11 Yorumla
Soran+1 yılBen erkek icin sormustum aslinda. Doktorlar biraz egolu oluyo. Bende cahil biri değilim
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir kadın olarak benim için önemli. En az benle denk mesleği olmalı. Ben bir mühendis olarak, mühendis, Dr ve hukukçularla görüşmeye sıcak bakıyorum. Ama erkekler böyle şeyleri umursamaz. Fabrika müdürü tanıdığım cafede garsonluk yapan lise mezunu kızla evlendi.
10 Yorumla
+1 yılBen de atanamayan bir öğretmenim. O yüzden hâlinden anlarım. Çevremde gördüğüm öğretmen öğretmen evlilikleri de başarılı. Olabilir o yüzden. Yani öğrenim düzeyine bakarım. Bunu inkâr edemem ama…
10 Yorumla
+1 yılAşk ve sevgide sonuçta evleneceğim kişiyi maddiyat, meslek, sosyal statüsüne göre seçersem o zaman mantık evliliği oluyor bana göre aşk evliliği aniden seveceğin kişiyi zaten kalbin seçmiş oluyor. Sonuç olarak benim için meslek bir kriter değildir.
11 Yorumla- +1 yıl
💯💯💯
+1 yılMeslek benim için bir kriter değil.
Ben kendini geliştirmişliğe bakarım.
Bir insan eğitimini almış, hakkıyla bunun karşılığını vermişse sıkıntı yok. İş bulamadı diye bunu kriter saymam. Yani bulamıyordur sonuçta o işi, ne yapalım?00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 519 cevap paylaştı.
+1 yılbuna önem veriyordum ama sonra hayatta başımıza ne geleceği belli değil diye düşündüm. hepimiz çalışamayacak duruma gelebiliriz o yüzden insanları bununla yargılamamak lazım. mizaç uyumu önemlidir evliliklerde.
00 Yorumla
+1 yılKendime bu soruyu sorup Kendimce karşıdaki kişi için uygun olmadığıma karar verip bazen doğru insan olabilecek çok insandan vazgeçtim. Sanırım tip ten sonra ikinci olan şey kişinin mesleği, kazandığı paradır.
00 Yorumla
+1 yılOlur tabii neden olmasın sen doktor olabilirsin karşındaki insan farklı bir meslek grubu olabilir her zaman söylüyorum iletişim önemlidir birbirini anlayan birbirini seven sayan insanlar her zaman evliliğe bir ömür yürütürler
00 YorumlaSen doktorsan atanamamış öğretmenle evlenme tabiki. Ama öğretmen olan kadınsa olabilir. Kaymakam kuzenim atanamamış öğretmen bir kızla evlendi ve kız çalışmıyor bile. Kızın mesleğinin bir önemi yok. Ama erkek mutlaka eve ekmek getirmeli aldığı para kadınınkinden fazla olmalı
20 Yorumla
+1 yılElbette benimle yine de denk olması iyi olur. En azından anlaşma sağlanabilir. Bir altı ya da çok üstü olması durumunda anlaşmazlıklar çıkabilir de. Bunun dışında Allah korkusu olsun yeterli olur.
122 Yorumla- +1 yıl
Erkeğin mesleği üst olmak zorunda mı peki?
- +1 yıl
Hayır değil. Yeterki aynı görüşe sahip olalım benim için yeterli,
- +1 yıl
Her anlamda aynı görüşe sahip olunmaz ama. Merhamet vicdan sağ duyu anlayışlı birisi olduğu sürece gerisi hallolur.
- +1 yıl
Elbette tam anlamıyla olmaz. Bu dedikleriniz ön planda ve özellikle Allah korkusu olması.
- +1 yıl
Duru baktığımız sürece umarım gönlümüze göre çıkar karşımıza. Ama şu zamanda diken üstünde hissediyo insan kendini
- +1 yıl
Elbette öyle. Ama Allah'a bıraktım bu konuda kendimi. Gönlümü de onun sevgisinden başka birşeyle doldurmuyorum. Muhakkak onun bir bildiği vardır deyip zamana bıraktım çoğu şeyi. Normal günlük hayatıma kaldığım yerden devam ediyorum. Bu konu üzerine kafa yormadan.
- +1 yıl
Kalbinizi duru tutun ferahlık göndereceği zaman bunu gözlerinizi kapatarak değil, farkederek bilin zamanı geldiğinde gelen nasibin. Olsun ya da olmasın diye direterek değil
- +1 yıl
Yok yok bu konu üzerinde kafa yormuyorum ve zaten kendimi bu konuda hiç hazır hissetmiyorum. Gelse de gelmese de imtihanımdır der geçerim. Sorun yok 😊
- +1 yıl
Müsaadenizle takip ediyorum dönerseniz sorum olacak yorumları uzun tutmamak adına
- +1 yıl
Buradan sorabilirsiniz. Sıkıntı yok.
- +1 yıl
Neler yapıyosunuz. Hayattan genel olarak beklentiniz nedir?
- +1 yıl
Zor imtihan ve zor sınavlardan geçiyorum. Hayattan beklentim minimum düzeyde azaldı. İnsanların şerrinden sakınıyorum.
- +1 yıl
Duru bir masumiyetle iç güdüsel o maneviyatı bilme hissini duymak ister miydiniz peki?
- +1 yıl
O maneviyat içimde oluştu zaten.
- +1 yıl
Karşınızdaki insanda da duymak ister miydiniz diyorum?
- +1 yıl
Hayır, buna ihtiyacım yok. Her şeyin farkındayım.
- +1 yıl
Tanımak istediğiniz üzere yorum yazdınız. Başta başka konuşup şimdi başka konuşuyosunuz anlamadım sizin ne yapmak için yazdığınızı gerçekten
- +1 yıl
Pardon? Tanımak için mi yazdım? Bu kadar olur... Öyle bir niyetim hiç olmadı.
- +1 yıl
Kişisel olarak kendimi demiyorum. Üstteki istediğiniz kriterleri hayali ya da öteki dünya için mi istediğiniz kriterlerdi? Gerçekten anlaşılır olun. İşiniz yoksa bu konularla ne işiniz var böyle bi konudaki paylaşımda. Sanki kolunuza tutup zorla getirmişler gibi muamele ediyosunuz bide ilginç bi şaşkınlık ünlemiyle konuyla alakanız hiç yokmuş gibi. Ne denir ki garip
- +1 yıl
İnsanların algılarına göre mi hareket etmem gerekiyor? Ben onu anlamıyorum. Sadece soruyu cevaplamak maksadıyla cevap verdim. Yahu erkeklerin algılarını ciddi anlamda anlamakta zorlanıyorum. Dışarıda dahi gülümsesek gönlün vardı diyecek bile oluyorsunuz. Bu durum tamamen yanlış anlaşılma durumu. Konuyu uzatmaya gerek yok.
- +1 yıl
Gülümsemenizden kime ne olayı fazlasıyla çarpıtıyosunuz. O söyledikleriniz durduk yere anlamlandıran insanlar için diyebilirsiniz ama burada direkt konuyla alakalı bi yorum yapıp sonrasında ben düşünmüyorum diyince garip duruyo diyorum. Bi insan profili düşünüyo gibi konu icine atlayınca bende merak edip sordum. Yoksa banane düşünürsünüz düşünmezsiniz. Yalnızca tutarsız olmayın hayatta gerisi hallolur
- +1 yıl
Yok estağfurullah. Benim niyetimin olmadığını buradan sorunuzu sormanızı istememle anlamış olmanız gerekirdi. O yüzden özelden konuşmak gereği görmedim. Ben kendimi tam ifade edemedim affola.
Düşünmedim hiç mesleği şöyle olsun da demedim helalinden para kazandıktan sonra önemi de yok bence ne kazandığından çok nasıl kazandığı önemli çünkü
10 Yorumla
+1 yılBenim için değil. Ahlakı ve duruşu iyi olsun ve çalışmayı seviyor olsun yani tembel adam olmasın bunlar yeterli
20 YorumlaHelal kazanç elde ettikten sonra önemli değil. İşsiz biri olmaz ama. Bu zamanda ev geçindirmek zaten zor.
21 Yorumla
+1 yılEv hanımı aradığım için bir meslek kriterim olmadı.
Ama hemşire doktor gibi gece nöbetleri olan bir meslekten biriyle de evlenmek istemem açıkçası..
00 Yorumla
+1 yılEvleneceğiniz kişinin mesleği önemli olabilir, ancak ilişkinin temelindeki uyum ve mutluluk daha önemlidir. Öğretmen ile doktor arasında uyumlu bir ilişki olabilir.
00 YorumlaKesinlikle bence bu konu saçmalık, bu bildiğin mantık evliliğine giriyor. Önemli olan kafa uyumudur bana göre. Bu mantık evliliklerinde heba olan çoluk çocuk oluyor.
00 YorumlaBen gemi kaptanıyım fakat denizci bir eş istemiyorum tam tersi karada mesleği düzeni olan birini istiyorum o yüzden kesinlikle bir kriter benim için.
10 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 437 cevap paylaştı. Öğretmen 👎🏻
Denge bu durumda çok önemli ya kim ne derse desin sevgi aşk bir yere kadar, saygı ve mantık söz konusu olunca. Şaşmaz bu durum.10 Yorumla
+1 yılBana kriter değil pes etmediği sürece elbet atanacaktır, ben kalbimi seviyor mu bana sadık mı ona bakarım
10 Yorumla
+1 yılEvet bir kriter olmalı eğer başta bunu takmazsan emin ol sonrasında çok laf olur o nedenle davul bile dengi dengine :))
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 568 cevap paylaştı.
+1 yılYarı zamanlı saygın bir işi olsa kadının güzel olur lakin çok önemli bir kriter değil. Verdiğiniz örnekte gayet güzel olur.
00 Yorumla - Eğitim & Kariyer konusunda 318 cevap paylaştı.
+1 yılMesleğine çok takılmıyorum sadece Güzel bir meslek olması ve pavyon işletmeciliği gibi şeyler olmaması yeterli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBurdaki yorumlar ne kadar doğru 😂 Kabul edin ya da etmeyin herkes statüye bakıyor. Atanmış olmalı. Ben daha sınava çalışırken bir malum şahıs bana atan evlenelim dedi 😂 Atandım onuda hayatımdan çıkardım.
03 Yorumla- +1 yıl
Adam çok doğru söylemiş niye malum şahıs oluyor siz evi arabası olsun derseniz oda haklı olarak atanmış biri olmasını isteyebilir
Cevap sahibi+1 yılBen kimsenin maddiyatına bakmıyorum. Çalışıyorum bir şey istesem kendim alırım.
- 1 yıl
Statuden degil. Atanamamis mutsuz ve gelirsiz biri sizi ne kadar mutlu edebilir. Konu bu. Bide kadin hadi neyse calismasada olurda. Erkek adam calisacak geliri olucak bu mecburiyet. Statu dqhq cok icsellestrme ile alakali. Psikolojik olarak statusu geregu baskin biri evde de baskin olunca kaldiramiyorsan buyuk problem
Gizli Üye(25-29)+1 yılİşsiz bir kız hem kendine hem bana zarar. Çalışmak istemeyen kişi zaten ev işi de yapmaz, amacı gezmek, tozmak ve depresyona girdikçe sürekli çok para harcamaktır. Milyar dolarda kazansa kocası, kadın o parayı harcayıp borca girer üstüne birde
04 Yorumla- +1 yıl
Sallama ev isi de yapiyom yemejte
Cevap sahibi+1 yılDışarıda çalışmak istemeyen evde de çalışmak istemez. Sen nasılsın bilmiyorum
- +1 yıl
Disarda istememin sebebi ben ayak uyduramiyorum maalesef. her yerde dedikodu donuyor kotu laflar donuyor haksizlik yapiliyor. İcime atiyorum ya da sessizlesiyorum. bazi insanlara calismak iyi gelmiyor
Cevap sahibi+1 yılBunlar her insanın başına geliyor ama. Koç burcu musun?
Önemli meslek sahibi olmayan biriyle evlenmem ne ya sırf evlendim diye sabahtan akşama kadar yatmasımı gerek çalışacak.
00 Yorumla
+1 yılBenim için kriter bana bakamayacak adamı ne yapayım
10 YorumlaÇok sıkıcı bir çift olursunuz. İki memurdan oluşacak bir aile kadar sıkıcı çok az şey var...
10 YorumlaAlmanyada yaşıyor olmalı öğretmen olmalı adı gül olmalı 25 yaşında olmalı tamam yeter bunlar
10 YorumlaSen doktor olsan bırak atanamamışı, atanmış öğretmenle evlenir miydin kanka :d
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 983 cevap paylaştı.
+1 yılOlur doktorlardan tanıdığım kişiler çok takılmıyor mesleğe
00 Yorumla
+1 yılatanmış bir öğretmenle de olmazdım.
evet meslek önemli bir kriter.00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 580 cevap paylaştı. Belli oranda kriter ama senin durumunda bence değil sonuçta mesleğin var
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 655 cevap paylaştı. Benim için fark etmez insan olsun beni sevsin yeter
00 YorumlaGenel olarak erkekler bunu dert etmez kadınlar için kriter sayılır ama
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 444 cevap paylaştı.
+1 yılKriter evet önemli kriter degil ama denk olmak önemli erkek sonuçta
00 Yorumla Olur diyen kadınların yüzde 90 ının yalan söylemesi peki 😄
00 Yorumla
+1 yılKriter olmaz
Tek istediğim bu dünya da dürüst
Akıllı sadık bir eş00 Yorumla
+1 yılBence hiç evlenmeyin bugün sizinle evlenen yarın başkasıyla evlenir🙄
00 Yorumla
+1 yılDoktorla lise mezunu olmaz da atanamayan bir öğretmen olabilir bence aralarında uçurum yok
00 YorumlaKriter değil ama sosyal denklik olmalı. Eğitim ve meslek açısından..
00 YorumlaKriter ama çok büyük değil yeterki ne iş yapıyorsa başarılı olsun
00 YorumlaBen bana güven verecek birbirimize güç verecek birini istiyorum meslek nedir ki 2 günlük dünyada
00 YorumlaŞimdiki aşklar sadece 💵 💴 💰 üzerine kurulu olduğu için güven içermiyor…
00 Yorumla
+1 yılIsini bulur nasil olsa. Onemli olan caliskan olmasi
10 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 583 cevap paylaştı. Karşılıklı sevgi varsa olur. Tabi bir de karşı tarafı küçümsemek, hor görmek filan olmaması lazm
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadın öğretmen erkek doktor ise ilişki olabilir aksi olursa olmaz hatta bir doktor ev kızını da alabilir ama hiçbir kadın kendinden alt bir meslekle ilişki yaşamaz
00 YorumlaNâsib ve kısmet işlerin de Kriter olmaz. Bu hayatın bir gerçeği
00 Yorumla
+1 yılSen doktor olsan işsiz öğretmenle evlenir miydin? Yok. E o zaman?
01 Yorumla- +1 yıl
İşsiz öğretmen demen
+1 yılÇok da önemli değil. Karakterli, zeki, düzgün biriyse okeyim.
00 YorumlaDünyalar senin olsa da karnın doyana kadar yicen yüksekten uçmaya gerek mi var
00 Yorumla
+1 yılSeviyorsa olabilir ama minnet riski de var yakın zamanda atanman dileğiyle meslektaşım
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 366 cevap paylaştı. Mesleği önemli değil karakteri önemlidir benim için
00 YorumlaEvet. Dolandırıcı tercihim. Mümkünse beraber dolandırırız.
00 YorumlaHayır değil önemli olan anlaşmamış sevgi saygı sadakat önemli gerisi önemsiz bence
00 YorumlaMaaş evliliği yaparsan en fazla 2 yıl evli kalırsın
00 Yorumla
+1 yılKısacası erkekler sorun etmezken kadınların %99'u ise eğer çok sevmiyorsa veya aşık (bu şüpheli) değilse sorun eder
00 Yorumla- Devamını Gör (102)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat