Ankara'dayım ve burada okumak istemiyorum İzmir'i düşünüyorum sizce hangi şehir okumak için uygun? He bir de gezmeye de çok önem veririm lndldnd

Ankara'dayım ve burada okumak istemiyorum İzmir'i düşünüyorum sizce hangi şehir okumak için uygun? He bir de gezmeye de çok önem veririm lndldnd

Ben 2019'dan beri İzmir'de okuyorum, ama bu sene sonu Ankara 'ya yatay geçiş yapmayı düşünüyorum. İzmir dışarıdan bakanlar için çok güzel bir şehir gibi görünüyor, ama aslında koskoca bir köy. Şehrin yapılaşması ( yolları vs. ) berbat, çok yağmur yağıyor ve her yağmur yağdığında birçok yeri su basıyor. Birçok yerde lağım kokusu var. Yani bence hiç de dışarıdan göründüğü gibi değil. İzmir sadece birkaç günlüğüne tatile gelmek için güzel bir şehir.
Bence Eskişehir'i de yazabilirsin.
Hem iklim açısından da Ankara 'nın iklimine yakın.
Ben üniversiteyi evimden uzakta okumak istemiş ve öyle okumuştum ama bugün ku aklım olsa eve en yakın okulda okurdum evden uzak olmak iyi değilmiş birde okuduğun okuldan daha önemlisi kendini ne kadar geliştirdiğin
En başta ailene çok uzak olmayan yurt imkanı olan şehir tercih etmelisin ama benim paradan yana sıkıntım yok dersen başka. Sonrasında tercih edeceğin şehire yakın ilgini çekecek şehirlere bakabilirsin Eskişehir Bursa olabilir bence hem uygun gibi hemde bu şehirlere yakın gezilecek güzel sehirler bulabilirsin
Cevap
26Cevap
Bence antalya
Gezmeyi çok seviyorsan bu olanağı en güzel karşılayacak olan İstanbul ama hem kalabalık hem de pahalı olmasından dolayı seçeneğin arasında olur mu bilemem. Onun haricinde antalya olabilir.
İstanbul sadece gezmek amaçlı güzel bence, sürekli kalınacak yer değil bana göre
Orası öyle ozaman diğer secenek antalya diyorumm
Evet olabilir, sen hangi şehirde yaşıyorsun
Mersin. Bir gün gel üniversitenin olduğu mahalleyi gez. Akşamları cafelerde canlı müzik de var. Akşamları o mahalle çok güzel oluyor bütün öğrenciler cafelerde ve önlerinde takılıyorlar.
Bir ankaralıya İzmir cennet gibi gelir bence çok iyi olur. Ailemden ayrı yaşamak istiyorum ama çok uzaklaşmak da istemiyorum dersen eskişehirde güzel bir tercih
Gezmeyi, gece hayatını isitiyorsan tabi İzmir'i seçersin.
Bende İzmir'de okuyorum, epey bi etkinlik oluyor. Gerçi hiç gitmem ama var yani.
eskişehir derdim ama bu aralar biraz pahalı en güzeli ısparta hem güzel zamanların olur hemde ekonomi olarak uygun
Valla gezmeyi seviyorsan İzmir iyi ama ankaradaysan eskişehir de olabilir güzel yer adfşksl
orada çok gezecek yer yok ama dikkat şfksdl
gezmek önemliyse İzmir İstanbul iyi maddi durumun da uygunsa.
Eskişehir diyenleri anlamıyorum bildiğin köy gibi bi yer. Antalya yaz
İzmir, Eskişehir, Denizli. Bunlar başlıca öğrenci şehirleri.
Eskişehir Denizli Antalya İzmir Aydın buralar güzel
Ben de Ankara'da yaşıyorum ümiversiteyi de burada okudum. Gayet de memnundum
Biraz da hesaplı bi şehir olsun. Paraya çok ihtiyacın olacak
İzmir'de okuyan birisi olarak imkanın var ise İzmir'e gitmeni tavsiye ederim pişman olmazsın:)
Hepsi aynı bkun grisi
Şu ekonomide hiç bir şehir uygun değil maalesef ki
Ankara okumak için en iyi şeçenekler arasında
Eskisehir, bartın, bolu, Kırıkkale
İzmir, Eskişehir iyidir
Karabük harika diyorlar
🧑🏿🦲
Eskişehir, antalya, tekirdağ
Eskişehir. Hem yakın hem iyi
İzmir, Eskişehir, Isparta
Şehir dışında herhangi bir şehir...
Balıkesir Çanakkale Manisa...